Gość: ali IP: *.cable.ubr01.hari.blueyonder.co.uk 25.10.04, 20:17 CZESC. MOZE MACIE JAKIES POMYSLY, KTORE MOGLIBYSCIE PODSUNAC MLODYM POLSKIM FILMOWCOM, ZEBY JUZ WIECEJ NIE KRECILI PRZEMIAN, PODWOJNYCH PORTRETOW ETC? PISZCIE, MOZE BYC FAJNIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Duncan Re: POMYSL na scenariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 10:14 Mam bardzo oryginalny pomysł. Jest gościu, chwfilowo nie ma go w domu i ftedy pszychodzą bandyci i zabijają jego rodzinę. Potem tamten wraca, widzi zabita rodzinę i potem się mści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: POMYSL na scenariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 11:47 Synek wyjeżdża na studia do innego miasta, zdał na Uniwersytet Warszawski, a mieszka w Hajnówce. Ale zamiast studiować baluje przez całe 2 lata, a od starych wyciąga na różne sposoby kasę i bez przerwy okłamuje ich co się z nim dzieje (to jest oś całego filmu). Starzy oczywiście niczego nie podejrzewają, dopiero na końcu filmu dowiadują się, o co chodzi, ale morał jest taki, że przecież oceny są dobre, więc nie ma problemu (czytaj dalej). Na UW pojawia się tylko, żeby odebrać indeks. I sporadycznie, żeby poderwać jakąś laskę. Kilka razy jest też na wykładach i ćwiczeniach, ale tylko po to, żeby poznać wykładowców i prowadzących ćwiczenia, z którymi urządza potem szaloną imprezę na Hawajach i drugą na Wyspach Kanaryjskich (nakrywa dwóch z nich w pokoju na seksie). Za oceny wykładowcom i prowadzącym ćwiczenia płaci kasą wyciągniętą od starych i heroiną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: POMYSL na scenariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 12:22 Mam jeszcze jeden. Nie wiem czy nawet nie lepszy. Bandyci robią napad na bank i kradną kupę forsy. Do akcji wkracza szef policji ze swoją ekipą. Cały czas szukają bandytuf, asz f końcu znajdują ich, wybucha szczelanina, wielu ginie po obu stronach, i wreszcie szef policji ostatnim nabojem zabija szefa bandytuf. (Ten ostatni szczał można by puścic w zwolnionym tempie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: POMYSL na scenariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 12:26 Na czym polega kręcenie podwójnych portretów i przemian? I co znaczy to "etc"? Co można jeszcze kręcić? Odpowiedz Link Zgłoś