Gość: karol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 12:45 Mossakowski objechał film, znaczy warto go obejżeć, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stilonek Re: Gran Torino *** IP: *.echostar.pl 27.03.09, 13:13 wiadomka, lepszy nowy polski film o biedzie i braku perspektyw na Śląsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart* Gran Torino *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 14:55 pewnie, ze warto.. a "Changeling" oparty jest przecież na prawdziwej historii, którą Eastwood dosyć wiernie odtworzył, więc zarzuty o nieprawdziwość i wymyślanie są po prostu śmieszne i głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Gran Torino *** IP: *.ip.netia.com.pl 27.03.09, 15:33 Mossakowskim nie ma co sie przejmowac, koles zawsze daje 3 *** i albo pieje z zachwytu ale jedzie po calosci. Film WARTO obejrzec Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Gran Torino *** 27.03.09, 18:06 Już to wiem. Zjechał m.in. "Mamma Mia!" a film świetny. Sądzę, że i "Gran torino" mnie nie zawiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michnik Gran Torino *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 23:28 To juz standard, Mossakowski na kinie się zna tak, jak kangur na zimnej fuzji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gran Torino *** IP: *.piaseczno.robbo.pl 28.03.09, 18:55 Facet pisze bzdury, film jest rewelacyjny. Clint w świetnej roli, ze świetnym dystansem do samego siebie. Może gdyby Kowalski np. napastował swoją sąsiadkę to film dla autora tekstu byłby lepszy... Każdy ma co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
klasa62 Gran Torino *** 28.03.09, 20:07 Film jest BARDZO DOBRY ! Polecam. Natomiast "recenzja" Pana Mossakowskiego jest zrobiona na "odwal się" . Za co Panu płacą w tej Gazecie ? Tichy62 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin [...] IP: *.toya.net.pl 29.03.09, 00:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.rodrigo Gran Torino *** IP: *.centertel.pl 30.03.09, 14:50 Namolny to jest Mossakowski. Jak można być takim tępym butem??? Jeżeli już pozjadałeś wszystkie rozumy, to może powinieneś skonsumować kilka serc, tj. ludzkich mięśni sercowych, tępaku?? Co? Film jest świetny! To, że został pominięty przez Akademię przy tegorocznych Oscarach, świadczy tylko o tym, jak Ameryka zdziecinniała i jak bardzo Hollywood zaczyna przypominać Bollywood! Piękna historia, świetnie opowiedziana (w stylu wręcz komediowym!), oczywiście eastwoodowskim stylu, ale kto Clinta lubi, pokocha ten film (który zresztą świetnie na siebie zarabia!). Clint, wielkie dzięki za ten Wspaniały Film!!! Polecam bez dwóch zdań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: technik Gran Torino ***** - polecam! IP: *.chomiczowka.waw.pl 11.04.09, 14:16 Dawno nie widziałem tak dobrze zrobionego filmu, który łączy w sobie elementy dramatu, akcji i komedii. Eastwood-a nie darzę jakąś specjalną sympatią, ale jego kreacji Walta Kowalskiego jest mistrzowa. Polecam wszystkim, według mnie film na *****. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Gran Torino ***** IP: *.wroclaw.mm.pl 22.04.09, 15:25 Proszę autora tej pseudo recenzji żeby zajął się kopaniem ziemniaków i ich sprzedażą. Może w tym się odnajdzie, bo na sztuce filmowej zna się jak ja na astrofizyce, czyli wcale:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: Gran Torino *** IP: *.mac.edu.pl 06.05.09, 09:41 Popieram!!! Mossakowski sili się na wielkiego krytyka, a nie ma pojęcia o filmach. To nie pierwsza beznadziejna recenzja z jego strony. Film w skali 1-6 ocenia na 3. Żałosne. Film jest po prostu świetny i powinien dostać 5 gwiazdek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek łuczak Gran Torino *** IP: *.tsi.tychy.pl 03.01.10, 15:35 Bardzo dobry film, od pierwszej sceny do ostatniej. Piękna muzyka, świetna gra aktorska i ciekawy scenariusz. Nie obejdzie się bez łezki wzruszenia. Gorąca Polecam. A co do recenzji, myślę że redaktor ma tak wysublimowany smak, że już odleciał na Marsa. Odpowiedz Link Zgłoś
premieryfilmowe Re: Gran Torino *** 03.01.10, 18:26 Warto i to bardzo. ps. na filmweb ma ocenę 8,6 (20016 głosów) a na imdb 8,4 (102184 glosy) Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Gran Torino *** 04.01.10, 02:22 Gran Torino to przeciez jeden wielki smalec. przewidywalny od poczatku do konca. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś