Dodaj do ulubionych

"ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!!

04.03.07, 13:08
Ostatnio u mnie był znajomy z Wielkopolski..jako "rasowy" Zawiercianin
chcialem mu pokazac Zawiercie..no coz tu pokazac kolegiata,palacyk,zrodla
Warty i rzecz jasna okolice Zawiercia. Jak to stwierdzil "zajebiste macie
polozenie" wszedzie blisko Katowice, Czestochowa,Port lotniczy no i Krakow
rzut beretem ale najbardziej spodobalo sie to ze lezymy w sercu Jury...ale
zapytal czy potraficie a moze juz czerpiecie z tego tzw "Kase".Jako
Wielkopolanin i mieszkaniec Wolsztyna byl bardzo bardzo zdziwiony,ze nie
wykorzystujemy na maxa swoich mozliwosci.
W Wolsztynie kiedy jak opowiadal tez byl taki problem jak w Zawierciu czyli
syndrom "władz snietych ryb" stołek stołeczek znajomy dawna ciotka dawny
wujek...mieszkancy owego Wolsztyna po prostu sie "wkurwili".....ze takie
patalachy rzadza ich miastem...Kochani co trzeba zrobic w Zawierciu aby to
wszystko "pierdol...." w dobra strone..czy musimy wyjsc na ulice jak
mieszkancy Augustowa...aby zyc lepiej...czy zyjmy dalej jakos tam....
Obserwuj wątek
    • krzy76siek Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 04.03.07, 21:54
      CHYBA TAK, TRZEBA WYJŚĆ NA PRZYSŁOWIOWĄ ULICĘ I WYJ...AĆ NA ZBITY PYSK CO
      NIEKTÓRYCH "WIECZNYCH" URZĘDASÓW .
      To miasto umiera A przecież jest tyle szans i sposobów na to aby zaczęło się
      rozwijać.
      Ale Ci co tu władali i władają mają to niestety w d..ie.
      I nawet nowy prezydent choćby może coś chciał zadziałać to będie mu ciężko bo
      wokół ma tylko "starych " niezmionionych sekretarzyków
      Tu co niektórych należało by wykopać w bezpieczną odległość od tego miasta,
      np. tajga syberyjska.

USARMY jak coś to daj znać idę z Tobą !

• sylwka25 Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 05.03.07, 14:55
      Witam,

Marazm jest straszny, można się załamać :-(
      Najgorsze ze to jest jak choroba zakaźna. człowiek rano wstaje , idzie do pracy
      a tu non stop go atakuje ten marazm, idzie na zakupy i to samo :-(
      Nie mówiąc juz o weekendzie, nie ma gdzie wyjsc ani usportowic sie troche,
      poruszac.
      Zróbmy coś!!!
    • usarmy Re: "ZAORAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 05.03.07, 18:03
      MOZE SPIKINIJMY ZNAJOMYCH,KOLESI, ZANKOMYCH KOLESI I ZROBMY MARSZ PRZEZ
      ZAWIERCIE!!! Z TRUMNA PO NA CZELE A NA NIEJ NAPIS ZAWIERCIE-MIASTO STRACONYCH
      SZANS!!!!! ps rozmawialem ostatnio z pewnym urzedasem z UM /z grzecznosci nie
      podam namiaru/, pytanie co sie zmieni w Zawierciu jakies plany... a on na to
      ciekawe jaki bedzie pikinik w Zawierciu na swieta majowe czy bedzie jakas fajna
      impreza plenerowa!!! kur... rece opadaja!!!! gdzie my ku...zyjemy w jakim
      miescie!!! nie dziwie sie ze tak jest w ZAWIE jak tak koles mysli!!!!
      • usarmy PIKIETA MARSZ !!!!!!!!!!!!!!piszcie.... 05.03.07, 20:17
        Kiedy robimy pikiete, marsz przeciw "MARAZMOWI W ZAWIERCIU" dawajcie jakies
        pomysly!!! date i jak i gdzie!!!! moze przed swietami!!!! Piszcie jesli Wam
        zalezy aby cos sie zmienilo w tym miescie!!!!!!!!!!!!
        • krzy76siek Re: PIKIETA MARSZ !!!!!!!!!!!!!!piszcie.... 07.03.07, 09:20
          A może w czasie tzn. Dni Zawiercia.
          Obstawiam za pikietą , dodatkowo jakieś ulotki.
          Jest dużo czasu aby się przygotować i trafić do jak największej liczby
          zainteresowanych.
          To może być pewnego rodzaju pikieta realistycznego spojżenia na Zawiercie w
          czasie gdy władze będą z uśmiechem wmawiać że jest tu pięknie i kolorowo ( choć
          właściwie to cały czas to wmawiają od wielu lat ).
          W KAŻDYM RAZIE JESTEM ZA
          • sylwka25 Re: PIKIETA MARSZ !!!!!!!!!!!!!!piszcie.... 09.03.07, 14:00
            Kiedy te Dni są?
            Trzeba jakoś rozpromowac taką akcję,myślę ze jest niezła ale wymaga
            przygotowaniA I SKRZYKNIECIA KUPY MŁODYCH LUDZI. moze jeszcze wczesniej
            zaczniemy jakąś akcje??
            pozdro.

• usarmy Re: PIKIETA MARSZ !!!!!!!!!!!!!!piszcie.... 09.03.07, 14:26
              MUSIMY WRESZCIE NASZYCH WSZECHMOGACYCH WLADCOW ZAWIERCIA ZMUSIC DO RUSZENIA DUPY
              ZE STOLKA I ZROBIENIA WRESZCIE COS W TYM NASZYM ZAWIERCIU!!!!DOSC TEGO MARAZMU
              DOSC TEGO OPIERDALANIA!!! KONKRETY PANOWIE!!!!!!!!! PANIE MAZUR!!!!! PANIE
              R.MACH CO ZROBISZ DLA NASZEGO POWIATU!!!!! ILE KASY WYCIAGNIECIE Z UE DLA NAS
              DLA MIESZKANCOW ZAWIERCIA I POWIATU!!!!! DOSC TEGO PIERDOLENIA O OBWODNICY I O
              INNYCH MZONKACH KTORE ZAWSZE MOWICIE PRZED WYBORAMI!!!!! DOSC!!!!! CZY TO MIASTO
              TEN POWIAT NIE STAC NA GODNE ZYCIE!!!! NA GODNE ZYCIE MIESZKANCOW!!!!JUZ MAM
              DOSC TEGO!!! TAK JAK WIEKSZOSC ZAWIERCIAN!!!!!KOCHAM TO MIASTO I CHCE ABY W NIM
              COS SIE DZIALO!!!CO ZROBILES PANIE MACH PRZEZ TE LATA ZE BYLES PREZYDENTEM!!!
              NAGLE PANU PRZYPOMNIAL SIE REMONT DROG PRZED WYBORAMI!!!!!!!!!!A GDZIE BYLY TE
              PIENIADZE WCZESNIEJ!!!!!!!W DUPIE MAM FESTYNY!!! CHCE ABY TO MIASTO KWITLA!!ABY
              3/4 ZAWIERCIA NIE ZAPIERDLALO NA SLASK DO CZE-WY DO PRACY!!! NIE WIERZE ZE NIE
              DA SIE NIC ZROBIC!!!! SPOJRZCIE PANOWIE NA MIASTA WIELKOPOLSKI!!!!! NIE
              KONIECZNIE BLISKO POZNANIA!!BRAK WAM ODWAGI!!! BOIJCIE SIE PODJAC DECYZJI!!NIE
              CHCEMY TAKICH LUDZI..PANIE MAZUR CO Z ZAWIERCIEM!!!!GLOSOWALEM NA PANA WIEM ZE
              TO KROTKI CZAS...CO DALEJ!!!! PROSZE WAS MLODZI LUDZIE ZROBMY COS!!!! STAC NAS
              NA GODNE ZYCIE W ZAWIERCIU!!!!! NA CIEZKA PRACE ALE ABY BYL Z TEGO KONKRETNY
              EFEKT!!!DRODZY MIESZKANCY POWIATU ZAWIERCIANSKIEGO!!!!ZABIERZCIE GLOS NA
              FORUM!!!! DOSC TEJ POPELINY I PIERDOLENIA!!!! ZROBMY TO DLA NAS DLA SIEBIE DLA
              ZAWIERCIA DLA POWIATU!!!! DO ROBOTY URZEDASY!!!! KTO ODPOWIADA W ZAWIERCIU I
              POWIECIE ZA POZYSKANIE SRODKOW Z UE!!!! MARSZ PIKIETA!!!! PROPOZYCJE
              PRZESYLAJCIE!!!!
              • sylwka25 Re: PIKIETA MARSZ !!!!!!!!!!!!!!piszcie.... 09.03.07, 15:21
                Fajnie piszesz, ale grono niestety tu małe jest, szkoda ze nie mozna pisac w
                takim miejscu zeby ci Panowie widzieli to. Wogóle to gdzie jest jakies forum o
                Zawierciu zeby wiecej ludzi tam wchodziło? Moze trzeba na początek stworzyc
                niezalezną strone? szukac jakichs środków zeby potem jakąs propagande robic?
                Cos trzeba napewno zrobic. Pozdrawiam
                • usarmy Re: PIKIETA MARSZ !!!!!!!!!!!!!!piszcie.... 13.03.07, 13:55
                  jest stronka www.zawiercie.info ale tam nie ma FORUM!!!!!!!!!!!ciekawe dlaczego!!!!
                • le_szek Re: PIKIETA MARSZ !!!!!!!!!!!!!!piszcie.... 13.03.07, 14:07
                  Na razie dodałem link do tego forum na Wikipedii - może nikt nie wywali.
                  • usarmy Re: PIKIETA MARSZ !!!!!!!!!!!!!!piszcie.... 13.03.07, 14:57
                    zastanawia mnie jedno czy az tak malo ludzi korzysta w forum Zawiercie na
                    gazeta.pl, fajna stronka jest www.zawiercie.info ale tam nie ma forum?!?!?!
                    ciekawe dlaczego!!!
                    • le_szek Re: PIKIETA MARSZ !!!!!!!!!!!!!!piszcie.... 13.03.07, 16:53
                      Forum tam nie ma, bo autor go nie zrobił (może ma za mało czasu, miejsca na
                      serwerze, nie chce mu się lub nie umie).

Możnaby do niego napisać, proponując, by umieścił link do naszego forum, a w
                      zamian link do jego strony byłby w opisie forum.
                  • sylwka25 Re: PIKIETA MARSZ !!!!!!!!!!!!!!piszcie.... 13.03.07, 15:21
                    Gdzie ten link do Wikipedii???
                    • le_szek Re: PIKIETA MARSZ !!!!!!!!!!!!!!piszcie.... 13.03.07, 16:52
                      Nie do Wikipedii, a na wikipedii, do tego forum. Zobacz sama:

pl.wikipedia.org/wiki/Zawiercie
                      W dziale 'Linki zewnętrzne'.
    • krzy76siek Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 13.03.07, 21:32
      Na zawiercie.info nie ma forum bo jego autor to człek który woli sam głosić
      swoje mądrości jako jedyne i niepodważalne, których nie wolno opiniować czy
      wdawać się w polemikę.
      Chciałby być dziennikarzem ale bliżej mu do zagrywek rodem z Trybuny Ludu.
      Kiedyś był redaktorem naczelnym Gazety Zawierciańskiej i dobrze pamiętam jak i
      komu wchodził w d...i co wypisywał.

• arsenallzawiercie Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 17.03.07, 19:59
      Witam.
      Macie wszyscy rację. To miasto umiera, a nasi "politycy" od siedmiu boleści mają
      to w dupie. Co do pracy tutaj, to ktoś kto nie ma plecków to może zapomnieć o
      niej. Ja zapierdalam co dziennie po 50km w jedną stronę do roboty, bo tu nie
      miałem szans na pracę. Po mimo wykształcenia, doświadczenia, jak składałem
      papierzyska na konkursy do adm. samorządowej, zawsze miałem najmocniejsze, ale
      jak przychodziło co do czego, to zawsze wygrywała osoba podstawiona. Pracuję na
      Śląsku w administracji rządowej. Tam po raz pierwszy spotkałem się z czymś takim
      jak uczciwe rozpisany konkurs na stanowisko. Mało tego! Próbowaliście tu dostać
      pracę albo staż z Urzędu Pracy??? To samo, jak nie masz pleców zapomnij. U nas
      osoby po studiach mają kłopoty ze stażem. A tam?? Osoby po technikach i liceach
      zawodowych dostają staże. I to w administracji rządowej czy samorządowej. Ba!
      Nawet mają wybór, pomiędzy kilkoma instytucjami!
      Ta korupcja, symonia i nepotyzm w naszym mieście wkurwia mnie niemiłośiernie.
      Nawet do tego stopnia, że przestanę je niedługo nazywać swoim miastem. Jeżeli
      zorganizujecie pikietę, to się z chęcią przyłączę. Nawet jakieś widły lub
      siekiera się znajdą. Pozdrawiam.
      • usarmy Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 18.03.07, 02:11
        CZAS PIERDOL....TO WSZYSTKO W DOBRA STRONE!!!!!
        MARSZ Z TRUMNA ZAWIERCIE!!!!! PYTANIE KIEDY???? FORUMICZE DAJCIE JAKIES
        POMYSLY!!! JA PROPONUJE W DNI ZAWIERCIA LUB W SWIETA MAJOWE!!!!
    • genetlman Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 18.03.07, 11:51
      Jestem za !!! zróbmy porządek.
      Jestem skłonny zająć się organizacją materiałów promocyjnych
      tej akcji (ulotki, plakaty itp.)
      Czekam na szczegóły akcji - skończcie gadać zacznijcie działać.
      • usarmy Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 18.03.07, 16:08
        wreszcie tos sie odezwal sensownie!!!!! Poczekajmy "genetlam" co bedzie sie
        dzialo na tym forum spikniemy grupe zapalencow ma nadziej ze nie Don Kichotow i
        wspolnie podzielimy sie przygotowaniem!!! DNI ZAWIERCIA to chyba dobra data aby
        "lud doszedl do glosu"!!!!! Pozdrawiam
        • genetlman Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 18.03.07, 21:19
          Poczekajmy - narazie naliczyłem dobre 5 osób, które
          są zainteresowane. A w takiej grupie to żal się wygłupiać.
          PoZdR.

Czekam ewent. na sygnał na priv.
          • krzy76siek Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 18.03.07, 21:31
            genetlman napisał:

> Poczekajmy - narazie naliczyłem dobre 5 osób, które
            > są zainteresowane. A w takiej grupie to żal się wygłupiać.
            > PoZdR.
            >
            > Czekam ewent. na sygnał na priv.

Ważne że jest ktoś zainteresowany .
            Nie możemy na samym początku negatywnie podchodzić do tego i zakładać że coś
            się nie uda i się wygłupimy. Ważne jest teraz aby mówić o tym znajomym tak aby
            nagłośnić sam pomysł.
            genetlman - nie poddawaj się na starcie , a właściwie to dopiero jest
            rozgrzewka.
    • krzy76siek Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 18.03.07, 21:04
      DNI ZAWIERCIA Myślę że niedzielne popołudnie ale to się dopnie póżniej
      z różnych względów.
      Trumna ZAWIERCIE. Proponuję aby bezrobotni zwłaszcza Ci z wyższym
      wykształceniem przynieśli np. kartoniki z napisem kierunku jaki ukończyli
      Dodatkowo transparenty :
      ZERO TOLERANCJI DLA LOKALNYCH UKŁADÓW,
      KONIEC ŚWIĘTYCH KRÓW W NASZYCH URZĘDACH ,

Należy dać wcześniej cynk do paru gazet i może radia np. KATOWICE i RMF.
      Na tydzień przed MARSZEM
      musimy rozkleić trochę plakatów aby jak najwięcej ludzi wiedziało. Mogę się tym
      zająć.
      Najpierw musimy się jednak gdzieś razem spotkać i wszystko obgadać.
      Rzucajcie propozycje gdzie i kiedy .
      • usarmy Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 18.03.07, 21:34
        Ja spikne spoko z 15 osob tzw "wykształciuchów"!!!!! prozmawiajcie wsrod
        znajomych,kumpli etc. Ruszymy z oplakatowaniem Zawiercia!!! Na start!!!!
        Spotkajmy sie po swietach!!!!!!!?????!!!!Informujcie znajomych o forum Zawiercie
        na gazeta.pl!!!!! Media spoko mam znajomego w Rmf-ie!!!!!Powoli ruszymy!!!!!!
        • usarmy Slowo do EX-Prezydenta R.Macha!! 18.03.07, 21:39
          Panie Rysku nie ciesz sie Pan z tego forum i tego "marszu umarlego miasta" bo to
          Pan w wiekszosci zaspal z decyzjami o Zawierciu. Panie Mazur kiedy Pan
          przestanie byc kandydatem na prezydenta a wreszcie prezydentem!!!!!!!!!!!
          • sylwka25 Re: Slowo do EX-Prezydenta R.Macha!! 19.03.07, 08:52
            www.um.zawiercie.pl/
            pzeczytajcie sobie jakie są zapowiedziane tematy obrad. Przeciez Ci ludzie nie
            obradują o niczym oprócz "kultury, rozrywki i sztuki" :-)
            Tematy wielce lekkie i przyjemne , ciekawe kiedy mają zamiar zabrać się za
            konkrety.

CYTUJĘ:
            26 marca o godzinie 12.00 w sali 104 obradować będzie Komisji Rewizyjna, która
            zapozna się z działalnością Miejskiego Ośrodka Kultury „Centrum” oraz
            działalnością Ośrodka Sportu i Rekreacji w Zawierciu za 2006 rok. Następnego
            dnia tj. 27 marca, o godzinie 13.00 zbierze się komisja Edukacji i Kultury.
            Miejscem obrad będzie siedziba Gazety Zawierciańskiej Jura przy ulicy
            Piastowskiej 1 w budynku MOK „Centrum”, komisja bowiem będzie analizowała,
            między innymi, miejsce gazety w życiu kulturalnym i edukacyjnym Zawiercia. "

Zróbmy jakies spotkanie zeby obgadac temat, a wczesniejcie posyłajcie swoim
            znajomym linki z tym postem o zaoraniu Z-cia :-) , ja już tak robię. Niech
            ludzie czytają, wypowiadają się, a co !!!

Pozdr.
            • emsi7 Re: Slowo do EX-Prezydenta R.Macha!! 19.03.07, 19:55
              Witam!!

Pozdrawiam wszystkich bojowników o "wolność i demokracje" w Z-ciu !
              Pomysł z marszem jest jak najbardziej sensowny,popieram, mógłbym rozreklamować
              akcję wśród młodych ludzi czyli tak jak ja po 30-tce. Chciałbym zauważyć ze już
              próbowałam założyć oficjalne forum na stronie UM Z-cia pisząc maila do
              prezydenta Mazura (www.mirekmazur.pl) Niestety podziękował mi za moje uwagi-
              nic nie zrobił
              czas żeby zauważyli ze jest w nas duch walki !!!
              Do boju!

Po pierwsze trzeba zrobic ulotki i plakaty i rozpromowac akcję, ustalmy
              konkretną datę i zacznijmy działac (moze na 1-go Maja Święto Pracy ???)
              Co Wy na to?
              Pozdr.eMSi
              • usarmy Re: Slowo do EX-Prezydenta R.Macha!! 19.03.07, 20:01
                Swieto pracy!!!! Jak najbardziej!!!! Musimy forumicze spotkac sie po swietach!!!!!
                • emsi7 Re: Slowo do EX-Prezydenta R.Macha!! 19.03.07, 20:05
                  usarmy napisał:

> Swieto pracy!!!! Jak najbardziej!!!! Musimy forumicze spotkac sie po
                  swietach!!
                  > !!!

OK, propagujemy narazie to forum wśród znajomych a po świętach ustalmy datę
                  spotkania tajnych kompletów :-)
                  narez
            • usarmy Re: Slowo do EX-Prezydenta R.Macha!! 19.03.07, 19:57
              Zrobmy "szum medialny",ze warto wypowiadac sie na tym forum!!!!!!!
              Jak czytam o czym maja rozmawiac "nasi wladcy miasta" ....pala siada ze tak
              napisze!!!!!!!!
              Brakuje na tym spotkaniu jeszcze posla Gosiewskiego,posla Zawisze ojca Tadzia i
              fabryka moherow w centrum Zawierciu!!!!!!-/zart oczywiscie/
    • elena70 Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 20.03.07, 18:06
      ja też się przyłączę. W Zawierciu nie można normalnym trybem dostać pracy.
      Wszystko odbywa się przez kolesi i znajomości. I jeszcze te hasła na stronie
      powiatu "Przejrzysta Polska".....
      Kur..., nóż się w kieszeni otwiera......
      • sylwka25 Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 20.03.07, 19:12
        Witajcie,
        Dzis zadalam pytanie pewnemu urzędnikowi który odpowiada m.in. za rozwój gosp.
        tego miasta, : Co z tą strefą gospodarczą? czy coś sie dzieje?
        Okazało sie ze zero postepow, najwczesniej za rok moze. Tyle ze nawet nie
        wiedzą gdzie to ma byc hahaha
        PS. Witamy w gronie elene70, kolejną bojowniczke :-)

Pozdr.
        • usarmy INWESTYCJE W ZAWIE!!!!!!! 20.03.07, 21:45
          wlasnie nikt nic nie wie!!! Koejna ekipa dorwala sie to stolkow!!!!! Po ciul nam
          certyfikowana lokalizacja inwestycji!!!Kpina i hanba..ale moze sie myle co za
          nowymi marketami ponoc az 3 sztuki w centrum miasta sie bedzie dzialo!!!!!
          Zrobmy sciepe 50 000 mieszkancow Zawiercia kazdy po 2 pln i zatrudnijmy np
          obecnego prezydenta np Wroclawia!!!!!! Moze prezydenta Katowic!!!! Panie Mazur
          glosowalem na Pana!!!! Co bedzie w Zawierciu za 2,3,5,10 lat!!!!
          • emsi7 Re: INWESTYCJE W ZAWIE!!!!!!! 29.03.07, 10:57
            heya!
            Jak słysze,że następne superhipermarkety mają stanąć w centrum miasta to się
            zastanawiam nad kupieniem TNT.Jak dla mnie ten rząd jest taki sam jaki był za
            komuny jakieś 30 lat temu-ten sam tok myślenia!Tamten przez rynek miasta
            zwany "STARYM RYNKIEM" puścił sobie wiadukt bo akurat budowali droge na
            Kielcoki a ten buduje supermarkety w centrum!A może właśnie powinni tam rynek
            wybudować-mały wybrukowany z kawiarniami,galeriami itp.Bo słyszałem,że panowie
            urzędasy obradują o kulturze,sztuce tyle,że w MOK-u do którego nikt nie chodzi!
            Tak więc proponuje hasło PRECZ Z SUPERMAKETAMI na pochodzie.
            pozdr.
            • le_szek Re: INWESTYCJE W ZAWIE!!!!!!! 29.03.07, 11:04
              > Tamten przez rynek miasta
              > zwany "STARYM RYNKIEM" puścił sobie wiadukt bo akurat budowali droge na
              > Kielcoki

??? Chyba przez Nowy Rynek. A poza tym przejazd w centrum miasta - ale by teraz
              były korki.
        • minka76 Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 10.04.07, 12:06
          Nie ma szans na strefę gospodarczą i żadną inwestycję, dopoki miasto nie będzie
          miało planu zagospodarowania przestrzennego. Jest to skandal, bo termin
          ukończenia go minął parę lat temu. Niestety to wina starej ekipy, głównie
          wydziału architektury . Na szczęście nieudolna i zmanierowana pani kierownik
          tego wydziału niedawno została w trybie natychmiastowym zdjęta ze stanowiska
          przez prezydenta Mazura. Najwyższy czas. Plan może być ukończony najwcześniej za
          2 lata, ponieważ jest to długotrwała procedura. Do tego czasu zapomnijmy o
          inwestorach z Zawiercia.
          • minka76 Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 10.04.07, 12:07
            miało być "w Zawierciu"
    • obcy29 Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 21.03.07, 18:36
      Ależ nic nie będzie.Poprzednia ekipa nie była przygotowana na przegraną,a nowa
      na wygraną.Miasto potrzebuje gospodarza,a nie kolejnych zarządców.
    • krzy76siek Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 08.04.07, 22:07
      Myślę ,że nasz pomysł z marszem jest nadal aktualny...
      Po Świętach należy zacząć myśleć o konkretach.
    • pawelw18 Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 10.04.07, 22:18
      co tu orac te pola?ja sie spakowalem i wyjechalem za granice naszego kraju a tym
      bardziej miasta.w urzedach siedza same dziadki i babcie,i nie ma szans zeby ich
      z tamtad wykopac .po prostu zapuscili tam korzenie.i dla tego najlepiej wyrwac
      swoje korzenie i sie z tad wyniesc.Te dziady zostana tu sami i zobaczymy co
      wtedy zrobia,kto bedzie na nich pracowal.Bunt tu nic nie da.bo GRUPA TRZYMAJACA
      WLADZE was wysmieje.I TAK OD WYBOROW DO WYBOROW.moje rada olac ich i sie z tad
      wyniesc
      • pawelw18 Re: "ZAOARAC" !!!!! ZAWIERCIE!!!!! 10.04.07, 22:22
        stad.SORKI ZA BLAD.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka