jolanta821 20.09.06, 16:32 Witam, Jestem konsultantką Avonu. Gdybyś ktoś był zainteresowany kupnem kosmetyków proszę o kontakt pod numerem gg 3146626 lub e-maila: jolanis3@wp.pl. Prześle najnowszy katalog. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rembel Re: Avon- kosmetyki 22.09.06, 11:54 Zeby się przebic na naszym rynku musisz chyba najpierw wyeliminowac "najslynniejszego" konsultanta Avonu w Radzyminie. Pełno go w bankach, sklepach i gdzietylkolwiek. Odpowiedz Link
rembel Re: Avon- kosmetyki 22.09.06, 12:01 Swoją drogą to rozumiem że ludzi niepelnosprawnych traktować należy z wyrozumiałością ale ten gość jest coraz bardziej natarczywy i arogancki ! Odpowiedz Link
jolanta821 Re: Avon- kosmetyki 22.09.06, 16:30 witam, dziekuje za informacje. Postaram się w miarę swoich możliwości, zdobyć trochę klientek w Radzyminie Mam nadzieję, że mi się uda Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
jolanta821 Re: Avon- kosmetyki 22.09.06, 16:40 Ja nie lubie takich ludzi osobiście. Ja inaczej podchodzę do klientów i zauważyłam, że mi sie to opłaca Sama zamawialam kosmetyki u znajomej, ale gdy zauwazyłam ze nie wypełnia ona w całosci swoich obowiązków, nie stara się wogóle o zdobywanie lub nawet utrzymanie klientów, stwierdziłam, ze sama spróbuje w tej branży. Bardzo mi sie podoba to co robię i będe się starała robić to jak najlepiej i jak najdłużej. Moi klienci zawsze dostają ode mnie upominki, próbki...nigdy o nikim nie zapomnę, szanuję każdego klienta za sam fakt tego, że jest moim klientem. Byłabym bardzo szczęśliwa, gdybym miała klientów w Radzyminie, bo za tydzień tam sie przeprowadzam))) A dostawy dla klientów byłyby do samego domku. Ale nie będe sie rozpisywała za bardzo bo ktoś jeszcze uzna to za reklamę. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
jolanta821 Re: Avon- kosmetyki 22.09.06, 21:12 Każdy moze odebrać to inaczej, chcociaż widzę, że na forum jest duzo takich "ogłoszeń")) Pozdrawiam. P.S zapraszam na zakupy) Odpowiedz Link
ania-x Re: Avon- kosmetyki 23.09.06, 12:32 rembel napisał: > Swoją drogą to rozumiem że ludzi niepelnosprawnych traktować należy z > wyrozumiałością ale ten gość jest coraz bardziej natarczywy i arogancki ! dodam : i nie jednemu już zalazł za skórę , ma jeszcze jedną negatywną cechę potrafi byc bardzo złośliwy Odpowiedz Link
rembel Re: Avon- kosmetyki 24.09.06, 22:09 Oj, uwierz mi że ja też taki potrafię być. Lepiej niech mi nie daje kolejnej okazji Odpowiedz Link