29.07.05, 02:39
Halo, jest tu KTOŚ?
Obserwuj wątek
    • adamari1 Re: Puk, puk 29.07.05, 09:50
      "KTOS" to zaakcentowanie poszukiwania kogos konkretnego, czy tez poszukiwanie
      kogokolwiek do nocnych pogaduch? ;) :)
      No coz, grzeczne dziewczynki o tej porze spia blogim snem, wiec nie pozostalo mi
      nic innego, jak sie do nich przylączyc :p
      • edmurphy Re: Puk, puk 30.07.05, 23:10
        "Ktoś" to raczej tak ogólnie do wszystkich forumowiczów. Skończyłem o tak
        późnej porze pracę i zajrzałem jeszcze na forum, a tu zaledwie dwie czy trzy
        wizyty i zrobiło mi sie troche smutno. I to puk, puk było tegoż smutku wyrazem.
        A na nocne pogaduchy piszę się zawsze.Wię jeli kiedyś nie będziesz miała ochoty
        być grzeczną dziewczynką to zaglądnij.
        • mordor81 Re: Puk, puk 31.07.05, 12:19
          to gdzie Ty pracujesz że kończysz robote o 23?:) nienormowany czas pracy jak ja?:)
          • edmurphy Re: Puk, puk 31.07.05, 13:03
            O tak późnej porze pracuję w domu, właśnie przy komputerze lub w kwitach
            rożnych. Różnymi rzeczami się w tej chwili zajmuję. A pracuję zawodowo w średno
            normowanym czasie, mam swoisty luz! Jedyny szkopuł w tej mojej karuzeli to póki
            co mała kasa. Ale jestem optymistą.
            • dinozaurka Re: Puk, puk 31.07.05, 23:50
              Od dawna tak sobie węruję po róznych forach i podpatrzyłam taki dosyć fajny
              pomysł. Polega on na tym, że na forum jest wątek dla tych co spać nie mogą,
              czyli wątek dla Nocnych Marków. Może by tak zapoczątkowane przez
              edmurphy'ego "puk puk" właśnie tak potraktować?
              To tylko taka mała i nieśmiala propozycja na dobry początek mojego na tym forum
              pobytu.... ;)
              • art724 Re: Puk, puk 01.08.05, 01:01
                Ok! Niech to będzie taki nocny serwis dla tych co nie mogą spać!
                • dinozaurka Re: Puk, puk 01.08.05, 01:27
                  no prosze :) jak szybko znalazł się pierwszy cierpiący na bezsenność :))
    • tibby Re: Puk, puk 01.08.05, 22:24
      to chyba jeszcze za wczesnie jak na nocnego marka?:)
      • edmurphy Re: Puk, puk Tibby, pu, puk Dinozaurka. Jesteście 01.08.05, 22:51
        Cześć,
        dobry pomysł z tym nocnym gadaniem. Myślę, że to nie zawcześnie, choć ja
        dopiero teraz zaczynam pracę przy komputerze i pewnie jeszcze posiedzę tu jakiś
        czas., ale najpierw zajrzałem na forum i cieszę się, że tu jesteście. Będzie mi
        milej pracować i będę tu zaglądać co kilka chwil. Byłem na spotkaniu z posłanką
        Błochowiak. Przyjechała do Żychlina zbierać podpisy na liście, ponieważ na
        spotkaniu był burmistrz oberwało się obojgu, bardziej jemu. Potem zaliczyłem
        piwko (małe), szkoda, że mam troche pracy, bo wieczór jest tak ciepły, że
        posiedziałbym przy tym piwku jeszcze troszkę. No ale obowiązki zmusiły mnie do
        powrotu do domu. I nie żałuję, bo jak się okazuje tu też mam miłe towarzystwo.
        A więc do następnego kontaktu.
    • edmurphy Re: Puk, puk 02.08.05, 01:48
      No, to cześć śpiochy, ja też idę spać.
      • dinozaurka Re: Puk, puk 02.08.05, 08:35
        fakt, ja wczoraj padłam jak kawka........... ale czasem - ech....dosyć
        często... zdaża mi się być wieczorem przy komputerze do baaardzo póżnych
        godzin.,,, a może .....juz wczesnych? Gdy będę o takiej porze "w towarzystwie
        komputera" to na pewno się ujawnie.....
        Pazdrawiam... :)
        • edmurphy Re: Puk, puk 02.08.05, 18:56
          A ja wczoraj zasnąłem zbyt późno i dziś jestem do niczego. Postanowiłem dziś
          położyć się wcześniej, ale co z tego wyjdzie zobaczymy.
          Teraz zajrzałem tu na chwilę, ale wieczorem poserfuję sobie na pewno trochę
          więc jeszcze tu zajrzę. W związku z niewyspaniem popołudnie i wieczor spędzam
          dziś w domu. Mam trochę domowych zaległości i nastrój do domowej krzątaniny.
          Mam nadzieję, że do wieczora jeszcze ktoś się odezwie? Jakoś tu trochę pusto.
          • dinozaurka Re: Puk, puk 02.08.05, 19:06
            mowisz, że jest tu troche pusto? ? ? ? :) tu jest BARDZO pusto ! :) Ale
            nieszkodzi.... jeszcze troche i forum ożyje........... mam nadzieje :)
            Chyba nie koniecznie dla tego, że poszedłeś spać zbyt póżno jestes do
            niczego.........to chyba taki dzień. Ja poszłam spać wyjątkowo wcześnie jak na
            mnie....a "co usiądę to śpie"........ i od kilku jeszcze osób słyszałam, że coś
            za bardzo dziś senni chodzą. Więc.....może to taki dziś dzień?.... troszke
            senny?
    • dinozaurka Re: Puk, puk 02.08.05, 22:22
      Nocny Marek dinozaurka melduje sie na forum..........
      Teraz będę tu tylko przez kilka chwil... ale póżniej jeszcze zajrze...... tak
      bliżej godziny duchów :)

puk puk... :) jest ktoś o tej porze? :)
    • tibby Re: Puk, puk 03.08.05, 00:13
      faktycznie jakos dzis sennie..tzn wszystkim wokol chce sie spac tylko nie
      tibby..a oczka juz bola od komputera..a co u was nocne marki?
      • edmurphy Re: Puk, puk 03.08.05, 01:11
        Mimo szczerych wysiłków nie udało mi się. Znów tu jestem bardzo późno, chyba za
        późno, żeby Was tu zastać, ale za to mam co poczytać.

Pozdr.
      • art724 Re: Puk, puk 03.08.05, 01:12
        Wszyscy sobie poszli spać,to i ja się kładę.Co tu będę sobie tak sam....
        • adamari1 Re: Puk, puk 04.08.05, 22:22
          Przepraszam, a od ktorej zaczynaja sie godziny nocnych markow? ;)
          Bo ja tu sama jak palec ... :(
          • dinozaurka Re: Puk, puk 05.08.05, 00:34
            Wiesz, Adamari.... nie mam pojęcia od której. Jakoś tak najwyrażniej
            Żychlińskie Nocne Marki narazie nie mogą się "zgrać w czasie".. Ja dopiero
            usiadłam przed monitorem po całym dniu niewidzenia się z komputerem............
            ale zapewne tez jestem tu sama..........bo wszyscy - no...może prawie wszyscy,
            bo Edmurphy bywa na forum o jeszcze "ciekawszych" godzinach - już śpią. Ale
            też idę za chwilkę spać.......... zmęczenie mnie dziś pokonało ;)
            Miłych snów............. :)))
            • edmurphy Re: Puk, puk 05.08.05, 00:46
              To ja. Dopiero co włączyłem komputer, a juz miałem tego nie robić! Adamari
              pewnie już śpi, więc dobry wieczór Dinozaurko. Będzie nam faktycznie trudno
              zgrać się w czasie. Dziś nie pobędę długo przy komputerze... ot, tak zajrzałem
              na dobranoc. Mam za sobą intensywny dzień i nie mam siły już nic robić. Zajrzę
              tu jeszcze za chwilę, jeśli ktoś tu jeszcze czuwa niech się odezwie. Jak minął
              dzień?
              • art724 Re: Puk, puk 05.08.05, 00:51
                Ja tu jeszcze ślęczę.Trochę zerkam w anatomię trochę w monitorek.Posiedzę
                jeszcze trochę.
                • edmurphy Re: Puk, puk 05.08.05, 01:12
                  Cześć, Art! Adamari i Dinozaurka już chyba słodko śnią. Anatomia? W wakacje?
                  Rozumiem, że zakuwasz? No to jasnego umysłu życzę.
                  • art724 Re: Puk, puk 05.08.05, 01:17
                    Niestety trzeba.Ale na dziś już kończę Bochenek na pułeczkę a ja spać.Cześć-
                    dobrej nocy.
                    • edmurphy Re: Puk, puk 05.08.05, 01:50
                      Ja też mam dość. Dobrej nocy Art. Miłych snów wszystkim.
    • dinozaurka Re: Puk, puk 06.08.05, 01:11
      ja się tylko melduje, zaznaczam swoją obecność......... ale jako że mam "oczy
      na zapałki" więc tylko życzę wszystkim miłych snów :)
      • edmurphy Re: Puk, puk 06.08.05, 01:19
        No i znów nie zdążyłem. Muszę chyba odespać te parę zarwanych nocy, bo nic
        sensownego nie przychodzi mi do głowy. Doooooooobraaaaaaanooooooooc.
        • edmurphy Re: Puk, puk 06.08.05, 22:45
          Nikogo nie ma w domu?
          • tibby Re: Puk, puk 07.08.05, 00:27
            no nikogo nie ma w domu:(
            • edmurphy Re: Puk, puk 07.08.05, 00:32
              Hej, Tibby. Jest nas tu trochę. Czemu nie śpisz? Noc przed komputerem?
              Ja szukam informacji w internecie, ale diabelnie marnie mi to idzie.
              • art724 Re: Puk, puk 07.08.05, 00:47
                Witam wszystkich nie mogących zasnąć!Na sobotnią noc polecam Dog in the
                fog.Super pomaga koić smutki!
                • edmurphy Re: Puk, puk 07.08.05, 00:51
                  A skąd smutek w sobotnią noc? Pośmiejmy się raczej.

Dwóch facetów wpada na siebie w cen trum handlowym:
                  - Och, przepraszam pana!
                  - Nie, nie, to ja przepraszam. Zagapiłem się, bo wie pan, szukam gdzieś tu
                  mojej żony...
                  - Ach tak? Ja tez szukam swojej żony. A jak pańska żona wygląda?
                  - Wysoka, włosy płomienny kasztan, ścięte na okrągło z końcówkami podwiniętymi
                  do twarzy. Doskonale nogi, jędrne pośladki, duży biust. Była w spódniczce mini
                  i bluzecz-ce z pięknym dekoltem. A pańska?
                  - Nieważne! Szukajmy pańskiej!
                  • art724 Re: Puk, puk 07.08.05, 01:04
                    Dobre!Chyba też zacznę szukać.Ajeśli chodzi o smutek to niestety moja ukochana
                    WISŁA poległa z Lechem w poznaniu.
                    • edmurphy Re: Puk, puk 07.08.05, 01:09
                      Głębokie wyrazy ubolewania, będzie lepiej następnym razem .

Mąż zastaje żonę z kochankiem w łóżku:
                      - Co ten facet robi w moim łóżku?
                      - Cuda, prawdziwe cuda…
    • dinozaurka Re: Puk, puk 07.08.05, 23:45
      widzę, że dzisiejszego wieczora troszke nas się snuje po tym forum.... miło
      mieć swiadomość, że inni też przegladają te same strony. POzdrawiam wszystkoch,
      którzy tu teraz są, nawet, jeśli tylko czytają a nic nie piszą.
      • edmurphy Re: Puk, puk 08.08.05, 00:34
        Cześć forumowicze i inne gacki. Sporo dziś się zadziało na naszym forum, a w
        Żychlinie działo się coś ciekawego?

Jeszcze tu wrócę.
        • dinozaurka Re: Puk, puk 08.08.05, 00:56
          Widzę, Edmurphy, że jesteś niezawodny:) Co wiedzór / noc meldujesz się na
          forum. Cieprosz na bezsenność, czy odsypiasz rano ;))) ?
          • edmurphy Re: Puk, puk 08.08.05, 01:33
            Bezsenność? Chyba nie, gdy przyłożę głowę do poduszki natychmiast zasypiam. Ale
            tyle rzeczy jest do zrobienia, tyle ciekawych spraw wokół, że szkoda czasu na
            sen. Wstaję w okolicach ósmej, czasem pośpię dłużej w niedzielę, trudno to
            chyba nazwać odsypianiem. Od zawsze byłem nocnym markiem czyli sówką.
            Miło było pogadać. Chyba pora na dobranoc.
            • dinozaurka Re: Puk, puk 08.08.05, 01:44
              więc miłych snów, sówko.... :)

hahaha... ja jednak też jestem typową sową, łatwiej mi o 4, czy 5 położyć się
              spać niż wstać o takiej godzinie
        • dinozaurka Re: Puk, puk 08.08.05, 00:58
          acha........ czy działo się coś ciekawego w Żychlinie........ nie wiem, nie
          opuszczałam swojego podwórka przez cały dzień ;)
          • adamari1 Re: Puk, puk 08.08.05, 22:27
            Adamari spieszy zdementowc, ze w okolicach 24.00 - 01.30 sypia juz blogim snem.
            Przeciwnie, zwykle okupuje neta, tyle ze czasem gdzie indziej :D W gruncie
            rzeczy rowniez jestem nocnym markiem. I to jest tragedia mojego zycia, bo ja
            oprocz weekendow, ZAWSZE mam na 8.30 do pracy :/ :p
            • edmurphy Re: Puk, puk 09.08.05, 00:05
              No to świetnie, że jest na tym forum tylu nocnych marków.
              Wszystkie sówki pozdrawiają wszystkie skowronki - odezwijcie się do nas
              rankiem, gdy my będziemy właśnie zasypiać po spełnionym obowiązku pogadania
              sobie na forum (przyjemnym obowiązku oczywiście)

Jeszcze tu wrócę.
              • acid33 Re: Puk, puk 09.08.05, 05:28
                skowronek wita!!! A co to już śpita ludzie? nie śpijta! Ja już nie śpię.
                Pozdrawiam wszystkie sowy!!!
                • edmurphy Re: Puk, puk 10.08.05, 01:32
                  Sówka pozdrawia!
                  Wstałeś tak wcześnie, żeby nas zaskoczyć? A może też jesteś sówka i dopiero
                  masz zamiar zasnąć, a nam tu nerwy szarpiesz, bo kto to słyszał robić wszystkim
                  spracowanym forumoiczom pobudkę o 5 rano!!!!!!!!!!!!!!
                  • edmurphy Re: Puk, puk 16.08.05, 01:47
                    I znów śpicie, eh.... a ja tu sam
                    • zodiak72 Re: Puk, puk 17.08.05, 19:30
                      Nie jesteś sam - wujek zodiak czuwa;-) I ma wszystko na oku. Z Sieradza wszystko widać. Forum żychlinskie tez. Pozdrowienia;-)
                      • edmurphy Re: Puk, puk 17.08.05, 20:29
                        Cześć Zodiak, kilka dni temu odwiedziłem Wasze forum, jest tam kilka ciekawych
                        wątków. Jak znajdziesz coś ciekawego na naszym forum to zapraszamy do dyskusji.
                        A co słychać w Sieradzu? Jak nastroje przed wyborami? Co ciekawego w kulturze?
                        U was sporo się chyba dzieje, macie prężny ośrodek kultury. I tak w ogóle jak
                        wam się żyje, czy tak samo biednie jak u nas?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka