Dodaj do ulubionych

communication service - opinie

02.07.09, 10:15
Czy ktoś zna tę firmę?
Interesują mnie zarobki, atmosfera i ogólne wrażenia.
Czy są uczciwi, etc.
Obserwuj wątek
    • euthelia Re: communication service - opinie 02.07.09, 18:25
      ... nikt?
      • Gość: HO Re: communication service - opinie IP: *.ip.netia.com.pl 31.07.09, 16:15
        Za moich czasow bylo beznadziejnie. Najgorsza to laska KL, ktora
        jest kierownikiem cc - brak kompetencji, laska do leżenia i
        pachnienia, a i jeszcz coach, ktora ang. nie zna i poprawia bledy w
        wymowie :). Dla jaj polecam.
        • Gość: aro Re: communication service - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 11:52
          Pracowałam tam 2 lata temu, na początku mi się podobało, ale po paru miesiącach
          zrezygnowałam - właśnie z powodu kiepskiej atmosfery, braku rozwoju, nudy,
          marnej płacy i braku kompetencji moich przełożonych . Tak na przeczekanie dobre.
          Ale jeśli szukasz dobrej pracy to sobie daruj.
          • Gość: CC Re: communication service - opinie IP: *.171.110.54.static.crowley.pl 07.01.10, 09:38
            Szef to prostak, bez wiedzy i kompetencji ktory robi sie na
            wielkiego pana a na prawde to zona na niego tyra. Nie polecam.
        • Gość: LD Re: communication service - opinie IP: *.timplus.net 12.03.10, 21:17
          pHej! nikomu nie polecam tej firmy, pracowałam tam 2 miesiące,umowa
          zlecenie, brak jakichkolwiek perspektyw, firma nie odprowadza
          składek, nie szkoli pracowników, nie było nawet szkolenia w zakresie
          BHP i przetwarzania danych osobowych. Dodam jeszcze,że panuje zła
          atmosfera, wszechobecne zakłamanie!!!bardzo źle wspominam pracę w
          tej firmie.
          • Gość: XxX Re: communication service - opinie IP: *.itsa.net.pl 14.03.14, 11:46
            Witam,
            firma nie jest zła, ale kierownictwo, żenada. Jest tam taki 1 menedżer, zwany Panem M. który czepia się stale jednego działu, a pozostałe działy ma gdzieś. Frajer nad frajerami. Stary zrzędliwy pryk, który już dawno powinien iść na emeryturę. I te jego loczki... phi...
            • Gość: XXX2 :D Re: communication service - opinie IP: *.itsa.net.pl 14.03.14, 11:50
              zgadzam się z tą opinią,ta osoba najpierw powinna zadbać o swój "rozwój personalny"(bo chyba się zatrzymał na jakimś poziomie)-a dopiero potem "szkolić" inne osoby:)
    • Gość: XXX Re: communication service - opinie IP: *.itsa.net.pl 14.03.14, 12:08
      Marne zarobki, perspektyw brak, atmosferę psuje pan "menedżer" Michał M., który zwie się 'kołczem", wiele osób przez niego się zwolniło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka