Gość: gość Re: Telefon dla Polaka IP: 87.204.22.* 05.01.10, 10:48 Dlaczego nikt nie pisze o zasiegu telefonów. Generalnie w mojej okolicy w domu i na działce jest słaby zasięg. Męczyłam się z nowym samsungiem - jeden punkt w mieszkaniu do momentu gdy karte przełożyłam do skromnej i używanej Nokii - po prostu nie ma porółwnania!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lele Re: Telefon dla Polaka IP: *.aster.pl 05.01.10, 10:49 a gdzie HTC HD2?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sefan Re: Telefon dla Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 12:23 A gdzie jakikolwiek SONY ERICSSON? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stare_lepsze Re: Telefon dla Polaka IP: *.chello.pl 05.01.10, 13:06 Do dzwonienia nadal używam Nokii 6310i. Nie ma lepszego telefonu do rozmów. Bateria bezproblemowo działa tydzień. Rewelacyjnie słychać, nie wiesza się, jest wytrzymały mechanicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: Telefon dla Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 13:13 średnia ta statystyka, jako pracownik salonu X widzę, że średni Kowalski raczej nie pozwoli sobie na N97 czy na OMnie. O te telefony te pytają tylko gbury co chcą się popisać, że znają taki model lub konkretni klienci którzy wiedzą co chcą, co do reszty jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Telefon dla Polaka IP: 213.192.65.* 05.01.10, 13:59 Mim zdaniem duża część społeczeństwa lubi nokię - za prostotę i sporo przydatnych funkcji. Jak dla mnie hitu tu nie ma (czyli mojej kochanej e71) ale miałam juz kilka w/w telefonów - naprawdę są niezłe :) a samsung.. cóż - kwestia gustu rzecz jasna :) Nie mniej jednak racja... króluje Nokia - i w sumie słusznie ;) Wymianiemam bardzo często telefony, na rózne marki i modele ale ZAWSZE wracam do nokii... zawsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
onkyo05 Re: Telefon dla Polaka 05.01.10, 15:13 Gazeta, pisze artykuły chyba na zlecenie Nokii. Praktycznie każdy temat o telefonach to gloryfikowanie tej firmy. Optycznie a przede wszystkim dzwiękowo Nokię na głowę bije Sony Ericsson ale Gazeta skrupulatnie to pomija. Tak jak jest tubą propagandową PO tak jest megafonem Nokii. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixxer Re: Telefon dla Polaka IP: *.natpool9.outside.ucf.edu 05.01.10, 16:15 W USA ostatnio najwieksza popularnoscia ciesza sie "smart-phones" jak "i-Phone", czy "BlackBerry". P.S. "Nokie" widuje zas coraz rzadziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maemo Re: Telefon dla Polaka IP: *.adsl.alicedsl.de 05.01.10, 16:37 A gdzie Nokia N900? Inne sa do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkghbjn Re: Telefon dla Polaka IP: *.gdynia.mm.pl 05.01.10, 16:43 po pierwsze zalety: funkcjonalność, wady: mało funkcji... ambiwalencja? po drugie ten artykuł jest chyba adresowany dla dzieciaków z osiedli typu getto :> nie ma może telefonu do dzwonienia? przez miesiąc stałem na promocji samsunga i największe zainteresowanie wzbudzał corby, avila i solid, nokia e 51/2 i blackberry których oczywiście nie mieliśmy bo to konkurencja... :P przynajmniej w w mojej rodzimej wsi gdańsk takie były tendencje :x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Telefon dla Polaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 08:11 "Statystyczny Kowalski" he he :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Telefon dla Polaka IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.10, 08:55 mam takiego lg kp500 i powiem ze jak za ta cene to nie jest najgorzej ciezko tylko znalesc w necie jakie kolwiek gierki zeby na nim smigaly a tak poza tym jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś