lylika 01.08.08, 23:41 Tym razem nie w Bramie, ale pod bramą. Właśnie wróciłam. G0p0s pewnie jeszcze jedzie. Serwis foto do sprawozdania jutro. Asia wszystkich pozdrawia, wszystkim dziękuje za spotkanie i śle całusy. Na forum wraca w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: Pod Bramą. 02.08.08, 00:21 No, niech już wraca, bo już nam jej bardzo brakuje. Forum bez Asi, to jak dzień bez słońca, wieczorek taneczny bez muzyki, stół z powyłamywanymi nogami... Odpowiedz Link
g0p0s 1 Sierpniowe 02.08.08, 01:02 Tydzień bez chmielewskiego spotkania tygodniem straconym. Ale nie dla wszystkich. Tygodnia nie zmarnowali w Waszym imieniu: Asia, Lylika, Anmanika, Bbbzyta i ja. Marnotrawstwu powiedzieliśmy nasze stanowcze NIE w bramie. Brama nas pamięta po poprzednim spotkaniu. Pamięć wyrażała się w takich jakiś dziwnych uśmieszkach pań kelnerek. Niby nic nachalnego, ale jednak. Wyrobiliśmy sobie markę. Co było tematem spotkania? Wyjątkowo był jeden temat - wszystko. Asia została wyposażona w materiały ze spotkania. Omówiliśmy wielowymiarowo kwestie tolerancji, nietolerancji oraz manifestacje nimi podszyte. Wspólne stanowisko nie zostało do końca osiągnięte, ale prace nad nim pewnie będą trwały. Pożywienie. Co mniam, a co nie mniam. Trochę mnie pozycja pomidorówki napawa niepokojem, bo jej akurat nie lubię. Chleb od Grzybka i z Jedwabnego pyszny! Nie wiadomo dlaczego przeskoczyło na wychowanie dzieci. Wychowanie przez rodziców na przykładach pozytywnych i negatywnych. Te negatywne to oczywiście były przypadki zewnętrzne, chmielewszczykom obce. Odłam dyskusji zahaczył o patologie edukacyjne. Tu akurat był konsensus. Każdy sypał negatywnymi przykładami nauczycielskich psychopatów jak z rękawa. Asia dała odpór naszym próbom wyciągnięcia z niej tematów szeptanych na spotkaniu z Guruą. Zasłaniała się niepamięcią, odebraniem rozumu ze szczęścia i innymi takimi dyrdymałami. Ma jeszcze szansę na ułaskawienie. Po powrocie do domu i zapoznaniu się z materiałami dowodowymi w postaci zdjęć, filmików i relacji może puści farbę. Zalety Mężydła zostały docenione. Ostatnie spotkanie oczywiście też było tematem. Okazuje się (zresztą jak zwykle), że aby mieć pogląd na całość, trzeba przesłuchać wszystkich uczestników. Toaleta w bramie jest dwuosobowa. Podobno w pojedynkę niedasię. Tak więc proszę się zawczasu dobierać w pary pojemnościami. Pęcherzy. Na koniec okazało się, że otrzymaliśmy 30% rabatu. Nie wiadomo, czy dla niepełnosprawnych, młodocianych czy seniorów? Anmanika musiała wcześniej lecieć spakować Młodą na wyjazd, Bbbzyta z Szefową oddaliła się w prawo, ja z Asia w lewo. Po upolowaniu taksówki na placu Krasińskich udaliśmy się do domów, każdy do swojego) Odpowiedz Link
edeka5 Re: 1 Sierpniowe 02.08.08, 08:21 No nareszcie chyba wszyscy wszystkich słyszeli Odpowiedz Link
bbbzyta Re: 1 Sierpniowe 02.08.08, 09:44 Tak Edeko, trafiłaś w dziesiątkę, tylko z oddali, chyba z Rynku SM dolatywał jakiś jazz grany na żywo. Ogółem wreszcie sam miód Odpowiedz Link
groha Re: 1 Sierpniowe 02.08.08, 12:37 Nie wiem, jak pozostali nieobecni na tym miłym spotkanku, ale osobiście bardzo dziękuję za nie zmarnowanie tego tygodnia w moim imieniu, naprawdę, bardzo pięknie Wam dziękuję, bardzo Odpowiedz Link
lylika Re: 1 Sierpniowe 02.08.08, 14:39 g0p0s napisał: > Tygodnia nie zmarnowali w Waszym imieniu: Asia, Lylika, Anmanika, > Bbbzyta i ja. ... Lista obecności: img301.imageshack.us/img301/3264/080801podbram018wu5.jpg img84.imageshack.us/img84/5982/080801podbram002gc8.jpg img517.imageshack.us/img517/5033/080801podbram004cq8.jpg img243.imageshack.us/img243/5066/080801podbram003av4.jpg img243.imageshack.us/img243/6308/080801podbram019ta8.jpg Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Pod Bramą. 02.08.08, 12:37 Buuu, a ja wciąz jakoś na niedzielę byłam nastawiona. CZy Asia już wróciła za morze? Odpowiedz Link
groha Re: Pod Bramą. 02.08.08, 12:58 E, jeszcze nie wróciła, przecież natychmiast byśmy ją tutaj witali Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Pod Bramą. 05.08.08, 02:04 Czesc! Wlecialam aby ptaszka postawic, no jestem juz znaczy )) Tyle zaleglosci nadrobic.. to ja bede musiala wszystko jak z pieprzem. Dzis postaram sie uczciwie popracowac na paru frontach , he he. Narazie chycne w bety na chwile. Dobrynocki ))) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Pod Bramą. 02.08.08, 22:55 Ja zaś spotkałam Asię przy wyjściu z metra na Racławickiej kiedy udawała się pod Bramę Przy czym zazwyczaj wychodzę innym wyjściem, ale tym razem leciałam jeszcze na bazarek w celu nabycia drogą kupna borówki amerykańskiej. Los tak chciał! Asia nawet namawiała mnie, że pójdzie ze mną i poczeka, aż się wypindraczę, i pojedziemy razem pod Bramę, ale... Miałam za sobą podróż spóźnionym pociągiem, który z Kutna jechał dwie godziny i czterdzieści minut (!), byłam zziajana, spocona, zmęczona i w dodatku w domu czekało mnie kilka rzeczy do zrobienia, tak że musiałaby czekać na mnie ze dwie godziny, a już było po wpół do szóstej. Tak że zapewniła mnie, że nie będzie mi miała za złe, jeśli nie przyjdę, a przynajmniej się spotkałysmy Asiu, dzisiaj szłam Szczekocińską i się pilnie rozglądałam - który to może być dom.... Jakbyś potrzebowała łącznika z Mamusią, to mozesz na mnie liczyć Odpowiedz Link
g0p0s Re: Pod Bramą. 04.08.08, 10:37 Asia się przyznała, że spotkała Panią Stefanię. Jednym pobytem obskoczyła Guruę, Panią Grodzieńską i nas) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Pod Bramą. 05.08.08, 02:09 > Asia się przyznała, że spotkała Panią Stefanię. Ano ano, cale trzy pietra przejechala jedna winda, cale zdanie wyglaszane do p. Stefanii uslyszala wlasnymi uszami...odpowiedzi juz nie. Ja to mam szczescie ) Odpowiedz Link
lylika Re: Pod Bramą. 06.08.08, 10:16 Fotki ze spotkania na Picasie. picasaweb.google.com/lylika1401 Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Pod Bramą. 06.08.08, 10:36 Teraz widac po czym chodzi sie sikac w parach )) Dzieki, jak mi ckliwie! A tu listopad i papiery jeszcze w stosach Odpowiedz Link