Dodaj do ulubionych

DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ?

IP: *.chello.pl 27.01.04, 20:38
Obserwuj wątek
    • Gość: kene Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 20:50
      Tak faceci smierdzą ale tylko niektórzy, ci co się nie umyli. Natomiast
      kobiety smierdzą wszystkie, bez wyjątku, nawet jak się umyją, a śmierdzą
      między nogami. Nie wiem czy sobie zdają z tego nawet sprawę, że wszystkie cipy
      smierdzą tak samo, jak zepsute sledzie!
      • Gość: gwiazda Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? IP: *.chello.pl 27.01.04, 21:19
        A moja cipka jest piękna i gładziutka...i pachnie jak brzoskwinka. A faceci za
        nią przepadają. Więc współczuję ci wieśniaku że, jak dotąd miałeś przyjemność
        tylko z cipami zajeżdżającymi śledziami. Dobrze, że nie trafiłeś na taką co
        jedzie XVIII-wiecznym kutrem rybackim...hehe...Ale może jak podbijesz do
        jakiejś panny ze wsi, z której pochodzisz no to wszystko przed tobą...pzdr
        • Gość: jf Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? IP: 217.96.111.* 04.02.04, 08:00
          ujełaś to bardzo dobrze.pozdrawiam.trzymać tak dalej
      • abracadabra_29 Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? 27.01.04, 23:21
        to nie szwendaj się po jakiś zaułkach i nie będziesz trafiał na takie kobiety!
        A może mieszkasz nad morzem i stąd ta woń pochodzi??
      • chooligan Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? 29.01.04, 09:01
        Gość portalu: kene napisał(a):
        > jak zepsute sledzie!

Albo jak dorsze
    • Gość: myjący się Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? IP: *.acn.waw.pl 27.01.04, 23:24
      Ja na przykład znam kolesia, który myje się raz na tydz. i za nic nie da się
      przekonać. Bez komentarza.
    • Gość: chemia Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 07:47
      ja i moje koleżanki też coś tekiego zauważyłyśmy Czasami ma się ochotę zrobić
      mu naprawdę dobrze a tu Pach!! Dziwny zapach jakby niedokładnie umyci czy co?
      Chyba co nie którzy niedokładnie się myją
      • sloggi Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? 28.01.04, 08:46
        Kiedyś w Tok FM była rozmowa z kobietą z instytucji badania opinii społeczej
        OBOP, higienistką z Akademii Medycznej i sanitariuszem dużego szpitala
        wojewódzkiego. Posłuchałem, odłożyłem nadgryzioną kanapkę i straciłem apetyt.
        Żyjemy w kraju, gdzie codzienne mycie całego ciała jest nadal traktowane jak
        wielkopańska fanaberia, a cowieczorna zmiana bielizny to nadal rzadkość.
        Pytanie czy faceci śmierdzą, a czy wszystkie kobiety pachną?
        Tu nie ma napisanego, że jakaś grupa śmierdzi - zatem jeśli uogólniamy to w
        obie strony. Ludzie często śmierdzą.
        • Gość: x?x Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 28.01.04, 09:13
          Bo lepiej nie zakładać w domach wodomierzy. Zauważyłam, że niektórzy tych co je
          mają w domach zalatują lekko lub mocniej :)
          Pozdr.
          • sloggi Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? 28.01.04, 10:20
            Jakos mnie tak w domu wychowano, ze nie wącham ludzi. Niestety podróż w ciepłe
            dni, lub po deszczu w pojazdach komunikacji miejskiej daje dużo do "wąchania",
            nie tylko nie myte ciała ścierdzą, przepocone żakiety, sweterki i inna odzież
            nadaje powietrzu ten jedyny, niepowtarzalny klimat "murzyńskiej chaty".
          • Gość: misiek to prawda ze wiecej facetow smierdzi niz kobiet IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.01.04, 22:29
            wiem to z autopsji ,czy niektorzy sie wody boja?a jeszcze nie daj Boze w
            autobusie miejskim (ci co jezdza to wiedza o co chodzi) :)) tragedia ,trzeba w
            zime okna otwierac!!! ps.woda nie jest taka droga!!! :))) pozdro...
        • balbinia Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? 29.01.04, 23:07
          sloggi napisał:

> Kiedyś w Tok FM była rozmowa z kobietą z instytucji badania opinii społeczej
          > OBOP, higienistką z Akademii Medycznej i sanitariuszem dużego szpitala
          > wojewódzkiego. Posłuchałem, odłożyłem nadgryzioną kanapkę i straciłem apetyt.
          > Żyjemy w kraju, gdzie codzienne mycie całego ciała jest nadal traktowane jak
          > wielkopańska fanaberia, a cowieczorna zmiana bielizny to nadal rzadkość.
          > Pytanie czy faceci śmierdzą, a czy wszystkie kobiety pachną?
          > Tu nie ma napisanego, że jakaś grupa śmierdzi - zatem jeśli uogólniamy to w
          > obie strony. Ludzie często śmierdzą.

Duzo prawdy w tym co piszesz. Wyjechalam raz ze znajomymi na pare dni w polskie
          gory. Podsmiewali sie ze mnie, ze za duzo wody zuzywam i ze za czesto sie myje.
          A jeszcze dodam, ze wsrod moich znajomych nikt nie uzywa np nitki do czysczenia
          zebow, nie mowiac juz o innych srodkach higieniczno-pielegnujacych, ktore sa
          traktowane jako "babskie fanaberie". Zauwazylam (albo poczulam lepiej mowiac)
          ze niektore kobiety zrobia makijaz, wlosy, popsikaja sie mocno perfumami, ale
          czasu na poranny prysznic nie starcza.. Co do meskiej higieny, mysle, ze
          sytuacja wyglada tragicznie. Nie dbacie o zeby, stopy, dlonie. Jeden weekend w
          Polsce mi wystarcza, jedna przejazdzka zatloczonym autobusem i moj wniosek
          taki: na nieswieze ciala napsikaj kosmetykow, zuj gume i jest cool. Na wsiach
          zas sytuacja wyglada jeszcze gorzej..
          • Gość: Foxy DLACZEGO ZNAJOMI BALBINY TAK ŚMIERDZĄ? IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 02.02.04, 00:34
            Wiesz zawsze myslalem ze znajomych sie wybiera - gratuluje.
    • Gość: chemia Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 11:06
      w całej dokładności chodzi o to że oni co niektórzy nawet zadbani nie umieją
      dokładnie umyć swojego penisa i to naprawdę jest problem dla wielu kobiet, bo
      sex oralny którzy faceci tak lubią jest wtedy niemożliwy. Problem w tym jak
      delikatnie powiedzieć to facetowi bo może on myśli że wszystko robi dobrze
      • sloggi Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? 28.01.04, 11:13
        A dlaczego chcesz mu to powiedzieć delikatnie?
        • Gość: chemia Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 11:26
          bo nie chciałabym go zranić
    • Gość: solo Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 12:24
      Ja mam akuratnie zupełnie odmienne doświadczenia. Kiedyś pracowałem z taką
      starą babą, która miała chyba wodowstręt,bo nie dało się wejść do pokoju, w
      którym ona przesiadywała. Capiła wszystkim po kolei - niemytą cipą, skarpetami,
      potem i wszystkim innym co tam kobieta może wytworzyć. Smród był taki, że aż
      łzy z oczu kapały.

A swoją drogą, zauważcie jeszcze jak śmierdzi kobieta na drugi dzień po
      stosunku zapachem skiśniętej spermy, albo jak ma period i zawczasu się nie
      umuje - toż to istne obrzydlistwo.

A facet - cóz czasami skarpetki zaśmierdzą, albo z nieumytej fujarki i to
      wszystko.

Na koniec o pani Stasi: Trzy zapachy pani Stachy, z przodu, z tyłu i spod pachy.
      • sloggi Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? 28.01.04, 12:46
        Gość portalu: solo napisał(a):
        >
        > A facet - cóz czasami skarpetki zaśmierdzą, albo z nieumytej fujarki i to
        > wszystko.
        >
        Masz tylko jedno wyjście - zmienić orientację i to wszystko.
        • Gość: akrus Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 13:37
          To wcale nie taki głupi pomysł, bowiem z obserwacji wiem, że znacznie wiecej
          kobiet śmierdzi niż facetów. Kobiecy smród jest charakterystyczny: zepsute
          ryby!
        • Gość: solo Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 13:41
          Sloggi, ale po co miałbym zmieniać orientację, kiedy mimo wszystko ja za
          kobietami przepadam, za tymi wszystkimi krągłościami, zaułkami,szparkami ect...
          poza tym słyszałem, że z takimi jak Ty skłonnościami człowiek się już rodzi,
          więc zmiana orientacji na siłę obalałaby ten argument, który często jest
          używany w dyskusjach na temat homoseksualizmu, że to nie jest żadne zboczenie
          jeno genetyka.
          Tak więc wybacz ale pozostanę przy kobitkach, bo uważam że to jednak bardziej
          higieniczne i zgodne z naturą. A przy okazji przyznam Ci szczerze, że
          zasadniczo bawi mnie większość Twoich komentarzy,pomimo, że jestem nastawiony
          antygejowsko, więc jednak chyba jestem tolerancyjny.
    • Gość: KUBA Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? IP: *.acn.waw.pl 28.01.04, 14:15
      Mi zona wylizuje codziennie rano kutacha przy lasce i nic nie smierdzi.
    • pajdeczka Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? 28.01.04, 14:27
      Z kim ty się kobieto zadajesz?!
      • Gość: Alusia Re: PAJDECZKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 06:54
        A co masz na myśli Pajdeczko zadając to pytanie?
        • pajdeczka Re: PAJDECZKA 29.01.04, 08:53
          Gość portalu: Alusia napisał(a):

> A co masz na myśli Pajdeczko zadając to pytanie?

Raczej kogo...Nie myjących się facetów, sama o to pytasz przecież...
          • Gość: Alusia Re: PAJDECZKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 11:10
            ja nie stwierdzilam że zadaję się z niemyjącymi facetami, czytaj uważnie moje
            posty, a potem pisz odpowiedź
      • Gość: x?x Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 29.01.04, 10:33
        Do smrodu facetów dodałabym smród popielniczki. Oni zioną tanimi fajkami, są
        przesiąknięci tym smrodem. Im się wydaje, że wystarczy się umyć i użyć
        dezodorantu. Jak wam się przebywa w jednym pomieszczeniu z gościem, który co
        30 min. idzie na fajkę. Fuuuj.
        Aha i niektórzy potwornie śmierdzą następnego dnia po przepiciu, jak to
        wszystko wychodzi przez skórę.
        Pozdr.
    • Gość: Adaś N. Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? IP: 216.127.82.* 29.01.04, 11:21
      Niektórzy tak mają, że śmierdzą już w pół godziny po wyjściu spod prysznica. A
      z tym myciem to też nie należy przesadzać. Ja tam wolę naturalny zapach ciała
      (oczywiście o ile nie jest to psujący się pot) zamiast detergentu rodem z
      drogerii. Dodam jeszcze, że zapach który rozsiewają kobiety w czasie okresu
      jest gorszy od wszystkich skarpet, spoconych pach i niemytych fujar razem
      wziętych. Pozdrawiam.
    • fanta-girl do Kene 29.01.04, 11:47
      poczytaj sobie kochanie kamasutre
      jesli nie masz ochoty wachac kobiet samodzielnie.
      Dowiesz sie na jakie trzy podstawowe grupy zapachowe dziela sie kobiety
      Co za tym idzie.
      Ktore sa najsmaczniejsz itd.

Zapach wlasny a higiena to nie to samo.
      • saana ale naprawde niektorzy nie pachna fajnie 30.01.04, 13:04
        mam dwoch takich znajomych - nie wiem czy to hormony.
        Dla mnie won jednego z nich byla rano naprawde ciezka do zniesienia. A drugi
        nawet jak nocowal w tym samym pokoju zostawial zapach samca.
        Myli sie obaj ,pucowali nie w tym wiec sek.
        Z doswiadczen kobiecych wiem ,ze ja nie pachne fajnie jak mam goraczke, stresy
        i poca sie nieprzyjemnie gdy przebywam w niedogrzanym pokoju.
        No i oczywiscie jak mam ´kres...ale Wy faceci okresu nie macie ;-)
        No to jak z tym jest u Was?
      • sociopata Fanta-girl badz tak kochana i podszkol mnie w tych 01.02.04, 20:35
        grupach zapachowych bo mam byc moze braki w wyksztalceniu. Ta niepewnosc mnie
        strasznie meczy. Ja to tylko tak normalnie obwachuje, jak pies-amator ktory nie
        czytal kamasutry.

"Dowiesz sie na jakie trzy podstawowe grupy zapachowe dziela sie kobiety"
        • formozus1 Kierujcie się nakazami św. Hieronima 02.02.04, 01:30
          Zabraniał kąpieli uważając ją za profanację chrztu.
          Brud fizyczny jest oznaką czystości duchowej.
          Tak uważał święty katolicki.
          Amen
          • Gość: Won Higiena! Higiena i jeszcze raz higiena! i edukacja IP: *.proxy.aol.com 02.02.04, 03:26
            Mydlo drogie, woda droga, wanny nie ma prysznicu nie ma i jak tu nie smirdziec?
            Wzgladny dobrobyt jest konieczny do zaspokojenia wymagan higienicznych.
            Najpierw chleb potem mydlo. Najpierw mieszkanie z wanna i bierzaca woda, potem
            mozemy krytykowac tych ktorzy sie nie kapia codziennie.
            Ciekawy jestem jaki procent ludzi w Polsce robi bokami aby zarobic na kawalek
            chleba? Ciekawe jaki procent ludzi w Polsce posiada w domu wanna lub prysznic
            z bierzaca zimna i ciepla woda?
            Bylem w Polsce. Wiem jak to wyglada. Na wsiach nic sie prawie nie zmienilo w
            ostatnich stu latach. W mistach niewiele lepiej. Brak wszystkiego...a raczej
            brak pieniedzy aby po ludzku i higienicznie zyc.
            Czyja to wina? Wyklety powstan ludu ziemi
            Powstancie ktorych dreczy smrod....
            • Gość: ron|n Re: Higiena! Higiena i jeszcze raz higiena! i edu IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.02.04, 12:17
              Co ty pierdzielisz kolego. Na wsiach, bez obrazy, oczywiscie jest faktem ze w
              duzej ilosci domostw brak biezacej wody jest norma a miednica zastepuje wanne
              i prysznic. Ale chyba sobie jaja robisz piszac o miastach.

Abstrachujac to swiatowca Won-a ktory to jezdzi po swiecie i byl tez w Polsce
              (i nawet sie jezyka nienajgorzej nauczyl) to proponuje zagladnac to jakis
              badan pierwszych lepszych jaki to procent francozow, holendrow, niemcow i
              innych nacji z zachodniej czesci kontynentu myje sie codziennie. Problem nie
              lezy w braku wody - wiec Won nie pieprz mi tu. Problem to kutura i
              przyzwyczajenia. Zestawienie procentowe ludzi niedbajacych o higiene
              zdecydowanie wskazuje na starsza grupe wiekowa, wiec jest to bardziej zlozone
              niz ci sie wydaje. Poza tym jakie masz pojecie o Polsce? O ile w ogole
              mieszkasz gdzies indziej... Jak cos sie nie podoba to wypad. Wydaje ci sie ze
              jestes lepszy bo cie mamusia z tatusiem, ciocia i wojeczkiem wywyezli gdzies
              gdzie na zycie zarabiali najpierw sprzadanie toalet, a teraz nianczeniem
              cudzych dzieci? Swiatowiec sie kurna znalazl. Gowno wiesz jak w Polsce co
              wyglada. Brak kasy to moze ty miales... ze na wode wam nie starczalo ;D. Tutaj
              zarabia sie mniej ale przynajmniej z duma czasami. Wole dostac 10 zlotych
              robiac cos godnego niz 25 zl zbierajac 12 godzin dziennie marchewki u
              pachnacego bossem farmera z usa a potem jeszcze mu kibel czyscic przez
              nastepne 8 godzin.
    • demka Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? 03.02.04, 21:16
      Oj śmierdzą co poniektórzy.U mnie w robocie na ten przykład jest gość,od
      którego dzień boży dzień jebie potem.Na szczęscie nie siedzi on ze mną w
      dziale,ale jego współpracownikom współczuję i dziwię się,że tyle miesięcy to
      znoszą.Mało tego.Wiem,że on ma dziewczynę.I zastanawiam jak ona to znosi.A
      smród jest taki,że w oczy szczypie.Jest też jedna lala u nas,która jak ma ciotę
      rozsiewa zapach zupy z kozy.Wejście po niej do kibla to kamikadze.No i nikt
      kurwa nie wie jak rozwiazac problem tego syfu.Jak walczyć z brudasami w robocie?
      Ludzie pomóżcie radą!!!
    • Gość: anton Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? IP: *.icpnet.pl 03.02.04, 22:32
      Może inaczej,
      Dlaczego ludzie w tropikach (ogromny upał) nie śmierdzą ?
    • Gość: rusałka BO SIĘ QRWA NIE MYJĄ!!!!! IP: *.pl / *.one.pl 05.02.04, 00:59
      lub z ryja-wtedy zepsute zęby;((
      hehehehe
    • Gość: Mrs. Norris Re: DLACZEGO NIEKTÓRZY FACECI TAK ŚMIERDZĄ? IP: *.client.comcast.net 05.02.04, 03:32
      No coz jak odpowiedzial w filmie "Goscie, Goscie" (Les Visitors) Jacquasse do
      Hrabiego Godefroy de Montmirail po tym jak hrabia kazal mu sie umyc: "Alez
      Panie!!!Dwa niesiace temu kapalem sie w rzece!!!"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka