karolina99.9 16.08.10, 22:23 Pytanie tylko, czemu lub komu ma służyć ten program?! Może mnie ktoś wtajemniczyć, o co chodzi z tym programem i co chcecie ratować? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina99.9 Re: PROGRAM RATUNKOWY 16.08.10, 23:00 Może Pan rzecznik Radzymin 2010 mnie wtajemniczy, widzę że jest właśnie zalogowany?! Odpowiedz Link
flancowany Re: PROGRAM RATUNKOWY 16.08.10, 23:43 Że też o tej porze jeszcze nie śpisz! Co na to Twoi rodzice? Co na to tutejszy pracownik socjalny? Odpowiedz Link
karolina99.9 Re: PROGRAM RATUNKOWY 17.08.10, 08:37 Czemu miałabym spać?! Twoi nie mają nic przeciwko temu, że tutaj piszesz? Odpowiedz Link
janekz5 Re: PROGRAM RATUNKOWY 17.08.10, 09:06 Panowie Piotrowski, Siarna, Dąbrowski proponują „skrobania łyżeczką dla mieszkańców a łychą wazową dla siebie” aby jakoś ten budżet ratować , strasznie się męczą i nie potrafią nam nic konkretnego zaproponować oprócz w moim przekonaniu nieszczerego przywiązania do tradycji i do udawanego przywiązania do wiary przodków, a także festiwal kredytowy i nieszczerą obietnicę kasy z Unii. Dlatego razem z grupą przyjaciół opracowujemy program ratunkowy dla miasta i gminy Radzymin, który w swoich założeniach ma pomóc przerwać marazm i nieudolność, lenistwo obecnych samorządowców. Dziedziny które są przedmiotem prac są : finanse, ochrona zdrowia, fundusz europejskie, infrastruktura techniczna miasta i gminy, Ziemia Radzymińska jako miejsce Cudu nad Wisłą 1920. JŻ Odpowiedz Link
karolina99.9 Re: PROGRAM RATUNKOWY 17.08.10, 10:05 Krótko rzecz ujmując, szykuje się Pan do przejęcia władzy i nowelizacji budżetu na wypadek wygranych wyborów, tak?! Odpowiedz Link
janekz5 Re: PROGRAM RATUNKOWY 17.08.10, 10:34 Jako mieszkaniec Ziemi Radzymińskiej mam prawo wyrazić niezadowolenie ze sposobu sprawowania władzy przez obecnego Burmistrza i Radnych, a chcę zrobić coś więcej chcę pokazać, że można uczciwiej i skuteczniej realizować zadania które wyznaczyła ustawa radzymińskiemu samorządowi. Mam do tego takie samo prawo jak i Zbyszek z Lipnicy Murowanej jak i każdy mieszkaniec miasta i gminy. Piszesz na forum zapytam. Czy masz zamiar przejąć władzę czy ją zakonserwować? Czy piszesz bo się interesujesz samorządnością? Odpowiedz Link
karolina99.9 Re: PROGRAM RATUNKOWY 17.08.10, 10:46 Piszę, bo się interesuje samorządem! Odpowiedz Link