ona_moze_on 15.03.08, 18:48 Mam pytanko: co myślicie o tym miejscu i pracujących tam ludziach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ona_moze_on Re: ZBM 16.03.08, 17:07 Chodzi mi o panujący tam klimat, sposób traktowania petentów. Poza tym, czy stawiają jakieś trudności w załatwieniu sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
andrias5 Re: ZBM 17.03.08, 21:44 Dziadostwo to małom powiedziane gdy na początku stycznia 2008r składałem pismo o wykup mieszkania to nikt nie wiedział komu mam je oddać wysłano mnie do Urzedu Miasta,tam z kolej powidziano mi że to w ZBM po zwiedzeniu ok.6 pokoj na ostatnich piętrach dowidziałem się że to jest na parterze obok wejścia głównego, gdy tam dotarłem pani o wyglądzie madonny oświadczyła z łaską że pismo przyjmie ale potwierdzenia nie dostane bo nie mam kopi i tak sobie do dzisiaj czekam na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
jutin Re: ZBM 12.08.08, 12:56 MYśLę ZE LUDZI TAM PRACUJąCYCH TRZEBA WYMIENIć NA "LEPSZE MODELE " - MAJA BALAGAN W PAPIERACH I SA NIEMILI .JAK KOMUS SIE NIE CHCE PRACOWAC BO Z WIELKą łASKą obsłuzy klienta , to niech zwolni miejsce pracy dla innej osoby.... Odpowiedz Link Zgłoś