o.zak 26.10.07, 21:55 :-) szukam fajnych ofert sylwestrowych na terenie bytomia lub okolic :-) będę wdzięczna za pomoc!dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: sylwester 2007 28.10.07, 12:30 W ubiegłym roku na Dolomitach był Sylwester a'la Dziki Zachód. Mile widziane było przebranie, miały być liczne zabawy i konkursy. Cena coś ok. 400zł. Miałam wielką ochotę tam się bawić, ale... nie udało się. Żałowałam... Nie wiem jak tam wyglądają tego typu imprezy, ale... kuszące było. Zapewne już niedługo będą mieć ofertę na swojej stronce. Poza tym GrannPol (Okulickiego) organizował co roku zabawy (coś ok. 300zł) - opinie są różne, a raczej średnio pozytywne. Ponoć masówka, nadmiar ludzi, wszystko zimne, kiepska muza. Ale to opinia sprzed 2-4 lat. Imprezy są też w kanjpce na tyłach UM. Ci sami właściciele mają knajpkę też na kortach tenisowych. Cena była do 300zł, ale opinii nie znam. Fajne imprezy, choć drogie (700zł) były w JazzClubie na Żeromskiego. Rok temu nic nie był tam organizowane. Można popytać też w Gorywodach na Strażackiej - tam chyba kameralnie i drogo. Pewnie wkrótce pojawią się ogłoszenia na ten temat - jednak, co do Bytomia - nie liczyłabym na wiele... Powodzenia A Odpowiedz Link Zgłoś
o.zak Re: sylwester 2007 28.10.07, 21:52 oj to szkoda :-( dzięki za info ... czasami fajne imprezy zdarzają się nie tylko w kanjpach czy restauracjach, ale np. w domach kultury czy tym podobnych obiektach :-) słyszałam wiele pozytywnych opinii o takich imprezach :-) Odpowiedz Link Zgłoś