Dodaj do ulubionych

WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !!

11.09.06, 22:44
WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !!
W innych niastach już wiedzą kto startuje na stanowisko burmistrza a u nas
cisza ? A może ktoś coś wie ? Niech sie podzieli z innymi tajemnicą >
Obserwuj wątek
    • szifox Re: WYBORY SAMORZĄDOWE 12.09.06, 00:30
      dopiero wczoraj ogłoszono datę wyborów, a to oznacza, że nadszedł czas kiedy
      można rejestrować komitety wyborcze ... wkrótce sie dowiemy kto kandyduje ...
      W tym roku Stowarzyszenie "Radzymińskie Forum" w ramach programu MASZ GŁOS,
      MASZ WYBÓR ... zamierza przeprowadzić debatę publiczną udziałem mieszkańców i
      możliwie wszystkich kandydatów na urząd burmistrza miasta ...

Program MASZ GŁOS, MASZ WYBÓR ... ma na celu zmobilizowanie mieszkańców do
      udziału w wyborach i a także uświadomienie wyborców o wadze ich decyzji
      wyborczych ...

Zakres działań podejmowanych przez stowarzyszenie w ramach programu "MASZ GŁOS,
      MASZ WYBÓR ...", jest dostępny nas tronie internetowej stowarzyszenia ...

forum.radzymin.info/inicjatywy/masz_glos
      W akcji może wziąć udział każdy z Was ... z wyjątkiem osób postrzegających
      udział w akcji jako szansy do zwiększenia własnych szans wyborczych ...

Pozdrawiam,
      MS
      • robaczek441 Re: WYBORY SAMORZĄDOWE 13.09.06, 11:15
        podobno w wyborach do rady gminy mają wziąć udział członkowie Stowarzyszenia
        Radzymińskiego Forum...
        • szifox Re: WYBORY SAMORZĄDOWE 13.09.06, 11:19
          z tego co wiem dotyczy to jednej osoby ... ale ona powołuje własny komitet ...
          • student6 Re: WYBORY SAMORZĄDOWE 13.09.06, 11:53
            Może wypowiem się jako bezpośrednio zainteresowany. Z pośród członków
            stowarzyszenia kandydować jako radny do Rady Miasta będę tylko ja.
            Stowarzyszenie w żaden sposób nie jest i nie będzie zaangażowane w wybory.
            Będzie stać na ich straży. Ale to może czynić każdy z nas i każdego do tego
            zachęcam.

Przygotowałem już wszelkie niezbędne dokumenty do rejestracji komitetu
            wyborczego KWW Krzysztofa Chacińskiego. Jeżeli uważasz że mój program (który
            niedługo przedstawię) zasługuje na zrealizowanie zapraszam do odaania na mnie
            głosu.

Koniec - mam nadzieję że sytuacja jest teraz jasna.
            • met_aa Re: WYBORY SAMORZĄDOWE 18.09.06, 15:43
              student - bierzesz udział w wyborach ( brawo i powodzenia ) ,daj dobry przykład
              i podaj skład swojego komitetu i listę sponsorów
              • student6 Re: WYBORY SAMORZĄDOWE 18.09.06, 15:51
                Skład komitetu podam po czynnościach rejestracyjnych. Natomiast już teraz mogę
                powiedzieć że jedynym sponsorem komitetu (który notabene wystawi tylko jednego
                kandydata na radnego) będzie Krzysztof Chaciński - czyli ja sam.
                • met_aa Re: WYBORY SAMORZĄDOWE 18.09.06, 15:57
                  diękuję za szybką odpowiedz i trzymam pana za słowo ,
                  podania komitetu i sponsorów , a jednocześnie proponuje założenie oddzielnego
                  tematu tak zwanej debaty z panem w roli głównej i myślę , że za pana
                  przykładem będą robić to inni kandydaci
            • robaczek429 Re: WYBORY SAMORZĄDOWE 24.09.06, 08:54
              forum.radzymin.net/stowarzyszenie
              No nie, Czy pan prezes Stowarzyszania Radzymińskiego Forum weźmie na czas
              wyborów urlop? Tak by wypadało..
              • student6 Re: WYBORY SAMORZĄDOWE 24.09.06, 13:55
                Pan prezes nie tylko zawiesi swoją prezesurę ale również członkostwo
                • student6 Re: WYBORY SAMORZĄDOWE 24.09.06, 23:30
                  Zapraszam do odwiedzenia zaktualizaowanej strony:
                  www.forum.radzymin.net/stowarzyszenie/czlonkowie
      • esky Re: WYBORY SAMORZĄDOWE 13.09.06, 21:39
        szifox - nie wiem dlaczego Ty nie kandydujesz na jakieś wysokie stanowisko w tym
        mieście.... myślę, że nie tylko mój głos miałbyś bardziej niż pewny.
        pozdrawiam,
        sw
        • szifox Re: WYBORY SAMORZĄDOWE 14.09.06, 10:54
          Sama moja obecność w samorządzie nie uczyni go lepszym ... kluczem jest
          aktywność społeczna mieszkańców Radzymina, którą powinni wyrazić poprzez:

- masowy udział w wyborach samorządowych
          - rozsądny i odpowiedzialny wybór
          - uświadomienie sobie, że władze Radzymina to nie tylko samorząd ale przede
          wszystkim jego mieszkańcy
          - aktywny udział w dyskusji dotyczącej przyszłości Radzymina

Mam nadzieję, że nadchodząca kadencja będzie kadencją aktywacji społeczeństwa
          obywatelskiego, i bardzo ważnym kryterium wyboru kandydatów do samorządu będzie
          ich nastawienie do inicjatyw społecznych. Dzisiaj wielu z nich wyraża poprzez
          działanie i słowa, że nie da się przejrzyście sprawować władzy ... w kamapanii
          wyborczej zapewne będą mówić inaczej, trzeba zatem być czujnym.

Pozdrawiam,
          Mariusz Szewczyk
          • aa9612 Re: WYBORY SAMORZĄDOWE 14.09.06, 12:31
            Bądź czyjny! Wróg nie śpi. smile
            • szifox Re: WYBORY SAMORZĄDOWE 14.09.06, 12:37
              mówiąc o czujności ... miałem na myśli nie tyle wroga co "fałszywą nutę" ...
              • aa9612 Re: WYBORY SAMORZĄDOWE 14.09.06, 17:21
                Dzięki że mi wyjaśniłeś smile
      • aa9612 Re: WYBORY SAMORZĄDOWE 02.10.06, 09:16
        Student6 napisał:
        Potwierdzam p. Piotrowski startuje z PISu,

Student - mam pytanie. Chodzi o Prawo i Sprawiednliwość czy coś innego o
        skrócie PiS?
        Na tym forum kilkakrotnie korygowałem, że Pan Piotrowski w zeszłych wyborach
        nie kandydował z Prawa i Sprawiedliwości. Ty o tym wiesz zdaje się...
    • zosinek2 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 29.09.06, 23:07
      Z ogloszonej dziś listy zarejestrowanych komitetów wyborczych wynika , iż z
      Ziemi Radzyminskiej na burmistrza będzie kandydować pani Żmijewska, a zapewne z
      listy PiS-u pan Piotrowski
      • student6 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 29.09.06, 23:15
        Potwierdzam p. Piotrowski startuje z PISu, natomiast KWW Ziemia Radzyminska nie
        może wystawić p. Żmijewskiej na kandydata na burmistrza z tego prozaicznego
        powodu, że komitet ten został powołany TYLKO w celu zgłaszania kandydatów na
        radnych do Rady Gminy.
        • zosinek2 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 29.09.06, 23:35
          student6 napisał:

> Potwierdzam p. Piotrowski startuje z PISu, natomiast KWW Ziemia Radzyminska
          nie
          >
          > może wystawić p. Żmijewskiej na kandydata na burmistrza z tego prozaicznego
          > powodu, że komitet ten został powołany TYLKO w celu zgłaszania kandydatów na
          > radnych do Rady Gminy.
          Mylisz pojęcia. Kazdy lokalny gminny komitet moze zglosić (ma prawo) do 18 X
          2006 kandydata na burmistrza o ile spelni lacznie 2 warunki: zglosi komplet
          (tj. obsadzi wszystkie mandaty radnych) kandydatów na radnych w przynajmniej
          polowie okręgów (więc nie wszystkich) wyborczych w danej gminie
          • student6 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 30.09.06, 07:32
            Nie jestem pewien czy mam rację, ale:
            W gminie Radzymin sa 2 rodzaj komitetów:

1. KWW Hanny Karpińskiej, nazwany jako komitet wybotców
            2. Inne komitety nazwane przez PKW komitety wyborcze utworzone JEDYNIE w celu
            zgałaszania kandydatów do Rady Gminy (temiały prostszą procedurę rejestracyjną)

Skąd ta różnica?

Poza tym p. Janusz Żmijewski jest zarówno pełnomocnikiem finanswym i wyborczym
            komitetu co oznacza, że komitet ten może zgłaszać jedynie kandydatów na radnych.

Mogę sie mylić, ale to oznaczałoby, że ustawa jest niejasno sformułowana i
            zamiast określenia "moze zgałszać jedynie kandydatów do Rady Gminy" powinoo
            być "może zgłaszać jedynie kandydatów na szczeblu gminnym - zo oznaczałoby
            również burmistrzów"
            • zosinek2 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 30.09.06, 19:49
              Do studenta6. Opierasz swoją wiedzę na ustawie Ordynacja wyborcza do rad gmin,
              rad powiatów i sejmików wojewódzkich, a jest oprócz niej jeszcze odrebna ustawa
              o bezpośrednim wyborze wójta, burmistrza i prezydenta miasta, gdzie są zawarte
              wlaśnie przepisy dotyczace procedury zglaszania kandydatów na te stanowiska.
              Obie te ustawy należy czytac i stosować ŁĄCZNIE!
              • met_aa Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 01.10.06, 21:19
                dziś po mszy na 11,30 mówiono o 9 chętnych na BURMISTRZA
                • met_aa Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 01.10.06, 21:31
                  dodam : rozmowy toczyły sie w grupkach znajomków zebranych pod kościołem
                  • student6 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 01.10.06, 22:34
                    Część kandydatów jest juz znana, ale czas ich zgłaszania jeszcze trwa, więc ta
                    lista mże się wydłużyć
                    • aa9612 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 02.10.06, 10:14
                      Student6 napisał:
                      Potwierdzam p. Piotrowski startuje z PISu,

Student - mam pytanie. Chodzi o Prawo i Sprawiednliwość czy coś innego o
                      skrócie PiS?
                      Na tym forum kilkakrotnie korygowałem, że Pan Piotrowski w zeszłych wyborach
                      nie kandydował z Prawa i Sprawiedliwości. Ty o tym wiesz zdaje się...
                      • student6 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 02.10.06, 11:07
                        Tym razem p. Piotrowski startuje z Prawa i Sprawiedliowści - partii najbardziej
                        znanych bliźniaków w Polsce żeby nie było niedomówień). Informacja pochodzi od
                        p. Lenarta - pełnomocnika PiSu w Radzyminie.
                        • wars27 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 05.10.06, 15:36
                          Dear Student,

czy pracowałeś dla WSI że masz takie pewne informacje?! Pewnie podłożyłeś jakąś
                          pluskwę i nagrałeś po cichu!smile

student, takich dwóch bliźniaków jak ich trzech to nie ma ani jednego!smile

regards,
                          wars27
                          • student6 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 05.10.06, 15:40
                            Nie trzeba pracować w WSI żeby mieć najświeższe informacje. Wystrarczy:
                            1. Umiejętność obsługiwania przeglądarki internetowej
                            2. Umiejętność wybierania numeru telefonu
                            3. Zdolności werbalne
                        • robaczek441 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 05.10.06, 16:22
                          Słyszałem, że Prawo i Sprawiedliwość nie udzieliło popracia dla p.Piotrowskiego
                          za całokształt pracy w Radzyminie!!!!!!
                          • student6 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 05.10.06, 16:58
                            udzieliło
                            • wars27 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 11:08
                              Witam Szanownego Studenta,

" Nie trzeba pracować w WSI żeby mieć najświeższe informacje. Wystrarczy:
                              1. Umiejętność obsługiwania przeglądarki internetowej
                              2. Umiejętność wybierania numeru telefonu
                              3. Zdolności werbalne "

No i na nic student te twoje zdolności werbalne i inne! P. Piotrowski z tego co
                              słyszałem nie będzie startował z listy PISu. Jednak nie nadajesz się do
                              polityki, ale tak to już jest jak ktoś jest głupio-mądry!smile Rzuciłeś publicznie
                              nieprawdziwą informację, co w polityce działa na minus(skompromitowałeś się). w
                              polityce trzeba być rozważnym i cierpliwym.

powodzenia student,
                              wars27
                              • student6 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 12:52
                                Po pierwsze jeżeli zarzucasz mi mówienie nieprawdy to podaj ŹRÓDŁO swojej
                                informacji. Określenie słyszałem, wskazuje na to że Twoim ulubionym zajęciem
                                jest rozpowszechnianie plot.

Informację o tym, że p. Piotrowski startuje z list PiS-u uzyskałem od p.
                                Lenarta - pełnomocnika tej parti w Radzyminie.

www.pis.org.pl/ludzie.php?p=info&id=758
                                Wybacz ale Twoje informacje z zasłyszenia wypadają bardzo niewiarygodnie w
                                porównaniu z informacjami uzyskanymi u źródła - czyli z samego PiS-u.

Jedyna odoba głupio-mądra na tym forum to ty - bowiem jak do tej pory żadna z
                                Twoich wypowiedzi nie wniosła nic konstruktywnego do dyskusji. Jesteś
                                pospolitym pieniaczem, który usiłuje mnie ośmieszyć, ale z braku powodów
                                siegasz do jakichś nie mających uzasadnienia faktów. Jesteś jednak za głupi
                                żeby posługiwać sie czarnym PR. Poszukaj, poszukaj, może miałem dziadka w
                                Wermahcie. Albo byłem tajnym agentem. To byłby numer, zwerbowany jeszcze w
                                kołysce.

W linku podałem namiary na p. Lenarta - zadzwoń, dowiedz się i publicznie mnie
                                przeproś.
                                • wars27 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 13:39
                                  witam,
                                  widzę że naszego studenta poniosły emocje jak premiera gdy mówił o Lepperzesmile
                                  zdenerwowałeś się?!
                                  zgoda! jeśli p Piotrowski będzie startował z PISu to Cię przeproszę! Ale jeżeli
                                  okaże się że moja plotka się sprawdziła, to ty mnie ładnie przeprosisz i
                                  poprosisz o wybaczeniesmile deal?

(ja tylko słyszałem to co ludzie mówią na mieście a w każdej plotce jest min.
                                  50% prawdy)

a tak na marginesie to dlaczego mnie obrażasz? zachowuj się jak przystało na
                                  kandydata do rady gminy a nie jak, juz nie powiem kto żeby nie zejść na twój
                                  poziomsmile

ja Cię nie obraziłem ani razu! grasz nie fair!

see you soon,
                                  wars27
                                  • student6 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 14:00
                                    Ta dyskusja jest bezprzdmiotowa. Jeżeli masz mi coś więcej do powiedzenia
                                    zapraszam do pisania na skrzynkę. Ten wątek poboczny został zbyt rozbudowany.
                                    • robaczek441 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 19:05
                                      student nie baw się w poloniste,bo to nie wychodzi Ci najlepiej..
                                • robaczek441 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 19:03
                                  Student jesteś jeszcze bardzo młody i masz prawo nie wiedzieć, że w polityce
                                  wszystko zmienia się bardzo szybko, więc trzeba często-gęsto weryfikować swoją
                                  wiedzę.
                                  PiS cofnął poparcie p. Piotrowskiemu!!
                                  • szifox Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 19:13
                                    To ciekawe, bo 2 godziny temu rozmawiałem z członkiem radzymińskiego koła PiS,
                                    który twierdzi, że kandydat PiSu to właśnie obecny Burmistrz.
                              • szifox Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 13:08
                                Twoja dociekliwość zapewne była by nieoceniona, gdybyś wykorzystał ją do
                                pożytecznych rzeczy zamiast do opowiadania pierdół, z których wyłącznie sam
                                czerpiesz satysfakcję ...
                                • aa9612 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 14:22
                                  Rzeczywiście wątek zaczyna być bezprzedmiotowy. Ale ciężko mi się powstrzymać
                                  od komentarza , że gdy pojawiłem sie na forum i śmiałem wyrażać opinie odmienne
                                  od Waszych ( skrót myslowy ) to odpowiedzi nie były zbyt sympatyczne. Przodował
                                  w tym Rembel, który także dziś ocenił mnie jako debila. Do szifoxa i studenta
                                  ravczej nic nie mam.
                                  • student6 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 14:36
                                    Tyle, ze ty swoich wypowiedzi nie opierasz na plotkach, a wręcz przeciwnie w
                                    wątku nt. cmentarza podawżasz wiarygodność informacji opartych tylko na
                                    domysłach.
                                    • edyp_555 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 14:53
                                      student6 napisał:

> wątku nt. cmentarza

to nie duchy puściły ową informację w obieg ,

bądżcie cierpliwi 14 wszystko będzie wiadomo , kto i z kąd startuje , to tylko
                                      4 dni ,a właściwie to 6-7
                                      • student6 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 14:56
                                        Burmistrzowie do 18 X smile

Poczekamy, zobaczymy.
                                        • edyp_555 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 15:14
                                          nawet do 18 trzeba czekać - plotki puszczać koło ucha , a ty student daj na luz
                                          pokaż ludziom iż umiesz ich słuchać ,nie denerwując się , a może to wyborca
                                          próbuje cię na wszystkie możliwe sposoby , a może to rywal , a wiesz dziś
                                          ludzie wiedzą iż dając tobie głos dają ci zarobić i mają prawo do zadawania
                                          pytań ,sami powinniście napisac artykuł w gazecie pt WYBORCO - zanim dasz głos
                                          wymagluj kandydata na wszystkie możliwe sposoby , poczuj się raz pracodawcą i
                                          wymmagaj , pamiętaj wyborco to jedyne twoje 5 minut , bo po wyborach role się
                                          zmieniają
                                          • edyp_555 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 15:28
                                            więc dziś przed wyborami MAGLUJ MAGLUJ i jeszcze raz MAGLUJ - wybierz
                                            NAJLEPSZEGO < UCZCIWEGO < CIERPLIWEGO <TAKIEGO KTO CIĘ WYSŁUCHA< POMOŻE < A JAK
                                            NIE TO WYTŁUMACZY dlaczego tak nie inaczej <takiego kto odwiedzi cię w czasie
                                            panowania i ngdy przenigdy nie będzie działał na szkodę wyborców

ps.czy tacy startują ?
                                            • edyp_555 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 15:43
                                              mamy nadzieję i wiarę ,że TAK !! a dla pewności są poddawani próbom >
                                              • student6 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 16:45
                                                Zgadzam się z Tobą edypie_555. Kandydaci powinni być poddawani różnym próbom.
                                                Ale uważam, że kandydaci tak samo jak inni ludzi nie powinni być pomawiani.
                                    • aa9612 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 15:34
                                      Dzięki za zrozumienie.
                                      • akinom77 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 21:43
                                        tak sobie śledzę dyskusje na forum... bo jestem mloda i interesuje mnie kto
                                        będzie rządził moim miastem i powiem wam, że mnie trochę zażenował poziom
                                        powyższej dyskusji i zszokował potok oskarżeń pod adresem studenta! osobiście
                                        sprawdziłam informacje dzwoniąc do siedziby pisu, gdzie potwierdzono mi,iż ich
                                        kandydatem jest Pan Piotrowski. myślę, że aby rzucać oskarżenia trzeba móc je
                                        oprzeć na wiarygodnej informacji- i po co ta cała kłótnia?
                                        • robaczek441 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 21:52
                                          Ja też zadzwoniłem do siedziby PiS-u i powiedziano mi, że pan Piotrowski nie
                                          jest ich kandydatem na burmistrza.
                                          • szifox Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 22:04
                                            Prawdopodobie robaczek441 i wars27 mają rację ...

Jesteśmy świadkami żenującej walki o znaczek PiSu na plakatach kandydatów na
                                            burmistrza ...

Narazie wygląda to na bitwę nerwów, bo przedstawiciel i twórca lokalnych
                                            struktur PiS twierdzi, że ich kandydatem jest nadal p. Piotrowski, co
                                            oczywiście nie znaczy, że "przywiezionym w teczce" kandydatem nie będzie inna,
                                            też znana postać.

Tak więc IV RP w Radzyminie będzie walczyć z wrogiem ich własnym orężem
                                            (czytaj - układem).
                                            • aa9612 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 23:28
                                              Imponująca zaiste volta myślowa.
                                              • szifox Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 10.10.06, 23:42
                                                no cóż, jako obrońca III RP a na dodatek jeszcze liberał ... muszę pogodzić się
                                                z faktem, że moje wypowiedzi mogą uchodzić za kontrowersyjne w oczach
                                                budowniczych IV PRL
                                                • aa9612 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 11.10.06, 09:07
                                                  Zapoznaj sie z "Nocna zmianą" to może literkę L postawisz przy III.
                                                  Panie Waldku Pan się nie boi...
                                                  • szifox Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 11.10.06, 11:06
                                                    zarówo mnie jak i wielu innych interesują niższe podatki, na które czekamy od
                                                    kilku lat, a które obiecał także PiS ... to co osiągnąłem do dzisiejszego dnia
                                                    zawdzięczam mojej rodzinie i pracy, którą zacząłem już w III RP i wcale tego
                                                    nie żałuję ... i tak naprawde to guzik mnie obchodzi co Kaczyński znalazł w
                                                    szafie Lesiaka, bo są inne ważniejsze sprawy niż jego zabawy w ciuciubabke ...
                                                  • aa9612 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 11.10.06, 12:02
                                                    A mnie interesują zarówno niższe podatki jak i naprawa państwa.
                                                    Aby Kott, którego wspomniałeś nie prywatyzował za pańtwową kasę. To też wpływa
                                                    na Twoje i moje dobrobyt społeczeństwa.
                                                  • aa9612 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 11.10.06, 12:05
                                                    I nie uważam sprawy inwigilacji za zabawe w ciuciubabkę. Bagatelizujesz. To
                                                    przeczy regułom państwa demokratycznego na które powoływałeś sie
                                                    niejednokrotnie.
                                                  • szifox Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 11.10.06, 12:10
                                                    to co robią Kaczyńscy to jest pływanie na emocjach a nie naprawa państwa ...
                                                  • szifox Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 11.10.06, 12:11
                                                    dodam, że na złych emocjach
                                                  • aa9612 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 11.10.06, 13:34
                                                    Ty tak to widzisz a ja poniekąd też. Tylko zauważ , że na emocjach nie graja
                                                    tylko Kaczyńscy.
                                                    A poza emocjami sa też fakty o których ani jedna ani druga strona nie potrafi
                                                    mówić bez emocji. Bo tu się toczy - moja opinia - prawdziwa walka, pierwsza od
                                                    1992r. I nie jest to potyczka salonu lewicowego z powiedzmy prawicowym a potem
                                                    wódeczka na wspólnym bankieciku, gali filmowej lub czymś w tym stylu i wzajemne
                                                    poklepywanie po plecach . PiS nie uczestniczył przez lata w życiu salonowym(
                                                    mówię tu o ścisłym kierownictwie PiS) . Któś powie że się teraz odgrywa? Nie
                                                    ważne jak to wytłumaczymy - fakt jest faktem.
                                                    Dlatego gdy wygrali wybory podniósł się natychmiast zbiorowy histeryczny krzyk.
                                                    W jednym rzędzie stanął Kwaśniewski z Wałęsą, Wachowski z Urbanem Michnikiem i
                                                    właściwie zauważ wszyscy będący na świecznikach.
                                            • szifox Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 12.10.06, 09:07
                                              Czyżby akceptacja władz PIS dotycząca wniosku o zmianę pełnomocnika w
                                              Radzyminie przeszła bez echa ?

Oznacza to że PIS w Radzyminie reprezentują całkiem inni ludzie, czyżby nie
                                              mili nic do powiedzenia na ten temat ?? ... (wyłączając anonimowe wypowiedzi,
                                              które pojawiły się na forum)

• wars27 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 12.10.06, 20:10
                                                szifox,

ty tu jesteś administratorem??
                                                co tak szybko znikło to co napisałem??
                                                temat: burmistrz żmijewska

co to ma znaczyć?? jaja sobie robisz??

wars27
                                                • szifox Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 12.10.06, 20:13
                                                  Forma tej dyskusji nie ma sensu ... dlatego jako administrator i założyciel
                                                  forum postanowiłem, kasować wszystkie posty rzekomo pochodzące od kandydatów na
                                                  radnych, burmistrzów lub członków ich rodzin do momentu uwierzytelnienia ich
                                                  tożsamości u mnie lub u jednego z członków Stowarzyszenia Radzymińskiego Forum,
                                                  którzy są wyminieni na poniższej stronie internetowej

forum.radzymin.net/stowarzyszenie/czlonkowie

mój nr. telefonu to 698682754

Mariusz Szewczyk
                                                  • szifox Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 12.10.06, 20:39
                                                    uprawnienia moderatora na tym forum posiadają:

szifox
                                                    bziancol
                                                    picooz
                                                    rembel
    • szifox Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 12.10.06, 17:14
      czy naprawdę zależy Ci na tym aby Twoja głupota była przedmiotem
      zainteresowania administratorów forum, którzy bez problemu namierzą komputer z
      którego piszesz ?

Ktoś może zrobić z tego użytek i będziesz miał przykrą niespodziankę.
    • edyp_555 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 12.10.06, 17:52
      no i się zaczeła brudna gra , widać ktoś się bardzo leka pani Ż.
      • rembel Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 12.10.06, 18:03
        Równie dobrze ktoś mógł chcieć aby tak to wyglądało, nieprawdaż ?
        • edyp_555 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 12.10.06, 18:11
          każdy powinien wiedzieć , ze w sieci nie jesteśmy anonimowi pozostawiamy IP i
          każdy wybryk jest do wykrycia < mnie to od razu śmierdział ten post ,
          • student6 Re: WYBORY-BURMISTRZOWSKIE !! 19.10.06, 01:24
            Kandydatów jest 3. Dane pochodzą z Miesjkiej KOmisji Wyborczej z godziny 23.45
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka