Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BIg prośba do Kowala.

13.08.07, 12:58
    Jestem prezesem klubu piterka50. W dawne "Piłkarzyki" gram nie pierwszy raz i mimo, że jestem kobietą :) na prawdę wiem o co w nich chodzi :)Przed 3 kolejka robiłam w mojej druzynie zmiany, wszystko ładnie pięknie. Kod wpisany, drużyna zgłoszona do gry, przed 19 weszłam jeszcze raz sprawdzić wszystko ok. Wczoraj wieczorem doznałam szoku jak okazało się, że nie podliczono mi pkt ponieważ mam kupionych tylko 17 zawodników!!!!!!!!!!Brakowało mi napsatnika, ktorego miałam od pocztaku( Witkowski), któy nawet nie był wystawiony!!!! Bradzo proszę o sprawdzenie całego tego zamieszania i wliczenie tych zdobytych pkt...bo "cudowne"zniknięcie Witkowskiego nie miało żadnego wpływu na punktację. Dodam, iż rywalizujemy ze znajomymi w naszej Lidze prywatnej. Jeżeli przepadną mi pkt z 3 kolejki dlasza gra jest bez sensu;/ Na koniec dodam iż na własnej skórze odczułam błędy systemu ( wysyłanie 3 smsów żeby dostać jeden kod do zmian) więc proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :)i szybką odpowiedź.
    Obserwuj wątek
      • pepe2804 Re: BIg prośba do Kowala. 13.08.07, 13:14
        mam identyczny problem z druzyną Jester 5 i od soboty czekam na
        odpowiedz, dzis widze ze punkty mojej druzynie nie zostaly przyznane
        czy doczekam się chociaz na odpowiedz?
        • piterka50 Re: BIg prośba do Kowala. 13.08.07, 13:17
          Dzięki...pocieszyłeś mnie trochę...bo myślałam, że zwariowałam i nie wiem co robię...No czekajmy może się doczekamy...
      • piterka50 Re: BIg prośba do Kowala. 13.08.07, 13:59
        Chciałam jeszcze dodać, że całość operacji związanych z transferem napastnika Witkowskiego jest widoczna w historii transferów, która potwierdza że przed 3 kolejką był on w drużynie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka