weronika_znak 27.01.17, 13:24 widziałam przedpremierowo. jak ktoś lubi ambitne kino osadzone w latach PRL-u to zdecydowanie warto się wybrać do kina. Rola Wisłockiej to moim zdaniem niezaprzeczalnie rola życia Boczarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleczkawie Re: sztuka kochania 28.01.17, 12:00 Zgadzam się, zdecydowanie. Jednak poza tym, że scenariusz jest po prostu świetny, to też miło zaskoczyło mnie kilku aktorów, np Lubos ( w roli niecodziennej dla siebie, bo amanta) spisał się naprawdę nieźle, no i oczywiście Boczarska, która moim zdaniem zagrała świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
marges40 Re: sztuka kochania 31.01.17, 00:07 Wybieramy sie niedlugo z zona na ten film, dzieki za krotka recenzje Odpowiedz Link Zgłoś
aszczerbik Re: sztuka kochania 10.02.17, 14:00 Ja też widziałam ostatnio ten film i byłam mile zaskoczona. Nie spodziewałam się, że Boczarska tak dobrze wcieli się w rolę. Nawet córka Wisłockiej mówiła o tym w wywiadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
makerski Re: sztuka kochania 14.02.17, 23:01 Wybieramy sie na to w piatek, mam nadzieje, ze bedzie dobry. niezle sie zapowoiada po zwiastunie Odpowiedz Link Zgłoś
odczepcie_sie Re: sztuka kochania 16.02.17, 11:51 A czy to chociaż lepsze niż przereklamowani "Bogowie"? Odpowiedz Link Zgłoś
mysliciel662 Re: sztuka kochania 25.06.17, 12:18 Wreszcie jakiś nowy polski film, który mi się się podobał :D Odpowiedz Link Zgłoś
alexxia8866 Re: sztuka kochania 06.03.18, 14:37 jak dla mnie zarówno „ Sztuka...” jak i „Bogowie” to niezłe filmy. No przepraszam, porównajmy takie filmy np. do „ dzieł” P. Vegi :P Odpowiedz Link Zgłoś
anapaa Re: sztuka kochania 05.07.18, 09:33 Cudowny film! Polecam każdemu - żadna minuta z jego oglądania nie jest minutą straconą. Wiele wspólczesnych wątków, które powinni zobaczyć zacofani męzczyźni. Sposób traktowania kobiet i seksu - och dramat! te czasy okropne, naprawde. Wszystko swietnie zagrane. Eryk Lubos cudowny! Odpowiedz Link Zgłoś
emilianka99 Re: sztuka kochania 26.02.26, 09:40 Podobał mi się, ale z takich biograficznych Bogowie podobali mi sie bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś