Dodaj do ulubionych

NAJGORSZY WATEK NA FORUM

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.08.02, 15:07
a ja przykladem innych debilnych rankingow na tym forum, w ktorych kazdy
wymienia, wylicza i jest szczesliwy, ze wymienil i wyliczyl i nic wiecej
proponuje adekwatny do tego poziomu, a mysle, ze nawet bardziej interesujacy
ranking najglupszych watkow na tym forum. piszcie, wymieniajcie, wyliczajcie i
badzcie szczesliwi, zwlaszcza gdy wasze propozycje pokryja sie z propozycjami
innych. czyz nie mozna odczuc bizszej bliskosci i akceptacji? nie bojcie sie.
wszyscy jestesmy normalni. co za ulga.<<<<<<<
Obserwuj wątek
    • telewangelista Re: NAJGORSZY WATEK NA FORUM 10.08.02, 15:16
      z ostatnich:
      "AAAAA!!!!!...JJ FIELD.......CZYTAJCIE!!!!!!!!!!" (koleś nie wie, o co chodzi z
      Caps Lockiem)
      "Dlaczego w filmie nie ma Toma Bombadila"
    • Gość: david Re: NAJGORSZY WATEK NA FORUM IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.08.02, 15:41
      acha. moja propozycja to NAJGORSZY WATEK NA FORUM. chyba nic gorszego nie mozna
      juz wymyslic.
      chociaz NIE. jest przeciez NOWA WIELKA LISTA ULUBIONYCH FILMOW i FILM, KTORY
      MOZESZ OGLADAC 100 RAZ Z KOLEI. gdyby chociaz z ?koleji? a nie ?kolei?.

na nastepny wybitny watek proponuje NOWA SUPER EKSTRA WIELKA LISTA NAJBARDZIEJ
      NAJLEPSZYCH SUPER WYPAS FILMOW, KTORE MOZESZ OGLADAC 100 A NAWET 1000 RAZ Z
      KOLEI I CIAGLE UWAZASZ, ZE MASZ NIE NAJEBANE I CZUJESZ SIE DOB
      • Gość: david Re: NAJGORSZY WATEK NA FORUM IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.08.02, 15:50
        NOWA SUPER EKSTRA WIELKA LISTA NAJBARDZIEJ
        > NAJLEPSZYCH SUPER WYPAS FILMOW, KTORE MOZESZ OGLADAC 100 A NAWET 1000 RAZ Z
        > KOLEI I CIAGLE UWAZASZ, ZE MASZ NIE NAJEBANE I CZUJESZ SIE DOBRZE.<<<<<<<<<<

ucielo powyzej<<<<<<<<
        • Gość: alissa19 Re: NAJGORSZY WATEK NA FORUM-to wlasnie ten IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.08.02, 18:23
          ty koles masz chyba problem z akceptacja roznych zjawisk wokol siebie.
          ludzie siedza w necie,klikaja sobie glupoty z kompa albo notebooka,luzuja sie.i
          co ci za roznica ktory to watek z kolei?jak sie kogos nie widzi to chce sie
          wybadac przynajmniej jego gust,a to moze byc wstep do roznych fajnych pogaduch.
          zajebiscie przemadrzale tematy to sa w realu-zreszta i tu sie zdarzaja-
          stanowczo nie to forum odwiedziles.
          a mnie wku..piiiiip ,jak ktos nie potrafi przejsc obojetnie wobec tego co go
          nie interesuje,tylko sie dorwie do kompa albo jakiejs kawiarenki i pierdzieli.

• Gość: david Re: NAJGORSZY WATEK NA FORUM-to wlasnie ten IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.08.02, 18:41
            Gos´c´ portalu: alissa19 napisa?(a):

> a mnie wku..piiiiip ,jak ktos nie potrafi przejsc obojetnie wobec tego co go
            > nie interesuje,tylko sie dorwie do kompa albo jakiejs kawiarenki i pierdzieli.

ale mnie kino bardzo interesuje. mniej zas bezcelowe wyliczanki. za szybko sie
            dalas sprowokowac. twoj blad.<<<<<<<<<<<<
            • Gość: alissa19 Re: NAJGORSZY WATEK NA FORUM-to wlasnie ten IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.08.02, 18:58
              sprowokowac?buhaha.pisze to na pelnym luzie!!!NIKT bezimienny nie jest mnie w
              stanie sprowokowac.
              jesli sadzisz po slowie uwazanym za niecenzuralne i celowo "wypikanym"to masz
              dziwne kryteria.
              nie myslisz-twoj blad.
              a tak by the way to zamiast tu plakac nad watkami "gupimi"to zablysnij i zaloz
              jakis kuriozalny.z pozytkiem dla wszystkich kinomanow.takie "zawracanie kijem
              wisly"jak twoje jest nie mniej glupie niz setny watek pt."ulubiony film".see ya.
              • Gość: david Re: wystarczy IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.08.02, 20:52

> sprowokowac?buhaha.pisze to na pelnym luzie!!!NIKT bezimienny nie jest mnie w
                > stanie sprowokowac.
                > jesli sadzisz po slowie uwazanym za niecenzuralne i celowo "wypikanym"to masz
                > dziwne kryteria.
                > nie myslisz-twoj blad.
                > a tak by the way to zamiast tu plakac nad watkami "gupimi"to zablysnij i zaloz
                > jakis kuriozalny.z pozytkiem dla wszystkich kinomanow.takie "zawracanie kijem
                > wisly"jak twoje jest nie mniej glupie niz setny watek pt."ulubiony film".see
                ya

nie jestem bezimienny. mam na imie david. kilka watkow juz zalozylem i
                pogadalismy sobie przyjemnie. dobrze, ze cie tam nie bylo.

a ten temat zalozylem z przekory i zgadzam sie, ze jest maksymalnie glupi {takie
                bylo zalozenie} i mam tez nauczke, zeby takich watkow nie zakladac bo musze sie
                pozniej uzerac z ich bywalcami takimi jak ty. ale bylo to ciekawe doswiadczenie.
                a teraz pomysl nad ulubionymi thrillerami i zmien watek. pa pa.

ps. nikt nie placze. dziwnie cicho. nie macmy juz tej ciszy pani alisso.<<<<
                • Gość: alissa19 Re: wystarczy-bo co? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.08.02, 21:17
                  nie ty bedziesz o tym decydowal-prawda boli?popatrz jakis ty madry-zakladales
                  watek choc przewidziales skutki-cos cienko z percepcja u ciebie.
                  wystarczy mozesz do swojego psa krzyknac-do mnie nie radze.
                  panno nie pani-model zamazpojscia w moim wieku przejadl sie ze 100lat
                  temu.chyba nie tylko z mysleniem jestes do tylu.
                  cale szczescie ze chociaz sie TAK udzielasz nie wpadlam na ciebie nigdzie-
                  wiecej tego bledu nie popelnie bo malo masz do powiedzenia,a jeszcze mniej
                  jako "kinoman".
                  co do dyskusji o thrillerach to niedawno byla wymieniona przez gazete jako
                  jedna z najciekawszych dyskusji takze kpina kula w plot .o twoich dysputach nic
                  nie slychac jakos wiec moze zostan w podziemiu i produkuj underground.
                  i nie zapomnij sie na kurs logicznego myslenia zapisac.
                  i kto tu sie podniecil niezdrowo,by the way.
                  • pan_laga Re: wystarczy-bo co? 12.08.02, 23:26
                    Gość portalu: alissa19 napisał(a):

> i kto tu sie podniecil niezdrowo,by the way.

ty najwyraźniej.
                    amen
                    pan laga
              • pan_laga Re: NAJGORSZY WATEK NA FORUM-to wlasnie ten 12.08.02, 23:23

> sprowokowac?buhaha.pisze to na pelnym luzie!!!NIKT bezimienny nie jest mnie w
                > stanie sprowokowac.
                > jesli sadzisz po slowie uwazanym za niecenzuralne i celowo "wypikanym"to masz
                > dziwne kryteria.
                > nie myslisz-twoj blad.
                > a tak by the way to zamiast tu plakac nad watkami "gupimi"to zablysnij i
                zaloz
                > jakis kuriozalny.z pozytkiem dla wszystkich kinomanow.takie "zawracanie kijem
                > wisly"jak twoje jest nie mniej glupie niz setny watek pt."ulubiony film".see
                ya
                > .

daj mu spokoj. fajny temat na pohybel wyliczaczom. idźta sobie na jakies
                matematyczne forum, a tu jest o kinie i koniec.
                amen
                pan laga
          • Gość: martika Re: NAJGORSZY WATEK NA FORUM-to wlasnie ten IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.08.02, 21:47

> a mnie wku..piiiiip ,jak ktos nie potrafi przejsc obojetnie wobec tego co go
            > nie interesuje,tylko sie dorwie do kompa albo jakiejs kawiarenki i pierdzieli.

Slaba jestes logicznie. To ty przeciez zaczelas najerzdzac na ludzi na tym watku
            forum. Poza tym spojrz na swoje slowa powyzej i zastanow sie nad swoim
            pozniejszym postepowaniem. martika....
        • Gość: Sassenach Re: NAJGORSZY WATEK NA FORUM IP: 213.77.27.* 10.08.02, 20:45
          Davidku, uspokój się, proszę! Dlaczego czepiasz się ludzi o to, że po ludzku są
          miałcy, nie mają nic interesującego do powiedzenia, a jak mają to okazuje się
          to zręcznie wtrąconym cytatem autorstwa innego znów kretyna (tu na przykład
          była Pawlikowska-Jasnorzewska, dusza niemyta z Kossaków)?
          • Gość: david Re: NAJGORSZY WATEK NA FORUM IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.08.02, 21:05
            Gos´c´ portalu: Sassenach napisa?(a):

> Davidku, uspokój sie˛, prosze˛! Dlaczego czepiasz sie˛ ludzi o to, z˙e po
            ludzku sa˛
            >
            > mia?cy, nie maja˛ nic interesuja˛cego do powiedzenia, a jak maja˛ to okazuje
            sie˛
            > to zre˛cznie wtra˛conym cytatem autorstwa innego znów kretyna (tu na przyk?ad
            > by?a Pawlikowska-Jasnorzewska, dusza niemyta z Kossaków)?

Sassenach druhu. milo cie slyszec. wrocilem wlasnie z wakacji to bedziemy mogli
            sobie porozmawiac. naprawde sie ciesze.
            na szczescie ten kijowy, przewrotny watek zrodzony z niesmaku jakim powitalo
            mnie forum po krotkiej przerwie odbil sie juz od mojej glowy.
            PRAGNE RZECZY NOWYCH, NIEKONIECZNIE PRZEWIDYWALNYCH !!! <<<<<<
    • Gość: ian alissa19 IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.08.02, 18:22
      Watek zaczynal sie nadzwyczaj smiesnie i parodystycznie. Ale potem wjechalas ty
      gowniaro i obrocilas cos zartobliwego w jakis gowniany belkot. Zluzuj pizdo i
      wyjedz sobie na jakis czas do Marylandu lub Twin Peaks jak zamierzasz. Albo
      pierdalnij sobie jeszcze kilka razy Philadelphie kinomanko, a bardziej chyba
      gownomanko. Jaki watek odwiedze ty juz tam bylas, ale tu juz przecholowalas z
      chamskim, gowniarskim jadem. Dlaczego czlowiek na forum Kultura musi natrafiac
      na takie impertynenckie, aroganckie gowno jak ty?
      I z przyjemnego czytania zmuszony jest zarzucic jakas orydynarna jazde.
      Niezainteresowanych przepraszam!!!!!
      • Gość: alissa19 Re: do sprawnego inaczej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.02, 20:29
        to teraz pojade po twojemu -reszte ktora to przeczyta z gory sorry.
        ty chuju chyba ci nie wyszlo rzniecie suki jakiejs paskudnej ktora pewnie taki
        ryj ma jak i ty to zescie sie dobrali.
        SPIERDALAJ MI STADT w podskokach bo kundlu jebany w realu bys taki wpierdol
        zaliczyl ze ta szmata twoja matka by cie nie poznala.i uwazaj ty gowniany
        popierdolony obronco pedalow[sam pewnie jestes i stadt te frustracje]zebym cie
        nie namierzyla bo smutny twoj kundelski los ty GNOJU!
        nie musisz sie wpierdalac bo nikt cie nie prosi-nie onanizuj sie podczas
        bluzgania z jakiejs zasranej kafejki bo mnie to nie ruszy.
        nie czytaj moich watkow[tych gdzie bylam]bo mnie obraza ze taki stary
        smierdzacy smiec,taki polaczek pierdolony to robi.
        przewrotny watek buhaha!!!!ty glupi chuju od razu wiedzialam o co chodzi tylko
        to nie bylo ani przewrotne ani inteligentne ani kuriozalne tylko debilnie nudne
        a przynajmniej autor zle to ujal.bo doskonale wiedzialam o co mu chodzilo.
        to ty kutasie NIC nie pojales wiec fiut w lape i wyjazd!!!
        nie pisz wiecej do mnie bo nie mam ochoty wiecej bluzgac ale czuje sie w pelni
        usprawiedliwiona-ty pedalcu pierwszy zaczales.i lepiej skoncz.
        swoja droga na malo cie stac oprocz ujadania.dziaf dziaf kundlu smierdzacy!
        buhaha.
        a jak sie nie podoba to wpisz mnie jako wroga i spierdalaj mi z oczu bo kopa w
        dupe zaliczysz.
        • Gość: alissa19 Re czyli do kundla iana -srana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.02, 20:31
        • Gość: martika Re: do sprawnego inaczej IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.08.02, 20:46

> to teraz pojade po twojemu -reszte ktora to przeczyta z gory sorry.
          > ty chuju chyba ci nie wyszlo rzniecie suki jakiejs paskudnej ktora pewnie taki
          > ryj ma jak i ty to zescie sie dobrali.
          > SPIERDALAJ MI STADT w podskokach bo kundlu jebany w realu bys taki wpierdol
          > zaliczyl ze ta szmata twoja matka by cie nie poznala.i uwazaj ty gowniany
          > popierdolony obronco pedalow[sam pewnie jestes i stadt te frustracje]zebym cie
          > nie namierzyla bo smutny twoj kundelski los ty GNOJU!
          > nie musisz sie wpierdalac bo nikt cie nie prosi-nie onanizuj sie podczas
          > bluzgania z jakiejs zasranej kafejki bo mnie to nie ruszy.
          > nie czytaj moich watkow[tych gdzie bylam]bo mnie obraza ze taki stary
          > smierdzacy smiec,taki polaczek pierdolony to robi.
          > przewrotny watek buhaha!!!!ty glupi chuju od razu wiedzialam o co chodzi tylko
          > to nie bylo ani przewrotne ani inteligentne ani kuriozalne tylko debilnie
          nudne
          >
          > a przynajmniej autor zle to ujal.bo doskonale wiedzialam o co mu chodzilo.
          > to ty kutasie NIC nie pojales wiec fiut w lape i wyjazd!!!
          > nie pisz wiecej do mnie bo nie mam ochoty wiecej bluzgac ale czuje sie w pelni
          > usprawiedliwiona-ty pedalcu pierwszy zaczales.i lepiej skoncz.
          > swoja droga na malo cie stac oprocz ujadania.dziaf dziaf kundlu smierdzacy!
          > buhaha.
          > a jak sie nie podoba to wpisz mnie jako wroga i spierdalaj mi z oczu bo kopa w
          > dupe zaliczysz.

Tak sobie weszlam i czytam i oczom nie wierze. Zeby ze sprawnych inaczej i
          homoseksualistow sie nasmiewac. I publicznie ich pietnowac. Myslalam, ze te
          czasy juz minely, ale ty ciagle w sredniowieczu chyba tkwisz. Staram sie na
          forum z dziewczynami trzymac, ale to co ty wyrabiasz wola o pomste do nieba.
          Wyszczekana jestes i nic po za tym. Zal mi ciebie i nie pozdrawiam. mart
          • Gość: alissa19 Re: do sprawnego inaczej-do M IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.02, 21:19
            nie 3maj ze mna[hihi czy to okreslenia rodem z obozu skautow?]od tego mam kopy
            ludzi w realu.
            a tak by the way czy ja to zaczelam-jesli bys miala pomyslunku choc odrobine to
            bys zobaczyla ze zostalam zaatakowana w sposob wyjatkowo malo wybredny-czy to
            nie wola o pomste do nieba?czy widzisz tylko jedna strone?a gdzie ten co
            zaczal -do dziewczyny!-mowic w ten sposob?czy w realu tez bys sobie pozwolila
            na takie cos?
            pietnowanie pedalow?kochana kula w plot-nie mam nic przeciwko.nie ja ustalilam
            to wyrazenie jako obrazliwe.dla mnie nie ma ono podtekstow o jakie mnie
            posadzasz-odmiennosc seksualna choc mnie nie dotyczy ,nie przeszkadza mi.
            jest to po prostu obrazliwe slowo jak inne.tak samo jak sprawny inaczej.synonim
            glupoty duchowej nic ponad.
            tak wiec sztuke nadinterpretacji zostaw sobie na inna okazje.
            a 3mam raczej z madrzejszymi wiec....
            a swoja droga czy nie widzisz ze celowo tu wyrazam sie tak a nie inaczej?z
            chamem po chamsku...
            • pan_laga alcia 12.08.02, 23:32

/ciach, bo sam smród/

obrzydliwe babsko jesteś. na dodatek taka małolata i taka już otłuszczona.
              rzyg, rzyg.
              amen
              pan laga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka