Dodaj do ulubionych

Do forumowiczów z SP 7

13.03.02, 20:22
Ze smutkiem stwierdziliśmy, że miłośnicy olsztyńskiej SP 7 mają problemy z
kontynuowaniem swojego wątku. Niestety, prawie 900 postów, to prawdopodobnie
zbyt wiele, by sprawnie i szybko wyświetlać zawartość wątku. Prosimy nie
zniechęcajcie się! Najlepszym rozwiązaniem byłoby rozpoczęcie nowego wątku o SP
7. Przecież na pewno wiele historii szkolnych jeszcze zostało do napisania, a
te, które już się pojawiły naprawdę czyta się je z zapartym tchem.
Obserwuj wątek
    • Gość: jd Re: Do forumowiczów z SP 7 IP: *.acn.waw.pl 13.03.02, 20:43
      Redakcjo, jest w tym sporo racji, ale szkoda nam tej niedalekiej odległości od
      1000, więc powtórzę to, co niedawno napisałem na wątku głównym o szkole 7
      (SZKOŁA PODSTAWOWA NR 7 W OLSZTYNIE:

Kiedyś proponowaliście, że na górze nad spisem bieżących postów możecie zrobić
      temat "Szkoła nr 7" i tam można wrzucić wszystkie związane z nami wątki (na
      razie wszystkie trzy). Chcielibyśmy z tego skorzystać (chyba sie nie
      wycofacie?), ale dopiero za jakiś czas, gdy ten wątek osiągnie 1000 postów.
      Wtedy on i "Szkoła nr 7" niechaj przejdą na górę, a na bieżących wątkach
      rozpoczniemy zupełnie nową debatę o siódemce. Czy to wszystko
      tak być może?

Zaakceptujcie to, a my postaramy sie szybko dojść do tego 1000.
      • Gość: detritus Re: Do forumowiczów z SP 7 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 10:37
        Przy 900 poscie zaczne chyba ciagnac watek GetRightem... Wspolczuje
        modemowcom :o)
        • redakcja Re: Do forumowiczów z SP 7 14.03.02, 14:23
          Szanowni Forumowicze z SP 7!
          Nie chcemy uszczęśliwiać Was na siłę, ale - przede wszystkim w trosce o modemowców - może jednak nie
          czekać do 1000 postu?
          Proponuję od razu założyć specjalny wątek SZKOŁA SP 7 nad wątkami bieżącymi. I wyróżnić go w sposób
          szczególny: NIECH BĘDZIE TO JEDYNY WĄTEK PODKREŚLONY NA CZERWONO.
          Pozostałe �czerwone� proponuję przenieść do bieżących (no może za wyjątkiem sportu i oślej ławki?), bo i tak nie
          są odwiedzane.
          Po tej operacji decyzja zależy już od was - albo zaczniecie nowe wątku w temacie SZKOŁA SP 7, albo
          kontynuujcie swoje opowieści w wątkach bieżących, te stare zostawiając ku pamięci.
          • Gość: jd Re: Do forumowiczów z SP 7 IP: *.acn.waw.pl 14.03.02, 17:23
            Ja mogę dać się przekonać, ale decyzja ostateczna należy do LP, bo on jest
            założycielem-właścicielem. Leszek, co ty na to?
            • Gość: Oleslaw Re: Do forumowiczów z SP 7 IP: *.sgh.waw.pl 14.03.02, 21:12
              Ja tam nie pisze na tym watku , ale popieram jd.
              1000 powinien zostac osiagniety. To bedzie niezly wynik.
              A moze jakas nagroda dla nich za najdluzszy watek na calym forum GW?
              Czy gdzies sie znajdzie dluzszy?
              • Gość: jd Re: Do forumowiczów z SP 7 IP: *.acn.waw.pl 14.03.02, 21:42
                Olesław, Bóg zapłać za dobre słowo; w chwili depresji, by się podbudowć
                moralnie, sprawdziłem, że na wątkach regionalno-miejskich myśmy są wątkiem
                zdecydowanie otwierającym peleton. A w sprawie tysiąca zobaczymy co powie
                Leszek. Trochę wolniej zaczęło tam przybywać, choć rzuciłem pasjonujący temat
                bicia dzieci sznurem od żelazka.
                • Gość: jd Re: Do forumowiczów z SP 7 IP: *.acn.waw.pl 14.03.02, 22:36
                  Redakcjo droga, jednak dotrwamy do 1000 (postaramy sie szybko), a potem zróbcie
                  tak jak napisaliście, czyli "katalog" na górze na stare tematy o siódemce i
                  okolicach. Przypomnę się w odpowiednim momencie.
          • Gość: bleblu Re: Do forumowiczów z SP 7 IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 23:26
            a moze tak jeszcze watek sex w olsztynie i takie tam podobne ;PPPP
            • Gość: jd Re: Do forumowiczów z SP 7 IP: *.acn.waw.pl 17.03.02, 23:31
              Sex to temat banalny i ograny. Gdzie mu do siódemki?
              • Gość: bleblu Re: Do forumowiczów z SP 7 IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 23:37
                sory zrobilem to zlosliwie ;PP
                nie bede tego wiecej robil
                ale pewnie w 7 tez zaczynaly sie wielkie milosci, ktore byly potem
                konsumowane :)) no moze nie samej szkole ale po paru latach :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka