grzeszna_marta 25.11.09, 19:40 że jestem jego kochanką :( Plota zadziałała tam gdzie miała zadziałać a mi wcale nie jest do śmiechu z tym tylko co ja mamzrobić ? Dementować ? Chyb nie warto i szkoda słów i nerwów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytus_flawiusz puść się z innym 25.11.09, 20:52 ale tak żeby się w społeczeństwie rozeszło i tamta teoria upadnie Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Facet sobie roi 25.11.09, 22:46 Rzuć plotą, że już nie jesteś, bo po jednorazowym napadzie namiętności okazało się, że jest w te klocki gorszy, nawet od samotnego wieczoru z tivi. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 a na dodatek ma małego... 26.11.09, 10:50 ... i mu nawet dobrze nie staje :) Powinno go to zaboleć Odpowiedz Link Zgłoś
s.p.7 Re: Facet sobie roi 25.11.09, 22:55 publicznie go zbluzgaj, odnosc sie nieprzyjemnie nikt nie bedzie mial watpliwosci ze pogloska ze jestescie kochankami to bujda Odpowiedz Link Zgłoś
goldie_locks Re: Facet sobie roi 25.11.09, 23:50 Teraz to ci nic nie pozostalo jak sie z nim puscic, juz wszyscy wiedza, wiec co ci zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Facet sobie roi 26.11.09, 10:08 > że jestem jego kochanką :( Puść plotę, że jest beznadziejny w łóżku. I dodatkowo niezbyt hojnie wyposażony. Bardzo szybko zobaczysz efekty... Odpowiedz Link Zgłoś