muflon.0 28.01.10, 08:51 Czy może ktoś wie, gdzie w Radzyminie można kupić strój karnawałowy dla dziecka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta65 Re: strój karnawałowy 28.01.10, 09:51 Kiedys przy Panoramie (starej) był sklep z ubraniami dla dzieci.Były wtedy stroje karnawałowe dla malucho. Obecnie sklep jest przeniesiony do AXELA na parterze.Czy stroje sa nie wiem ale warto zajrzec.Moze warto tez zajrzec tez do sklepw z tania odzieza.W ubiegłym roku kupiłam tam stroj dla dziecka. Odpowiedz Link
jackrambo Re: strój karnawałowy 28.01.10, 11:23 Ja wypożyczam stroje w Legionowie. Przystępna cena - ostatnio płaciłem 20 zł za strój, zwrot stroju - bez pośpiechu - ja oddałem tydzień po imprezie. A przede wszystkim bardzo duży wybór strojów - dla dzieci i dorosłych. Podaję telefon kontaktowy - 600 230 099. Gorąco polecam Odpowiedz Link
przedemerytka Re: strój karnawałowy 28.01.10, 12:49 mam kilka strojów po moim wnuczku , mogę pożyczyć jest to stroj rycerza na 3-4 latka, stój Gucia (pszczoła) na 4-5. i strój kosmity na 6-7 lat Odpowiedz Link