Dodaj do ulubionych

manicure w Radzyminie

13.08.07, 10:30
szukam manicurzystki,może byc z dojazdem do domu
Obserwuj wątek
    • bezpieczny.mani.pedi Re: manicure w Radzyminie 28.11.15, 07:40
      Takich salonów (nawet z "górnej półki"), które realnie stosują się do restrykcyjnych zasad higieny jest jak na lekarstwo. Pracując w kilku salonach próbowałam się przemóc i dostosować do tamtejszych zasad (czyli brak zasad sanitarnych) i po krótkim czasie rezygnowałam, gdyż takie świadczenie usług nie idzie w parze z moim sumieniem. A dodatkowo naciąganie klientek na usługi, których wcale nie potrzebują np. kontynuacja paznokci hybrydowych kiedy naturalny paznokieć woła o pomstę do nieba, gdyż jest tak zniszczony. Dlatego postanowiłam pracować na własny rachunek, mobilnie i oferować usługi mani pedi w sposób bezpieczny. Dlaczego bezpieczny? Pracuję z produktem balbcare, czyli wszystkie usługi w standardzie mają ekstra bonus jakim jest SPA(można po nim malować paznokcie). Jest on zapakowany w atmosferze chronionej w sterylnym, jednorazowym opakowaniu. Narzędzia są sterylizowane w autoklawie klasy B przez firmę zewnętrzną. Pozostałe przybory jak pilniki, bloki, patyczki, tarki czy ręczniki są jednokrotnego użytku i po zakończonym zabiegu są niszczone i wyrzucane albo wręczane klientce. Dodatkowo używam rękawiczek jednorazowych przy każdym zabiegu. Poza tym nie zacinam przy wycinaniu skórek i nie ma zbędnego pośpiechu jak w salonie (taśmociąg)
      Niepojętym jest dla mnie jak niska jest świadomość wśród ludzi, iż decydują się na takie czy inne zabiegi, nie patrząc na reżim sanitarny. Chęć posiadania ślicznych różowiutkich pazurków z naćkanymi cyrkoniami przesłania zdrowy rozsądek, co może mieć poważne konsekwencje zdrowotne nawet do końca ich życia.
      Ale jak długo będzie popyt na taki standard usług tak długo gabinety będą omijać szerokim łukiem higienę. Na nic sanepidowskie kontrole i kary. Jeżeli tego rynek nie wymusi to tak już będzie.
      Tak więc drogie Panie domagajcie się "bezpiecznego" poziomu obsługi i nie narażajcie swojego zdrowia tylko dlatego, że ktoś chce zaoszczędzić i pozbawiony jest kręgosłupa moralnego. Dla pięknych paznokci przez tydzień, dwa nie warto!
      • wesolywaglik Re: manicure w Radzyminie 30.11.15, 00:59
        A czy można prosić o namiary?
        • bezpieczny.mani.pedi Re: manicure w Radzyminie 08.12.15, 20:21
          ku ścisłości: jest Pani zainteresowana namiarami do mnie czy do producenta balbcare? pozdrawiam smile
          • bezpieczny.mani.pedi Re: manicure w Radzyminie 08.12.15, 20:32
            Pytanie retoryczne: jeżeli chodzi o mani, pedi poprzez okluzję to proszę wejść na balbcare.pl, a jeżeli zależy Pani na kontakcie ze mną to zapraszam na priv smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka