Gość: krysia77 IP: *.acn.waw.pl 14.11.03, 09:16 Będe wdzięczna za wszelkie informacje. Krysia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chica33 Re: Coca-cola 14.11.03, 13:17 A o czym przepraszam? O produktach, pracy, lokalizacji, zarobkach, czy o czyms innym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia77 Re: Coca-cola IP: *.acn.waw.pl 14.11.03, 14:03 O rany, ale złośliwa baba! Nieprecyzyjnie się wyraziłam, więc już się poprawiam - chciałabym wiedzieć czy fajnie się tam pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
prat fajnie krysiu.. 14.11.03, 15:20 sie pracuje..bo w pracy pijesz sobie cole..no i wogole fajno jest Odpowiedz Link Zgłoś
chica33 Re: Coca-cola 14.11.03, 16:12 Ano pewnie ze zlosliwa - taka juz moja natura. :-)) Skoro sie sprecyzowalas, to Ci powiem tak: zalezy w jakim dziale. Napisz jaki dzial Cie interesuje, bo jak w kazdej firmie jest podzial na "lepsze i gorsze" - a tutaj bardzo widoczny. A Cole pic jest bardzo politycznie poprawne :-)) Za "nie wypicie" jak zaproponuja podczas interview, potrafia odrzucic Twoja kandydature (autentyk:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi-cola Do diabla z coca - cola. 14.11.03, 20:06 chica33 napisała: " A Cole pic jest bardzo politycznie poprawne :-)) Za "nie wypicie" jak > zaproponuja podczas interview, potrafia odrzucic Twoja kandydature (autentyk:-)" Zwymiotuj po wypiciu coca-coli i ja Ciebie przyjme :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwaniaks Re: Do diabla z coca - cola. IP: *.warka.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 11:58 Pepsi cola.Podaj namiar to przyjde popracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia77 Re: Coca-cola IP: *.acn.waw.pl 15.11.03, 08:45 No to mam przechlapane ;-) - na rozmowie odmówiłam spożycia napoju firmowego (nie lubię niczego co jest słodkie i gazowane). A tak w ogóle to chodzi o dział logistyki. Pozdrawiam i z góry dziękuję za info. Krysia Odpowiedz Link Zgłoś
starypolonus Re: Coca-cola 15.11.03, 09:50 po co c i informacje i tak cie nie przyjma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia77 Re: Coca-cola IP: *.acn.waw.pl 15.11.03, 09:54 Bo ciekawa jestem i lubię dużo wiedzieć ;-). Skąd ten pesymizm, stary polonusie? Odpowiedz Link Zgłoś
chica33 Re: Coca-cola 15.11.03, 12:27 Nie no, tak zle nie jest, to byl przypadek swietnej kandydatki na stnowisko asystentki GM, niestety polegla - nie chciala ani Coli, ani Fanty, ani Bonaqa, nic. No dziwna jakas, naprawde;-)). Opowiadalismy to jeszcze dlugo jako dykteryjke, to bylo baardzo dawno temu... Zreszta, poprawisz sie na nastepnej rozmowie, z reguly jest kilka. Logistyka... rozumiem, ze aplikowalas na Annopol, nie do PKIN, tak? hm.. jakby Ci to powiedziec.. no nie wiem, zeby Cie nie zniechecic. A tak na powaznie; publicznie niektorych rzeczy omawiac nie wypada, takze jak wyslesz mi maila (na adres gazety chica33@gazeta.pl) ze szczegolami, to moze Ci to jakos przyblize. pozdrowienia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misty Re: Coca-cola IP: *.met.pl 15.11.03, 21:16 Ja bardzo lubię Coca-colę /i Light, i zwykłą, i Cherry Coke? jestem super zorganizowana, bystra, komunikatywna, znam dobrze angielski i mam spore doświadczenie w customer service oraz pracach asystencko-sekretarskich. Może mnie przyjmiecie:)? Bo nuży mnie strasznie moja obecna praca, nic się nie dzieje, i czuję, że spoczywam na laurach:( Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi-cola Do diabla z coca - cola. 15.11.03, 23:09 Gość portalu: Misty napisała: "Ja bardzo lubię Coca-colę /i Light, i zwykłą, i Cherry Coke? " "jestem super zorganizowana, bystra, komunikatywna, znam dobrze angielski i mam spore doświadczenie w customer service oraz pracach asystencko- sekretarskich." Drugie zdanie jest wystarczajacym aby Ciebie zatrudnic. To pierwsze jest nie do przyjecia :))). Pozdrowionka, pepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misty Re: Do diabla z coca - cola. IP: *.met.pl 16.11.03, 16:28 Pepsi lubię tak samo:) he he Uważam, że zdrowa konkurencja to dobra rzecz, i że każda marka znajdzie swego odbiorcę - ja sama ja nie mówię co wolę - bo lubię obie:) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktyk rozmów kw. Re: głupota nie zna granic ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 10:16 dziewczyno !!!! idziesz na rozmowę do coca-coli i odmawiasz spożycia ? a moze jeszcze krytykujesz otwarcie napoje gazowane i słodzone jako szkodliwe ? za sam brak myślenia nie zatrudniłbym Cie , a dzisiaj w pracy myśleć trzeba przede wszystkim ; już też czytałem ,że ktoś chciał się przyjąć do znanej firmy tytoniowej i nie pozwolił prowadzącemu rozmowę zapalić w swojej obecnosci jasne - wszyscy wiemy - dym szkodzi ale TO JEST ROZMOWA O PRZYJĘCIE DO PRACY W 2003 ROKU a nie np.w Kanadzie , gdzie pracy jest opór nauczkę dostałaś , teraz już na pewno na rozmowach bedziesz myśleć o branży pracodawcy , a nie o dupie marynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia77 Re: głupota nie zna granic ... IP: *.acn.waw.pl 16.11.03, 12:23 A ja nie zatrudniłabym Ciebie za wyciąganie zbyt pochopnych wniosków. Skąd przekonanie, że na rozmowie ujawniłam swój brak entuzjazmu w stosunku do napojów gazowanych? Po prostu na propozycję poczęstowania czymkolwiek do picia (również wodą) grzecznie powiedziałam dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milicjant Re: głupota nie zna granic ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 02:56 > nauczkę dostałaś , teraz już na pewno na rozmowach bedziesz myśleć > o branży pracodawcy , a nie o dupie marynie Nie o dupie marynie tylko o dupie Maryni.Swoją drogą pisanie wulgatą powinno się opanawać w takim samym stopniu jak eleganckie podanie piwa ;))MO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXX Re: Coca-cola IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 11:46 Podobno Coca Cola zwalnia pracowników w Centrali w Warszawie więc to może nie najlepszy wybór podobno mieli zwaliniać Dyrektora Genaeralnego na Polskę:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia77 Re: Coca-cola IP: *.acn.waw.pl 16.11.03, 12:28 Kiedy zadałam na forum pytanie dotyczące pracy w Coca-Coli, miałam nadzieję na konkretną odpowiedź a nie na bezproduktywne komentarze sfrustrowanych bezrobotnych. No cóż - najwyraźniej taka "uroda" internetu. Chica33 - bardzo dziękuję za dotychczasowe info. Wysłałam Ci też maila. Pozdrawiam, Krysia Odpowiedz Link Zgłoś