glicea78 16.03.10, 22:36 Zapraszamy na naszą stronę internetową, gdzie znajdą Państwo pełne menu i wszystkie bierzące informacje o promocjach i godzinach otwarcia. www.malachinka.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flancowany Re: "Mała Chinka" strona WWW 16.03.10, 23:18 Jeśli karmicie, tak jak robicie strony www, to ja dziękuję. Odpowiedz Link
kchacinski Re: "Mała Chinka" strona WWW 17.03.10, 09:26 Fakt, stronka trochę niedopracowana. I nie chodzi mi bynajmniej o to że jej budowa jest prosta, ale o literówki i brak menu (są tylko zupy i przekąski). Podsumowując ogromny plus za www oststatnio nawet chciałemcoś zamówić ale nie miałem ulotki, styronki nie było więc skończyło się na pizzy, a minus za literówki Odpowiedz Link
aniuta65 Re: "Mała Chinka" strona WWW 17.03.10, 10:01 Pod podanym adresem nic mi wyszukiwarka zwiazanego z barem nie pokazuje. Moze warto zainwestowac w ulotki . Odpowiedz Link
ania_silenter Re: "Mała Chinka" strona WWW 17.03.10, 10:21 aniuta65 napisała: > Pod podanym adresem nic mi wyszukiwarka zwiazanego z barem nie > pokazuje. Moze warto zainwestowac w ulotki . Żeby strona pojawiła się Googlach na "wysokim miejscu" to trzeba albo czasu (i treści na stronie) albo umiejętności pozycjonowania w wyszukiwarce. Odpowiedz Link
agamek12 Re: "Mała Chinka" strona WWW 17.03.10, 10:43 Generalnie strona zawiera całą masę nieścisłości, np. 1. zakładka "informacje" (cytuję): POTRAWY PODAWANE Z RYŻEM BIAŁYM I SURÓWKĄ KAŻDA POTRAWA ZAWIERA MINIMALNIE 500G czy: - mararon smażony zawiera ryż? - czy sajgonki zawierają ryż i czy ważą minimalnie 500g? - czy zupy są podawane z surówką i ważą minimum 500g? 2. zakładka "Nasza kuchnia": Nulla facilisi. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. - czy to łacina? 3. zakładka "Promocje": czy jak przyjdę w poniedziałek o 16.00, to czy przy zamówieniu w lokalu o wartości 56zł dostanę 10% upustu, puszkę napoju i Colę 0,5l? Odpowiedz Link
niebieska_ella Re: "Mała Chinka" strona WWW 17.03.10, 14:07 Eee tam jak dla mnie to nawet ta łacina ujdzie, ale "Zupa z owocami moża" wymiata. Kurde, ale się uśmiałam. Ja wiem, że nie powinnam się z tego wyśmiewać, ale taki błąd na stronie internetowej (która miała być reklamą) to niesamowita sprawa. Pozostaje mi sądzić, że to celowy zabieg przyciągający uwagę odbiorcy- taki element zaskoczenia. Odpowiedz Link
antydekiel Re: "Mała Chinka" strona WWW 17.03.10, 18:03 Nie czepiajcie się obcokrajowca - przecież pisze to mała chinka. Ciekawe jak wy byście zrobili menu polskiej restauracji w Chinach i czy byłoby bez byków. Odpowiedz Link
glicea78 Re: "Mała Chinka" strona WWW 17.03.10, 18:23 Faktycznie to strona jeszcze w budowie a to, że są błędy to nie nasza wina tylko firmy która wykonuje to zlecenie. Myślę, że jeszcze parę dnie i wszystko bedzie w pożądku. A nawiasem to jesteście okropni! Odpowiedz Link
przedemerytka Re: "Mała Chinka" strona WWW 17.03.10, 18:36 W porządku. Tłumaczenie przyjęte do wiadomości Odpowiedz Link
flancowany Re: "Mała Chinka" strona WWW 17.03.10, 19:41 glicea78 napisała: > A nawiasem to jesteście > okropni! To trzeba było wstrzymać się z chwaleniem się stroną dopóki nie będzie ona doszlifowana. To tak to wyszło tak samo, jak gdybyś zaprosiła nas na uroczyste otwarcie i podała niedosmażone dania. Odpowiedz Link
ania_silenter Re: "Mała Chinka" strona WWW 17.03.10, 21:58 glicea78 napisała: > i wszystko bedzie w pożądku. w czym?!!! A nawiasem to jesteście > okropni! jaaasne, już zawsze będę Waszą firmę kojarzyła z kompromitującymi błędami ortograficznymi Odpowiedz Link
zradzymina Re: "Mała Chinka" strona WWW 18.03.10, 16:17 odnośnie całości strona ok przejrzysta ale widać że to sam projekt minus za to że adres podany przed skończeniem strony...co do literówek i błędów to wiadomo to jest projekt.... Odpowiedz Link
racjonalista69 Re: "Mała Chinka" strona WWW 18.03.10, 19:26 zradzymina napisał: > co do literówek i błędów to wiadomo > to jest projekt.... Albo niedouczenie albo niechlujstwo. Odpowiedz Link