Gość: geerz IP: 213.17.193.* 22.12.04, 10:21 Tylko ze to nie na podstawie gry tylko serii ksiazek Toma Clanciego... Lekki wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ramius~ Re: & & & #35; 35; 8222;Splinter Cell& & IP: *.p.lodz.pl 22.12.04, 10:33 "Autorem scenariusza oraz reżyserem będzie Peter Berg (Gorzej być nie może," Cytat roku :) i w dodatku jaki trafny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SilentAssasin kacapoły piszecie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 10:54 1. Nie "inteligentny" tylko "wywiadu" (ang. "inteligence" - błąd w tłumaczeniu). 2."[...]Autorem scenariusza oraz reżyserem będzie Peter Berg[...]" potem: "[...] NSA postanawia załatwić sprawę po cichu i na miejsce akcji wysyła agenta Berga. [...]" HEHE gościu napisał sobie scenariusz a potem sam się wysłał przeciw zgrai terrorystów... powinszować talentu! (Oczywiście chodziło o agenta Fishera). 3.geerz: śpieszę poinformować iż żeczywiście postać Fishera wymyślił T.Clancy, ale nie wykorzystał go w żadnej książce jako postać pierwszoplanową. Fisher pojawia się na chwilę w powieści "Kocioł". Ale tylko na 10 stron :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tal Cudowny jezyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 11:02 "Bohaterem jest niezwykle inteligentny agent, ktorego zadaniem jest wykonywanie tajnych misji" - no chyba nie chodzi o agenta Commercial Union? Agenta nieruchomosci? Ktokolwiek pisal te notke, jezyk polski mial opanowany co najwyzej fragmentarycznie. Nie wiem, jak biedne dziecko mature zda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berg Re: & & & #35; 35; 8222;Splinter Cell& & IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 18:27 Zanim kogoś zgilotynujecie przed Świętami przeczytajcie dokładnie :) Ekranizacja dotyczy gry, konkretnie 2. jej cześci. Książki to zupełnie inna bajka i raczej nie ma powodu mieszania Clancy'ego i tych gier (trzecia już lada dzień). Jeśli ktoś nie zna gry, Berg jest agentem NSA (jest to w newsie) Według mnie news jest pisany przez kogoś kto zna grę i dokładnie wie o czym pisze, niestety nie mogę tego powiedzieć o komentujących. Zapraszam na moją stronę o tej fenomenalnej gierce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beLLiCoSe Re: & & & & #35; 35; 35; 8222;Splinter Ce IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 11:14 no ale w koncu gra nazywa sie Tom Clancy's Splinter Cell czyż nie ;)? Jeszcze zdaje sie bylo Tom Clancy's Rainbow Six Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zIoMeK Re: & & & #35; 35; 8222;Splinter Cell& & IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 19:33 Berg ziomalu wyluzuj. Komentujący w gazecie to dom starców,a ty chcesz żeby wiedzieli co to za giera. SC2 jest zajebisty,a trója będzie jeszcze lepsza widziałem screeny. Ja tam się ciesze ze film robią,choc Resident Evil był gó..any. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiapil Splinter Cell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 22:19 Takie filmy dobre są dla dzieciaków. Trwonia tylko kasę na takie puste produkcje. --- Zobacz www.lalique.blox.pl groszki dody mensody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: & & & #35; 35; 8222;Splinter Cell& & IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 13:14 Ile dziadki wam trzeba tłumaczyć, że gry to inna broszka od książki. Na okładce może być i Madonna Splinter Cell, chodzi głównie o marketing, a to że ksiażka nie ma wiele wspólnego z grami tej serii to FUCKT. Wbijta to sobie to do głowy. Ja chce film na podstawie gry,a nie na podstawie tych dupnych książek Clancego !!!!!!!!!!!!! Niech dziadki najpierw pograja a później walą takie kwasiory, dowiecie się jaki power ma ta zajefajna giera. Odpowiedz Link Zgłoś