agulinka777 13.01.14, 11:00 Proszę o najświeższe opinie o tym hotelu, czy polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimi004 Re: Rehana Sharm 13.01.14, 12:11 Byłam 2 razy w ubiegłym roku, polecam hotel, wszystkim się bardzo podobało. Chętnie bym tam jeszcze poleciała, ale znowu w to samo miejsce to już bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
agulinka777 Re: Rehana Sharm 13.01.14, 12:12 A byłaś może zimą? Podgrzewają baseny? Jaka jest plaża i czy podają w barze na niej alkohol? Odpowiedz Link Zgłoś
mimi004 Re: Rehana Sharm 13.01.14, 12:37 Byłam w lutym, jeden basen jest podgrzewany, na plaży alkohole podają również, tylko nie piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
agulinka777 Re: Rehana Sharm 13.01.14, 12:44 A w opisie piszą że dwa A chociaż ten jeden podgrzewany to ten ze zjeżdżalniami? Odpowiedz Link Zgłoś
tosia-7 Re: Rehana Sharm 15.01.14, 15:10 Proszę o wiadomość od osób które miały wylot do Polski wieczorem czy można dokupić pokój i ile kosztuje, oraz czy opaski zabierają po wymeldowaniu czy można mieć do wyjazdu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
diveisfun Re: Rehana Sharm 15.01.14, 16:38 Witam. Odnośnie pokoju to nie wiem bo nie przedłużaliśmy doby ale opaski mieliśmy bez problemu czy jakichkolwiek dyskusji do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
seatac Re: Rehana Sharm 16.01.14, 10:39 Opaski zostawiają nawet po wymeldowaniu, tym bardziej, że do wymeldowania wystarczy jedna osoba, a reszta z opaskami może siedzieć na plaży, basenach itp. (ale informacja oficjalna na wywieszce przy recepcji jest taka, że należy oddać). Przedłużenie użytkowania pokoju kosztuje 20USD/osobę dorosła do godziny 16-tej i 40USD/osobę do godziny 20-tej. Pozdrawiam T. Odpowiedz Link Zgłoś
dunia88 Re: Rehana Sharm 03.07.14, 08:03 Witam lecę z rodzinką 15 sierpnia do tego hotelu wylatujemy z Katowic,był ktoś na świeżo i coś opowie ,z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
adkarin Re: Rehana Sharm 26.01.15, 11:22 Przyłączam sie do pytania, mamy w hotelu Rehana Sharm wykupiony tygodniowy pobyt z rodziną: rodzice + 2 dzieci, jak wygląda sprawa z pokojem po godzinie 12 jeśli wylot planowany jest na późny wieczór.? Ktoś napisał, że hotel bierze 40 dolarów od osoby, pani w biurze mówiła, że wystarczy 30 dolarów za pokój, nie od osoby, więc jak to jest, może ktoś to był w tym hotelu i wie to z autopsji? Odpowiedz Link Zgłoś