elheli 04.08.04, 06:55 Czy możecie mi pomóc w wyborze dobrego i miłego ginekologa (pana lub pani) z Bytomia lub okolic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.g9910 Re: ginekolog 06.08.04, 23:29 Jeśli chodzi o moje zdanie w tej kwestii,to polecam P.Ewę Przybołowską z Medikora na ulicy: Janasa.Miła kulturalna,mówi o co chodzi,przyjmuje ponadtto w szpitalu w Rudzie Śląskiej.na miejscu ma usg.Wizyta kosztuje 20 zł.telefon do Medicora: 787 00 52 Odpowiedz Link Zgłoś
devil_666 Re: ginekolog 22.01.05, 20:47 proponuje Dr. n. med. Tadeusza Urbana (ginekolog-położnik-cytolog-dia gnostyk ultrasonograficzny), przyjmuje w Bytomiu na Pl. Woj. Polskiego, umoowić można się pod 503-045-733 Odpowiedz Link Zgłoś
majka771 Re: ginekolog 29.01.05, 22:40 proponuje doktota Szydełko. Przyjmuje na Szombierkach i w Bytomiu w Sigmie B. duzo kobiet jest zadowolona z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulka18x1 Re: ginekolog 13.04.05, 10:45 witam rowniez propnuje dr.Szydełko .przyjmuje w szombierkach w poradni.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
s_anna Re: ginekolog 14.05.05, 22:21 ja rowniez pytam ale zalezy mi na kobiecie i z NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
samotna73 Re: ginekolog 21.06.05, 21:21 witaj, proponuję dr Lewandowską, przyjmuje w Sante na Sądowej, w początku miesiąca spokojnie możesz załąpać siez kasy. Jedynie cytologia płatna. Jestem z niej zadowolona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barva dr Lewandowskiej (niestety) nie polecam 22.10.05, 12:16 Nie polecam również tej drugiej starszej pani przyjmującej w przychodni "Sante" u obu byłam po 2 razy - ogólnie - złe doświadczenia:((( Było to już kilka lat temu i nie pamiętam która z nich chciała mnie "leczyć" mnie antybiotykami bez badania... Na słowo "dziewica" zareagowała histerycznie i krzyknęła, na mnie po co w ogóle przychodzę..., bo ona mi tam w ogóle zaglądać nie będzie... Na szczęście trafiłam w końcu na miłego ginekologa (Katowice) Odpowiedz Link Zgłoś
a.g9910 Re: dr Lewandowskiej (niestety) nie polecam 22.10.05, 20:13 Niestety,będąc na imprezie babskiej też się dowiedziałam od mojej dyrektorki iż ta Pani Lewandowska nie cieszy się dobrą opinią,kobiety mają złe wspomnienia po kontakcie z nia. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota231 Re: ginekolog 07.01.06, 23:03 Witam ja proponuje panią Beate Rembielak przyjmuje naprzeciwko Szpitala na Batorego w Bytomiu SIGMA-BI przyjmuje z kasy chorych ma USG na miejscu i pracuje w szpitalu na 5.Ja osobiście miałm problemy z jajnikami i oblatałam dużo lekarzy i prywatnie i skasy chorych i jak trafiłam doniej to mi powiedziała że mi pomoże i tak sie stało,miałąm torbiela i miałm już iść do szpitala na usuniecie a ona jednak mi pomogła.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniab28 Re: ginekolog 07.07.05, 00:11 ja polecam dr.MURYNA przyjmuje prywatnie w bytomiu ul.batorego34 dwukrotnie byłam w ciaży i pan doktor prowadził moje ciąże(1998r.i2004r)BYŁAM I JESTEM NADAL BARDZO ZADOWOLONA JEST BARDZO DOBRYM GINEKOLOGIEM-POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
aammsstt Re: ginekolog 08.07.05, 11:48 Korzystam z różnych lekarzy ginekologów od prawie 15 lat. Moje zdania jest wyłącznie moim zdaniem ale: - dr. Lewandowska jest felczerką a nie lekarzem - nadal stosuje "wypalanie nadżerek" a nikt już tego nie robi, bo może to kiedyś kobiecie grozić poronieniem, ma stare metody leczenia i nie potrafi dobrac tablekek anty, tylko po pierwsze pyta "ile chcemy na nie wydac" po drugie pokazuje ulotki i proponuje, żebysmy sobie same wybrały - NO NAPRAWDĘ FACHOWOSĆ!!! - dr. Szydełko jak poszłam po antykoncepcję niedawno - zaproponował mi "czy może pani wydac 68 zł na miesiąc" - powiedziałam że to dużo... Wypisał mi bez badania i rozmowy receptę na EVRĘ - plasterki - drogie i trzymają sie wszystkeigo tylko nie tego miejsca na które je nakleiłam...do d... Pan doktor jest ewidentnie sponsorowany!!! - proponuję poszukać na forum "białą listę" ginekologów i dla odmiany "czarną listę" i wtedy wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś
a.g9910 Re: ginekolog 03.08.05, 22:48 Jak qwspomniałam wcześniej,dalej będę się tego trzymać:Ewa Przybołowska z Medicovera,jest osobą,która doradzi,zaproponuje,przeprowwadzi wywiad itd.same pozytywy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.kasia Re: ginekolog 04.10.05, 11:24 Dr Maciej Ziomek - ginekolog położnik. Pracuje w Szpitalu w Rudzie Śląskiej - Goduli, ale prywatny gabinet ma w Szombierkach na ul.Piatka (boczna Modrzewskiego). Nie nam nikogo, kto by na niego narzekał. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ziuz Re: ginekolog 07.01.06, 20:39 jedyny porzadny, uczciwy, sympatyczny i profesjonalny w bytomiu jest dr Bodzek, ktory przyjmuje w sigmie na wyczolkowskiego i na katowickiej (tutaj taniej!) Odpowiedz Link Zgłoś
ankamk78 Re: ginekolog 02.02.06, 15:13 Polecam dr Madeja,znajacy sie na rzeczy profesjonalista. Po porodzie nie zdiagnozowali mi w szpitalu krawiaka,mimo badan,on to zrobil slyszac jedynie objawy. Dr Muryn to typowy przykład bracza - dobry jedynie jak dostaje kase. Lezalam na jego oddziale i jak chcialam sie wypisac z powodu ewidentnych zaniedban,to uslyszalam,ze mam nie wracac,bo on nie bedzie przyjmowal mojego porodu!! Podobne zdanie mam o jego przelozonym dr Urbanie. Odpowiedz Link Zgłoś