Gość: lalala IP: *.chello.pl 01.06.09, 12:15 Fatalnie zagrany przez Pattisona, porażka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneczka675 Księżyc w nowiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:23 :D już nie moge sie doczekac , juz dawno przeczytałam wszystke części Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Księżyc w nowiu strona filmu IP: 77.255.200.* 28.01.10, 14:41 Hej ! :) był ktoś może na oficjalenej str filmu i zwiedzał rezydencje voltuich lapusz i kallenów ?ja prubowałam i nie mogę tego włączyć. jak wybieram dom kallenów to tylko wyświetla mi się zdjęcie , edwaed cos mówi ale nic więcej ... :( jak to włączyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imeda Księżyc w nowiu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.06.09, 16:42 O matko, to jest świetne <3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadine Re: Księżyc w nowiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:55 Masz rację ,ogólnie oni wszyscy tak sztucznie grają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Księżyc w nowiu IP: *.limes.com.pl 01.06.09, 20:30 beznadziejny z niego aktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie15 Re: Księżyc w nowiu IP: 93.159.128.* 02.06.09, 17:15 Ciekawe czy byście lepiej zagrali/ły zajeb***** graja wszyscy, jakby tak nie było to by sie tak tym wszyscy nie ekscytowali. Tylko szkoda ze taki krótki ten trailer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <3 Papcia <3 Księżyc w nowiu IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.09, 19:44 TEN film to będzie hicior!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko naszego kochanego EDWARDA będzie mniej:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaintrygowana miesiąc nr 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 00:03 ale data premiery wydaje się nieco niejasna, od kiedy to w kalendarzu mamy 20 miesięcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: miesiąc nr 20 IP: 212.160.172.* 09.06.09, 12:53 20 listopada :-) Taki format daty używany jest w USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabii Re: Księżyc w nowiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:24 oni wszyscy tam 'grają' na poziomie jasełek. choć gorsza od Pattinsona jest Stewart. ściągnę sobie film, żeby obejrzeć klatę tego wilkołaka. nawet więcej ich ma tam być. btw., reperturar min Pattinsona to - zmarszczenie brwi. Stewart - rozdziwione uste, zamglony wzrok. brawka dla nich! nawet Efron jest lepszym aktorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julliette Księżyc w nowiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 16:18 Jezeli chodzi o Zmierzch , i jego dalsze części uważam że naprawdę warto obejrzeć i przeczytać. Ci którzy uważają że jest to beznadziejnie są naprawdę głupi .. tym razem została przedstawiona miłość , nie typowa miłość , wampira i człowieka. Zawsze wystepowału komedie romantyczne , a teraz zmierzh i dalsze części to coś niezwykłego. Jestem pewna że cały świat będzie się tym zachwycał , pozdrowienia dla autorki ksiażek , zrobiła coś naprawdę wspaniałego żeby coś takiego wymyśleć .. Boże dziekuje że mogę czytać coś takiego wspaniałego. ;** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabii Re: Księżyc w nowiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 09:34 Głupimi nazywani są fani zmierzchu - zarówno wersji filmowej, jak i książkowej. Nie jest to żadna nietypowa miłość, bo została przedstawiona przed Meyer wiele razy, np. serial True Blood został oparty na książce także traktującej o miłości wampira i śmiertelniczki, a książka została napisana przed Zmierzchem. Dodatkowo aktorzy dobrani nieumiejętnie, jedynie Carlise wypada świetnie, okropna reżyseria, książka pisana na pół kopyta aby zadowolić dziewczynki żyjące wizją TEGO JEDYNEGO na białym rumaku. I kto tu jest głupi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuze Re: Księżyc w nowiu IP: 212.160.172.* 09.06.09, 13:10 Każdy utożsamia się z wizją do której mu bliżej. Jeżeli sex, brutalność i krwawe masakry są Ci bliższe Gabii - cóź, Twoje życie. Może styl pisania Meyer nie jest doskonały, wiele wątków możnaby dopracować, lecz są to książki, które fantastycznie się czyta i stanowią przyjemny relaks. A jeśli chodzi o "tego jednego na białym rumaku", lepiej jest o Nim śnić niż być taką cyniczną, pewnie z doświadczeniem i brakiem wyobraźni kobietą jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabii Re: Księżyc w nowiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 15:39 I na tym polega dialog z fanami Zmierzchu - jeśli jesteś osobą nie popadającą w histerię na wzmiankę o super-zajebistym Pattinsonie, Stewart czy ogólnie o Twilighcie; obrzucą cię błotem. Przedtem byłam głupia, teraz jestem cyniczną kobietą bez wyobraźni z bagażem doświadczenia. Mam 15lat. I zapewniam, że moja wyobraźnia ma się dobrze i jest rozwinięta. To, że nie marzę o idealnej 'połówce pomarańczy' nie oznacza, że jestem cynicza. Przyznaję, że powieść Meyer czytało się szybko, ale pozostawiała ogromny niedosyt. I nie lubuję się w sexie, brutalności i krwawej masakrze. Po prostu nie podchodzi mi kino, które zarazem nie ma żadnego przekazu i jest niedopracowane zarówno z wizualnej strony jak i z gry aktorskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuze Re: Księżyc w nowiu IP: 212.160.172.* 18.06.09, 13:58 Nikt nie każde Ci być fanką czy piszczącą na widok aktorów siksą! Bez sensu jest również tworzenie dwóch obozów! Ale wyzywanie ludzi od "głupich" jest poniżej krytyki. Wyśmiewasz się z czytelników i autorki w jednym zdaniu: "książka pisana na pół kopyta aby zadowolić dziewczynki żyjące wizją TEGO JEDYNEGO na białym rumaku" - żenujące! Znasz Meyer? Czytałaś z nią wywiady? Znasz jej inspiracje? Znasz mnie? Wiesz, co mnie się spodobało? TO NIE OCENIAJ LUDZI O KTÓRYCH NIE ZNASZ! I w jednym masz rację, z Tobą nie można prowadzić dialogu! Krytyka czy opinia powinna być konstruktywna a nie być stekiem wyzwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość2 Re: Księżyc w nowiu IP: *.18.25.213.easy-com.pl 20.06.09, 18:38 fatalnie? raczej nieziemsko i mega! Pattinson świetnie gra ; ) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Księżyc w nowiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.09, 16:31 super.. szkoda że jeszcze nie mam drugiej części na kompie ech...... [sonda=] [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś