Dodaj do ulubionych

zgubiony telefon

04.09.11, 20:13
W dniu 4 września ok. godziny 18.00 zgubiłam telefon na spacerze. Szliśmy ulicami: Reymonta w stronę Weteranów, następnie ulicą Zduńską do Rynku, później placem obok kościoła i ok. pół godziny siedzieliśmy na ławeczce. Wracaliśmy drogą przy Tesco z powrotem na Reymonta. Wiem, że ktoś znalazł ten telefon ponieważ został wyłączony. Nie oczekuję zwrotu telefonu, zależy mi tylko na karcie SIM i karcie pamięci. Bardzo proszę o kontakt, podam adres do wysyłki karty.
Najbardziej prawdopodobne miejsca, w którym mógł mi wypaść telefon to na ul. Zduńskiej przy kamienicy lub na ławeczce przy Kościele.
Gdyby ktoś coś wiedział w tej sprawie to proszę o kontakt. Będę wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • kchacinski Re: zgubiony telefon 05.09.11, 10:20
      Jeśli telefon był na abonament to kartę możesz odzyskać. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć Twój telefon.
      • aniluapluap Re: zgubiony telefon 05.09.11, 13:58
        Dzięki za dobre słowo, duplikat karty już zamówiłam. Kontakty też uda mi się odnaleźć. Najbardziej mi szkoda zdjęć, któe miałam w telefonie. Niestety nie zgrałam ich nigdzie sad.
        Ale myślę, że raczej marne szanse żeby się znalazł.
        • valid_m Re: zgubiony telefon 14.09.11, 13:53
          Jakiej marki był aparat?
          SIM T-Mobile?
          • kchacinski Re: zgubiony telefon 14.09.11, 17:02
            Chyba zaczynam na nowo wierzyć w ludzi wink
            • valid_m Re: zgubiony telefon 19.09.11, 10:50
              Podbijam.
              Paulina, jeżeli wciąż jesteś zainteresowana odzyskaniem telefonu, to proszę napisz - valid_m@gazeta.pl
              • aniluapluap Re: zgubiony telefon 24.09.11, 12:47
                napisałam na e-maila. nie było mnie dawno na forum, mam nadzieję, że sprawa aktualna.

Pozdrawiam!
                Paulina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka