euthelia 02.07.09, 10:15 Czy ktoś zna tę firmę? Interesują mnie zarobki, atmosfera i ogólne wrażenia. Czy są uczciwi, etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HO Re: communication service - opinie IP: *.ip.netia.com.pl 31.07.09, 16:15 Za moich czasow bylo beznadziejnie. Najgorsza to laska KL, ktora jest kierownikiem cc - brak kompetencji, laska do leżenia i pachnienia, a i jeszcz coach, ktora ang. nie zna i poprawia bledy w wymowie :). Dla jaj polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: communication service - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 11:52 Pracowałam tam 2 lata temu, na początku mi się podobało, ale po paru miesiącach zrezygnowałam - właśnie z powodu kiepskiej atmosfery, braku rozwoju, nudy, marnej płacy i braku kompetencji moich przełożonych . Tak na przeczekanie dobre. Ale jeśli szukasz dobrej pracy to sobie daruj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CC Re: communication service - opinie IP: *.171.110.54.static.crowley.pl 07.01.10, 09:38 Szef to prostak, bez wiedzy i kompetencji ktory robi sie na wielkiego pana a na prawde to zona na niego tyra. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LD Re: communication service - opinie IP: *.timplus.net 12.03.10, 21:17 pHej! nikomu nie polecam tej firmy, pracowałam tam 2 miesiące,umowa zlecenie, brak jakichkolwiek perspektyw, firma nie odprowadza składek, nie szkoli pracowników, nie było nawet szkolenia w zakresie BHP i przetwarzania danych osobowych. Dodam jeszcze,że panuje zła atmosfera, wszechobecne zakłamanie!!!bardzo źle wspominam pracę w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XxX Re: communication service - opinie IP: *.itsa.net.pl 14.03.14, 11:46 Witam, firma nie jest zła, ale kierownictwo, żenada. Jest tam taki 1 menedżer, zwany Panem M. który czepia się stale jednego działu, a pozostałe działy ma gdzieś. Frajer nad frajerami. Stary zrzędliwy pryk, który już dawno powinien iść na emeryturę. I te jego loczki... phi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX2 :D Re: communication service - opinie IP: *.itsa.net.pl 14.03.14, 11:50 zgadzam się z tą opinią,ta osoba najpierw powinna zadbać o swój "rozwój personalny"(bo chyba się zatrzymał na jakimś poziomie)-a dopiero potem "szkolić" inne osoby:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: communication service - opinie IP: *.itsa.net.pl 14.03.14, 12:08 Marne zarobki, perspektyw brak, atmosferę psuje pan "menedżer" Michał M., który zwie się 'kołczem", wiele osób przez niego się zwolniło... Odpowiedz Link Zgłoś