mallina 13.12.01, 01:35 zakladam nowy... wierze ze lista zostanie wlasciwie podbita... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KWIATEK Re: MY cd. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 01:36 PODBIĆ TO CI MOŻEMY CYCKI Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 13.12.01, 01:50 ciebie akurat nikt tu nie zapraszal, ja nie jestem az tak mila jak inne moje kolezanki wiec nie bede staral byc dla ciebie uprzejma.mowie co mysle, a mysle: wypad stad Kwiatek..ja juz cie nie widze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWIATEK Re: MY cd. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 01:54 JASNE, ŻE NIE WIDZISZ BO SPERMA CI OCZY ZALEWA GRZYBUNIU. Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru Re: MY cd. 13.12.01, 02:10 Czesc Mallinko, widze, ze narazie SAMA tu jestes, wiec dolaczam do Ciebie. MruMru I w ten sposob ten watek ma juz DWIE osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWIATEK Re: MY cd. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 02:13 Osobą to jest tu tylko Mallinka seksowna cycata dziewczynka. Ty eunuchu nie masz tu nic do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 13.12.01, 02:30 witaj mrumru!!! no na razie same, ale rano bedzie tloczniej, pa pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: MY cd. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 02:31 ...Mallina przecież tak naprawdę to mrumru ma cię w dupie... Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 13.12.01, 08:51 witam Mallinę i mrumru...))) reszta jest ....milczeniem max i the4h...weźcie zróbcie jakis porządek, bo sie tu podejrzane indywidua kręcą i tylko psują obraz. A poza tym D.the4h...oprócz DOSKONAŁOŚCI i opanowania trzeba jeszcze byc nieco inteligentnym, nieprawdaż? No, załogo...szybciutko podpisywać listę, bo mróz ściska;-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 13.12.01, 12:52 max999 napisał(a): "wkocu" - max, ty słowotwórco - co to za wyraz????:-))) miło Cie widzieć w południe... M. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszewnastroju Inspekcja albo chuch w powietrzu dziś zamarza;)))) 13.12.01, 14:00 Dzień naprawdę Dobry!!! Żyjecie? Nie zamarzliście? Mam nadzieję, że szczególnie Kwiatuszki wyszły dziś do pracy porządnie opatulone! A Ty Czwarty i Ty Maxio też macie te, no, wiecie, te co ja ubrane ;))))))))) Widzę, że pewne osoby przeprowadzają tu swoisty, i trzeba przyznać niebanalny, test. W tym teście jednakże KAŻDA odpowiedź JEST BŁĘDNA! Wiecie więc, co robić! Trzymajcie się zdrowo! PS. Momo, tego akurat gołębia nie mogę wysłać na chybcika, proszę więc o wyrozumiałość. Albo sam się rozerwę albo mnie rozerwą, zresztą co za różnica, skoro efekt identyczny;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxio Re: MY cd. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.01, 14:55 p!aksamitna napisał(a): > max999 napisał(a): > > "wkocu" - max, ty słowotwórco - co to za wyraz????:-))) zziimmmmnnnnnnoooo i jezyk mi zamarzł ;)) > > miło Cie widzieć w południe... > M. Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 13.12.01, 15:51 Gość portalu: maxio napisał(a): > zziimmmmnnnnnnoooo i jezyk mi zamarzł ;)) no to coś na rozgrzewkę...do wyboru...albo coś na S a na końcu też S - albo z braku towarzystwa- bo do tanga trzeba dwojda;-) - jakiś rum z herbatką;-)) trzymaj się maxiu i oczywiście cała Reszta też;-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru Re: MY cd. 13.12.01, 18:06 Witam, Co to sie porobilo? Im bardziej na polnoc tym ...cieplej. U mnie +4 dzisiaj. Wiec mrucze sobie radosnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 13.12.01, 19:47 u mnie tez nie ma zadnych mrozow...niewiem wiec o czym wy mowicie*lol Max mam nadzieje ze odtajesz do wieczora pozniejszego :-))) Pozdrawiam was... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: MY cd. IP: *.*.*.* 13.12.01, 19:51 mallina napisał(a): > u mnie tez nie ma zadnych mrozow...niewiem wiec o czym wy mowicie*lol > Max mam nadzieje ze odtajesz do wieczora pozniejszego :-))) A moge byc ja za maxa ;)) > > Pozdrawiam was... Odpowiedz Link Zgłoś
zawszewnastroju Re: MY cd. 13.12.01, 19:56 Dwa razy S dla wszystkich, czyli juz teraz spokojnych snów;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 14.12.01, 00:04 witam w piatek ;)) Mallina chyba jednak po premi ,tak wystawic do wiatru prezesa ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 14.12.01, 01:54 nigdy bym ci tego prezesie nie zrobila:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: MY cd. IP: *.*.*.* 14.12.01, 02:00 widze ze jednak premia chyba bedzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 14.12.01, 02:11 premia od prezesa zawsze w naturze..wiec warto przyjsc:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 14.12.01, 03:10 dobranoc...albo raczej dzien dobry???jak kto woli... tak naprawde czolo to nie jest odpowiednie miejsce*lol Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 14.12.01, 10:23 wolę :dzień dobry! jak tam rozgrzewki wszelkiej masci - były? oo, pewnie tak, bo tacy leniwi dziś jesteście....przeciągacie się na tych krzesłach w pracy i ani myślicie tu zajrzeć;-) Uśmiechy dla wszystkich dziś szczególnie dla zwn...))))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momo Re: MY cd. IP: *.cezex.pl 14.12.01, 12:52 Pieknie....prezesunio nawet nie zajrzał;((( pomachał tylko łapskiem w oddali i poleciał gdzieś w nieznane.... wobec tego ja też się zrywam, no chyba,że ktoś mnie przyuważy i zatrzyma przemocą;-) narazie, trzymajcie się, Leniwce M. Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 14.12.01, 15:49 Gość portalu: Momo napisał(a): > Pieknie....prezesunio nawet nie zajrzał;((( > pomachał tylko łapskiem w oddali i poleciał gdzieś w nieznane.... > wobec tego ja też się zrywam, no chyba,że ktoś mnie przyuważy i zatrzyma > przemocą;-) > narazie, trzymajcie się, Leniwce > M. Prezesowi tez nalezy sie czasami wolne ,zwłaszcza po nocnej zmianie ;)i po wypłacaniu "premi" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momo Re: MY cd. IP: *.cezex.pl 14.12.01, 15:56 max999 napisał(a): > Prezesowi tez nalezy sie czasami wolne ,zwłaszcza po nocnej zmianie ;)i po > wypłacaniu "premi" ;) To ja tez dostałam premię? A w jakiej postaci? Bo mallina coś wspominała o naturze, a ja? M.)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxio Re: MY cd. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.01, 16:13 Gość portalu: Momo napisał(a): > max999 napisał(a): > > > Prezesowi tez nalezy sie czasami wolne ,zwłaszcza po nocnej zmianie ;)i po > > > wypłacaniu "premi" ;) > > To ja tez dostałam premię? > A w jakiej postaci? > Bo mallina coś wspominała o naturze, a ja? > M.)) > premie sa tylko za nocne zmiany:)) ale w drodze wyjątku ,za szczegolne zaslugi w firmie możesz dostac zaliczkowo,;) > Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 14.12.01, 16:25 momo..badz wyrozumiala prezes poszedl spac w zasadzie rano:-))) hmm to juz byla premia?? nie zauwazylam...hahahahaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momo Re: MY cd. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 18:22 mallina napisał(a): > momo..badz wyrozumiala prezes poszedl spac w zasadzie rano:-))) No mallinko, jak możesz tak męczyć prezesa, niegrzeczna dziewczynka..;-) > > hmm to juz byla premia?? nie zauwazylam...hahahahaaaa może przelał na konto...hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 14.12.01, 21:47 momo w naturze nie oznaczalo ze sa to pieniadze...przynajmniej tak to zrozumialam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: MY cd. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.01, 22:32 mallina listonosz puka!;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 15.12.01, 02:37 wszystko przeczytane tylko teraz cos nawala.....szkoda wielka Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 15.12.01, 03:38 mallina napisał(a): > u ciebie tez jest tak zajebiscie jak u mnie? pewnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 15.12.01, 03:39 JAMPREZA ze tylko patrzec jak policja przyjdzie hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: MY cd. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.01, 03:46 spoko mallina , jest zajebiscie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 15.12.01, 03:53 u mnie sie rozkreca a u ciebie??? coraz lepsze mam pomysly hihihihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxio Re: MY cd. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.01, 03:56 mallina napisał(a): > u mnie sie rozkreca a u ciebie??? > > coraz lepsze mam pomysly hihihihihihih nawet nie pytaj :))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 15.12.01, 04:12 muzyka nawala..winko sie leje, humor dobry...towarzystwo...wlasnie co tu by napisac na ten temat..hihihihihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: MY cd. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.01, 04:27 mallina napisał(a): > max a u ciebie jak jak siedzisz jeszcze?? nie juz leze i kwicze ze smiechu :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 15.12.01, 04:32 takie masz wesole towarzystwo???? kobiety tez tam sa:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 15.12.01, 04:34 mallina napisał(a): > takie masz wesole towarzystwo???? > kobiety tez tam sa:))))))))))))))) alez skad;) jestem na baletach w klasztorze Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: MY cd. 15.12.01, 04:35 rozmowa kontrolowana rozmowa kontrolowana hi-hi miłej zabawy ;-) tylko jak wy sie bawicie przy kompie ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzor Re: MY cd. IP: *.*.*.* 15.12.01, 04:39 a ty mule pasiasty znowu sie ludzią wpierdalasz w parade ? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: MY cd. 15.12.01, 04:46 Gość portalu: cenzor napisał(a): > a ty mule pasiasty znowu sie ludzią wpierdalasz w parade ? ............. eeeeeeeeee nie chce mi sie z toba kłócić 3maj sie ciepło a wy tam mallinka sie bawcie ja jutro i w niedziele na balety ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 15.12.01, 04:40 och a ja myslalam ze masz jakies wesole towarzystwo!!! max a alkohol jest..bo u mnie koniec...tylko gorace mysli mnie roygrzewaja Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 15.12.01, 04:43 cos takiego nawet cenzura dzisiaj na baletach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 15.12.01, 04:57 u mnie zaraz najmilszy z baletownikow chce odejsc... wypil juz wszystko i chce spierdalac..pozwolic mu??? reszta juz kima... ale jak i on pojdzie to sama pozostane... moze twoje towarzycho bardziej z zyciem? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi hi-hi do me 15.12.01, 07:02 dzięki za zabawną noc pełna zwierzeń ;-) buziaki miłych snów w NJC hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momo MY c.d. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 09:56 No pięknie, teraz rozumiem czemu max i mallina mają wiecznie podkrązone oczka:- )) podziwiam kondycję, no ale ktoś musi pracować w tym towatzystwie aby inni mogli się bawić;-)))))))))))))))))))))))))) PS. mallinko, wiem że o pieniadze nie chodzi...na tyle błyskotliwa to ja jeszcze jestem:-))))))))) Narazie - ja się wyspałam, gorzej z wami M. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszewnastroju Re: MY c.d. 15.12.01, 13:32 zapobiegawczo winduję wątek na szczyt, mając nadzieję, że na małyszowe loty załapie się także nocna zmiana;)))))) Pozdrawiam!!! (SM, jesteś może chory???) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY c.d. 15.12.01, 16:05 juz dawno nie spie hahahahahahaaa pobudka byla o 9 rano! juz po obiedzie i spacerze choc dosyc zimno i glowa ani troszke nie bolala:))))) pozdrowienie dla wszystkich.. prezesku wstawaj, hihihihihihhihih Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 16.12.01, 13:28 witam w niedziele ! ja to jestem pracowity hihihih;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 16.12.01, 17:06 taak, pewnie dlugo spales;-)))) tez witam, dzis juz na starych smieciach..nawet szkoda bo przez ostatnie dni to niezle sie usmialam, ale jak za duzo smiechu to zamrszczki sie robia hihihihhi a w moim wieku to moze byc niebezpieczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momo Re: MY cd. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 23:22 Hej, a może ja powinnam powiedzieć: dobrej nocy, bo jeszcze 40 minut do poniedziałku i być może narażając się niektórym mówię: fajno, że wygrała Marzenka;-) tym miłym (dla mnie ) akcentem, mówię WaM: do jutra, kochani;-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me MY IP: *.dyn.optonline.net 17.12.01, 01:45 Dziendobry!skoro juz jutro:)) Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY 17.12.01, 10:29 no to hej!!! mróz ściska.... ale liste podpisuję jako pierwsza w na kontynecie europejskim...ale poważnie to zabrzmiało...)))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momo Re: MY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 22:05 Max....obejrzałam....(((( Jutro refleksje M. Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 18.12.01, 08:58 Hej, mallina, nie daj się chrobie!!!!!!! Jak ona Ciebie chce dopaść, to Ty też sie zaczaj i dobij drania;-) Poza tym - Witam))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 18.12.01, 18:54 mallina napisał(a): > i jak? Dobrze, a u Ciebie? ;) Pzdr :))) the4h. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 18.12.01, 19:10 mysle the4h ze tez dobrze.... choc dzis mam rozne mieszane odczucia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 18.12.01, 19:12 mallina napisał(a): > mysle the4h ze tez dobrze.... > choc dzis mam rozne mieszane odczucia :-) To Ty nie myśl, tylko niech tak będzie ;) A te "mieszańce" to skąd? P.S. Zasadniczo to powinienem robić coś całkiem innego i chyba zaraz zacznę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxio Re: MY cd. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.01, 19:32 Witam wszystkich!po nartach:)) ;))i odrazu odpowiadam jestem caly :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 18.12.01, 19:34 Gość portalu: maxio napisał(a): > Witam wszystkich!po nartach:)) > > ;))i odrazu odpowiadam jestem caly :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 18.12.01, 19:36 Gość portalu: maxio napisał(a): > Witam wszystkich!po nartach:)) Witaj Maxiu :) Ty na nartach?!... > ;))i odrazu odpowiadam jestem caly :))) ...i na dodatek jesteś cały!?!?! Niemożliwe ;) Pzdr:) P.S. Jakoś mi przed chwilą palec na enter poleciał... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 18.12.01, 20:09 Gość portalu: maxio napisał(a): > A jednak :) Fajno Ci... ja nie wiem kiedy będę mógł poszusować :( P.S. Coś mi się gazeta rypie i nie wiem czy cokolwiek jeszcze przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 18.12.01, 20:40 the4h ty to zawsze znajdziesz wytlumaczenie na swoja nieobecnosc!!! :-))) max :-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki22 do Malliny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 00:04 Witaj Mallina, fajnie, że jesteś. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: do Malliny 19.12.01, 00:33 hmm malo kiedy mnie nie ma...:-))))) ale dzieki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La-ki22 Re: do Malliny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 00:40 No właśnie, mało kiedy cię nie ma. Zatem czas abyś spierdalała. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: do Malliny 19.12.01, 00:42 to moj kacik jak sie nie podoba to sam zrob wypad..to tylt do ciebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panlaga Re: do Malliny IP: *.*.*.* 19.12.01, 02:04 laki ,ty mule jebany przecierz wszyscy wiedza ze ty to pan laga,crack i paru jeszcze debili w twojej osobie,zmiana adresu ty synu mula i oslicy ci nic nie pomoze,jedyne co moze ci pomuc to eutanazja,albo przeszczep muzgu ,nawet muzg szympansa bedzie dla ciebie zbawieniem.Radze ci wypierdalaj stad albo obudze prawdziwego panalage ;))i znowu bedziecie wszystkich przepraszac hehehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 19.12.01, 02:52 co tu zas taka cisza o tak wczesnej porze? max tez juz spisz czy co???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: MY cd. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.01, 02:59 jestem na randce ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: MY cd. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.01, 03:32 momenty byly obiecane ale panna cos kreci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 19.12.01, 03:36 i ty nie wiesz jak sobie poradzic? musisz bardziej przycisnac i zachecic jakos..jakies komplementy..czule slowka..napewno potrafisz;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 19.12.01, 04:45 niegrzeczne dziewczynki tez kiedys ida spac..zostaly przegonione..:-)))) max chyba jakos ci poszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me MY IP: *.dyn.optonline.net 19.12.01, 20:48 Witam! Zrobie to samo,co Maxio po nartach-odpowiadam:bylo swietnie:)) i na pierwszej i ma drugiej:-))) Odpowiedz Link Zgłoś