abc123.trzy 22.03.12, 11:08 niezalezna.pl/25604-jak-sie-robi-przetargi-w-warszawie Ależ ZTM i zarząd Warszawy tej kadencji są uczciwi i nieposzlakowani Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flancowany Re: kochany ZTM 22.03.12, 19:40 A przecież mogli wynająć Tadkowi z Torunia. Odpowiedz Link
radzyminiak.eu Re: kochany ZTM 22.03.12, 21:19 Odpowiedź flancowanego stanowi świetny przykład tresury mózgów, której on nawet nie jest świadomy. Polega ona na tym, że gdy ktoś w sposób rzeczowy, opierając się na faktach skrytykuje obecną władzą (PO), to taki flancowany zamiast uczciwie przyznać np. "no faktycznie, kradną w biały dzień" lub chociaż "rzeczywiście sprawa śmierdzi", będzie za wszelką cenę chciał odwrócić sytuację, i stwierdzić coś w stylu: "a PIS jest i tak gorszy" lub "a Kaczyński to nie ma żony" itp. Taki niby żarcik, ale zawsze w odniesieniu do znienawidzonej partii lub ludzi z nią związanych jak o. Tadeusz. Jakże to prymitywne! Ale czegóż oczekiwać po wyborcach Platformy... P.S. Przypominam idiotom, że moja krytyka PO nie jest równoznaczna z popieraniem PiS. Odpowiedz Link
radzymin_123 Re: kochany ZTM 23.03.12, 06:34 Moze jak powiem zart to zrozumiesz. Siostra z Londynu dzwoni do brata. - Cześć Michał, co tam u Was w Polsce słychać? - Mam dwie wiadomości, dobrą i złą. - Zacznij od złej. - Mama chora, dom zajął komornik, mój zakład upadł, babcia umarła bo nie miała na leki,dziadka chcą okraść gniotem-waloryzacja kwotową, sąsiad się powiesił po stracie pracy, zamknęli szkołę . Ania wiec nie chodzi do szkoły bo nie mają pieniędzy na dojazdy, Wojtkowi odmówili chemioterapii wiec szykuje się kolejny pogrzeb... - A dobra!? - Na szczęście to PO jest u władzy nie PiS Odpowiedz Link
rypioze Re: kochany ZTM 23.03.12, 08:45 Na szczęście mamy rządzącą partię o nieskazitelnej uczciwości i fachowości oraz cudownego premiera. Odpowiedz Link
lucy263 Re: kochany ZTM 27.03.12, 11:22 Tak tak szczególnie dobre za PO jest cena benzyny i związane z tym podwyżki towarów i usług, najwyższe bezrobocie od 5 lat ( aż strach pomyśleć co będzie po euro) i to że będziemy pracować do 67 lat ( w co też szczerze wątpię bo większość z nas przy dzisiejszym trybie życia nie dożyje). No trzeba przyznać że PO rządzi że ho ho. Tylko że te powyższe "przywileje" powinni mieć ci którzy na nich głosowali a nie wszyscy Odpowiedz Link
mati-1229 Re: kochany ZTM 27.03.12, 22:09 Jeśli uważasz ze polski rząd ma jakikolwiek wpływ na ceny paliw to się grubo mylisz. Bezrobocie co prawda jest wysokie, ale i tak znacznie niższe niż w latach 2005-2007 gdy mieliśmy znacznie lepsze wskaźniki gospodarcze. Aby się przekonać wystarczy odwiedzić stronę GUS. Odpowiedz Link
slowak200 Re: kochany ZTM 23.03.12, 09:22 Gdyby niezalezna.pl była rzeczywiście niezależna to może i traktowałbym ją powaznie, ale czytając takie artykuły: niezalezna.pl/24818-popieral-komorowskiego-remontowal-trefny-tor na tresurę mózgów można spojrzeć także z innej strony. P.S. Przypominam idiotom że można popierać PO i być za odostępnieniem TV Trwam na multipleksie. Odpowiedz Link
rafi373 Re: kochany ZTM 23.03.12, 21:01 Rypioze, tak to bywa, że ludzie myślący samodzielnie i krytycznie miewają w jednej kwestii zdanie zbieżne z jedną opcją, a w innej - z drugą. Wiem, że to dla Ciebie trudne do zrozumienia. Ty zawsze myślisz tak, jak piszą w linkach, które przyklejasz. Odpowiedz Link
slowak200 Re: kochany ZTM 25.03.12, 07:49 Alibi? Przesluchujesz mnie ? Bo nie lykam ekskementow podawanych na tacy przez PiS? Nie bądź śmieszny. Odpowiedz Link
rafi373 Re: kochany ZTM 23.03.12, 21:04 Rypize może nie wiesz, ale masz duży potencjał komiczny. Kogo z tego paradnego duetu (PO i TV Trwam) obsadziłbyś w roli Boga?! /zapytał retorycznie/ Odpowiedz Link
slowak200 Re: kochany ZTM 25.03.12, 07:52 Ja raczej czekam żeby wymowil wreszcie imię bestii Odpowiedz Link
rypioze Re: kochany ZTM 25.03.12, 10:52 "Żeby wilk był syty i owca cała." Może to zrozumiesz. Odpowiedz Link
rypioze Re: kochany ZTM 25.03.12, 11:24 Nie posiadam trzech dyplomów kupionych na targu więc nie będę odpowiadał retorycznie na temat ekskementów.Na tym kończę "dyskusję" z tak uczonymi personami. Odpowiedz Link
rypioze Re: kochany ZTM 27.03.12, 13:32 Też nie wiem.Zapytaj slowaka200,napisał to wyżej.To chyba broń PiS-u wg slowaka200. Odpowiedz Link
jedrek56 Re: kochany ZTM 27.03.12, 10:10 No i mamy piękną dyskusję na temat uczciwości w przetargach organizowanych przez ZTM. Standard na tym forum. Bez polityki i politykierstwa ani rusz. Odpowiedz Link
rafi373 Re: kochany ZTM 29.03.12, 21:20 święta racja co w tym przypadku jest i samokrytyką. Można rzec, tłumacząc się, źe robimy to, czego uczą nas swoim przykładem politycy. Albo, że politycy są "z nas", z ludu, a więc trudno by byli inni, lepsi od nas. Odpowiedz Link
kama2201 Re: kochany ZTM 27.03.12, 20:51 Nie znasz adresu prokuratory?.W sieci podobno można znaleźć wszystko.PozdKM. Odpowiedz Link