zuziaczek111 22.11.09, 23:16 co chcielibyscie dostac od swojej kobiety na gwiadke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wartosc.energetyczna Re: do facetow 22.11.09, 23:25 no faceci, palec po budkę! :D Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: do facetow 22.11.09, 23:38 hehe moja kobieta wie mimo ze ja jeszcze nie wiem a jakies szczegółowsze kryteria? Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: do facetow 23.11.09, 00:57 nie, nie z grzybów to ja tylko pieczarki Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: do facetow 24.11.09, 17:54 mason_i_cyklista napisał: > nie, nie > z grzybów to ja tylko pieczarki Mówią, że pieczarka to nie grzyb. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkville Re: do facetow 23.11.09, 02:05 Moj zawsze mowi, ze chce blow job w samochodzie, ale to jest zarezerwowane dla kochanka, wiec nie wiem co dostanie, chyba sweter w renifery. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: do facetow 24.11.09, 11:34 Szczere zapewnienie, że nie chce, żebym był jej mężem. Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: do facetow 24.11.09, 17:24 powinno się was wszystkich wytłuc.. mężczyzn. tylko z kim byśmy wtedy "uprawiały" seks :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: do facetow 24.11.09, 20:51 ziereal napisała: > powinno się was wszystkich wytłuc.. > > mężczyzn. > Feminazistki usilnie nad tym pracują :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: do facetow 24.11.09, 23:20 lupus76 napisał: > ziereal napisała: > > > powinno się was wszystkich wytłuc.. > > > > mężczyzn. > > > Feminazistki usilnie nad tym pracują :) > ja bym się nie pogniewała, gdyby naprawdę z powierzchni ziemi zniknęli, a przynajmniej może zostali gdzieś przeniesieni - wszystkie te lebiegi, które nie potrafią podjąć decyzji, rozmemłane, niekonkrente. Jednym słowem, dupy, a nie mężczyźni :). Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: do facetow 24.11.09, 22:27 nie wiem jak ty, ale les juz dawno odkryly ze do zycia potrzeba im ekwiwalntynek faceta w postaci roznych fantazyjnych miniaturek przyrodzen... pomoz sobie i ludzkosci i przerzuc sie na te bezproblemowe ekwiwalentynki :] Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: do facetow 24.11.09, 23:18 do dupy z tymi substytutami (i nie, nie chodzi mi o dosłowne użycie ich w ten sposób). wibrator - jako dodatek ok. Jako zastępstwo mężczyzny - nie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwracer Re: do facetow 24.11.09, 17:56 iPhone - unlocked. Nie ma sensu aby kupowac ale byloby fajnie dostac Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: do facetow 24.11.09, 22:25 kobiete ktora wie, a nawet jesli nie wie to sama na cos wpadnie i nie zadaje przy tym glupich pytan. to tak na poczatek :] Odpowiedz Link Zgłoś