zygmunt_m 27.10.03, 12:04 W zwiazku z wyjazdem na roczna delegacje sluzbowa za granice, musze sie niestety pozegnac z moimi przyjaciólmi z bytomskiego forum. Mam nadzieje, ze za rok zastane Was tutaj. Serdeczne pozdrowienia dla Was. Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw53 Re: Do widzenia 27.10.03, 12:29 zygmunt_m napisał: > W zwiazku z wyjazdem na roczna delegacje sluzbowa za granice, musze sie > niestety pozegnac z moimi przyjaciólmi z bytomskiego forum. > Mam nadzieje, ze za rok zastane Was tutaj. Życzę powodzenia i wracaj szybko. Pozdr. Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
tajk Re: Do widzenia 27.10.03, 16:29 zygmunt_m napisał: > W zwiazku z wyjazdem na roczna delegacje sluzbowa za granice, musze sie > niestety pozegnac z moimi przyjaciólmi z bytomskiego forum. Bywaj zdrów! > Mam nadzieje, ze za rok zastane Was tutaj. Ja się nigdzie nie wybieram:-) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Do widzenia 29.10.03, 19:14 Tak sie ludziom czasym kleci Jadom tam kaj niy ma sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
navajo1 Re: Do widzenia 30.10.03, 00:03 a tam gdzie jedziesz nie ma dostępu do netu? Odpowiedz Link Zgłoś