xkropka 07.12.07, 10:16 pyta, czy może się dzisiaj na spotkaniu pojawić. Jak trzeba, napiszę podanie. Poza tym, obiecuję poprawę i powrót do udzielania się na memłonie oraz flaszkę orzechówki aportem na spotkanie styczniowe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Chmielewszczanka marnotrawna 07.12.07, 10:18 Chyba z lochow zes sie wydlubywala tak dlugo. Milo cie widziec )) Odpowiedz Link
eulalija Re: Chmielewszczanka marnotrawna 07.12.07, 10:22 Ranyyyy koootaaaa, grom z jasnego nieba mniej by mnie zdziwił. Zatkało mnie, Xkropka wraca na Memłono, no, no, no ... Odpowiedz Link
lylika Re: Chmielewszczanka marnotrawna 07.12.07, 11:04 Patrzajcie ludziska Xkropka w stanie ożywionym. Witaj i przybywaj, ale jeśli myślisz, że orzechówką się wyłgasz, to jesteś w mylnym błędzie. Już my Ci zgotujemy jakieś wymyślne tortury. ) Odpowiedz Link
xkropka Re: Chmielewszczanka marnotrawna 07.12.07, 13:16 Tortury poproszę umysłowe*, fizyczne zapewnia styczniowa potomkini. * podobno w ciąży matka dzieli się po połowie inteligencją z dzieckiem - ja, jak widać, nie miałam jej za dużo i przed zaciążeniem, skoro sama podpowiadam, jak mnie pogrążyć. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Chmielewszczanka marnotrawna 07.12.07, 13:19 No wiesz! Taką wiadomość tzrymałaś w tajemnicy! Tortury się należą. Odpowiedz Link
lylika Re: Chmielewszczanka marnotrawna 07.12.07, 13:57 xkropka napisała: > styczniowa potomkini. > ... No tak, na chwilę zostawić nie można bez kurateli. ) Ściskać Cię w pasie nie będziemy a i inne tortury zostawimy na później. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Chmielewszczanka marnotrawna 07.12.07, 19:55 Ojojoj, to ja tez odwoluje te wydlubywanie sie z lochow. Piekna wiadomosc! Wszystko ci teraz ujdzie, mozesz miec fanaberie, stroic miny, miec fochy. Faktycznie piekne wkupne. Gratulacje dla tworcow i nosicieli - pozdrow tatke Atalaryka. Moglby tu skrobnac jak mu sie zachce palcem ruszyc... Odpowiedz Link
groha Re: Chmielewszczanka marnotrawna 07.12.07, 13:53 Żadnych tortur! Nie wolno stresować niewinnego dzieciątka, więc mamusia też musi być pod ochroną, niestety ) Xkropko, spokojnie możesz się nie czuć marnotrawną, moim zdaniem. Wnosisz takie wspaniałe wkupne, że ho ho. Gratuluję bardzo Odpowiedz Link
dc22 Re: Chmielewszczanka marnotrawna 08.12.07, 11:27 eeee tam sa bardziej marnotrawne... uszanowanko i wszystkie te...no... wyrazy dla szanownego Grona Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Chmielewszczanka marnotrawna 08.12.07, 17:36 Wszelki duch... Dobrochna!!!!! Witaj nam, witaj!!!! Gdziezes Ty byla, kiedy Cie nie bylo? Opowiadaj, a my usadowimy sie wygodnie... Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
dc22 Re: Chmielewszczanka marnotrawna 08.12.07, 17:49 nie ma co opowiadac ja z tych raczej monotonnych ostatnio - pielucha, kapanie, usypianie, karmienie, wyciaganie obslinionych lapek z buzi, zmywanie z okularow prychnieta marchewka i takie tam. latorosl chmielewszczykowska jednym slowem rosnie a tak w ogole to matkowanie - matkowaniem a obowiazki spelniac trza. czytalam rzeź z doskoku przez 4 dni miedzy zajeciami i.... nic nie zrozumialam i nic nie pamietam. powiedzcie ze nie jest ze mna tak zle [mini size] ps.. przyznaje. stesknilam sie za Wami.... [/mini size] Odpowiedz Link
xkropka Re: Chmielewszczanka marnotrawna 08.12.07, 20:05 Najpierw gdzieś mi migałaś na forach o deweloperach, potem na dzieciowych. Miło widzieć Cię znowu i tutaj. Odpowiedz Link
lylika Re: Chmielewszczanka marnotrawna 08.12.07, 20:28 > uszanowanko i wszystkie te...no... wyrazy ... Wyrazy a jakże, także. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Chmielewszczanka marnotrawna 08.12.07, 20:31 Kropka, Ty się ucz na błędach koleżanki, my cały czas tu są więc nas nie zostawiaj na tak długo i pisz od czasu do czasu. W stosownym momencie nawet będziemy razem oddychać, obiecuję Odpowiedz Link
eulalija Re: Chmielewszczanka marnotrawna 08.12.07, 22:23 edyta95 napisała: > Kropka, > będziemy razem oddychać, obiecuję Barona dołączymy do oddychania, pójdzie jak z płatka ) Odpowiedz Link