Gość: EgH44- 512kJay Mtf IP: *.dzonkow.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 15:46 Właściwie to nie mam żadnej opinii... Ale i tak mój post jest pierwszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: defetysta profanacja IP: *.centertel.pl 16.07.04, 19:52 Garfield odrywający się od fotela? Garfield "z apetytem na przygodę?". profanacja... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: profanacja 16.07.04, 21:44 Widziałem trailer. To jakiś absurd! Idola (serio) mi zbeszcześcili! Fajtłapę z niego zrobili. Ciekawe czy choć jednego pająka zatłucze? Czy choć raz Jonowi dogryzie? Czy będzie miał doła za sprawą swego starzenia się? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nać. Re: profanacja IP: *.csk.pl 27.07.04, 22:04 zgadazam się, bym powiedziała to samo. i waga, o scenach z wagą prosze pamiętać! ten garfield będzie porażką, już to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: profanacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 09:12 a pooky, nermal, lizz icałą reszta??? będzie lasagne... strach przed dietą??? jaka przygoda, on jest przerażony jak ma iść na spacer!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryśka Re: profanacja IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 11:56 Dokładnie - profanacja... Ale do kina i tak pójdę, bo ciekawa jestem, jak bardzo udało im się zepsć klimacik Garfielda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dani-3304515 Re: O filmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 21:12 Garfield.....hmmm całkiem całkiem niezłe imie jak dla kota hehe film tez zapewne bedzie niezły... Pozdro dla wszystkich odwiedzajacych ta stronke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babalu Re: O filmie IP: *.osiedle.net.pl 17.07.04, 10:33 Kondrat?? On nie pasuje do Garfielda. Wojciech Mann bardziej by pasował jako głos Garfielda. Zarówno charakterem, jak i poczuciem humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: O filmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 18:27 Filmu jeszcze nie oglądałam, ale wygląda nieźle. Ciekawa jestem, czy mi się spodoba. Reklamówki są świetne. Najbardziej mi się podoba końcówka "Bardzo dziękuję panie i panowie". Kicia jest cool. Kupię sobie taką cholerę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: O filmie IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 08.08.04, 16:51 Szczerze odradzam. Film jest kijowy (żeby nie powiedzieć brzydziej) Odpowiedz Link Zgłoś