Gość: MTX IP: *.tpi.pl 26.11.03, 13:52 po 2,5 miesiaca szukania wreszcie dostalem... :) i to w IT czyli o to mi chodzili. Zycze powodzenia szukajacym pracy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanjose Re: wreszcie mam prace 26.11.03, 15:04 jak jeszcze ci nikt nie pogratulował to ja to zrobię: GRATULACJE !!! i powodzenia w nowej pracy :) M. (jedna z tych, co jeszcze szukają, ale są już niedaleko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksym Re: wreszcie mam prace IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 15:56 Gratulacje!! Napisz, jaka była w Twoim przypadku statystyka wysłanych podań i obytych rozmów. Jeszcze raz gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: wreszcie mam prace IP: *.acn.waw.pl 26.11.03, 18:59 GRATULACJE! Powiedz ile bedziesz zarabial i jaka umowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTX Re: wreszcie mam prace IP: *.tpi.pl 27.11.03, 06:52 wysylalem okolo 50 cv w szczegolnosci na ogloszenia z neta. w ciagu 2 miesiecy obskoczylem 10 rozmow, w dwoch przypadkach zaproszono mnie na druga rozmowe. Dostalem 2300 brutto + premia + szkolenia sponsorowane przez firme. Odpowiedz Link Zgłoś