Dodaj do ulubionych

Savoir vivre, e-mail

IP: *.aster.pl 25.01.10, 00:35
sorry ale nie bede bral rad od kolesia co sam wyglada jak palant. nikt mu nie powiedzial ze w muszce wyglada jak ostatni dekiel? i jeszcze to spojrzenie pt. 'ja to jestem jedyny kulturalny a wy to wsiowe barachło co powinno w chlewie siedziec". ach, czyżbym był niekulturalny? przepraszam zatem za moje faux pas.
Obserwuj wątek
    • lieft Re: Savoir vivre, e-mail 25.01.10, 01:08
      facet pieprzy od rzeczy, to irytujące i już wiem, skąd się biorą potem idiotyczne zachowania polityków, skoro korzystają z takich rad, takiego lola.
    • Gość: Pozdrawiam ;) Re: Savoir vivre, e-mail IP: 212.180.156.* 25.01.10, 09:03
      Wspaniale jest umieć czytać ze zrozumieniem. Naprawdę warto.
    • Gość: byku Re: Savoir vivre, e-mail IP: 193.200.26.* 25.01.10, 09:31
      Sorry, ale ten facet wyglada jak ostatni palant. Ta muszka i ta lapsiowa fryzurka zaczesana na boczek i ulizane wloski, co za frajer
    • Gość: cooltuta Re: Savoir vivre, e-mail IP: 81.219.183.* 25.01.10, 09:33
      Umiejętność, o której piszesz jest niezwykle rzadko spotykana. Przypomina nieco wiedzę tajemną, tajniki której zgłębili tylko nieliczni. Nieliczni Ci, którzy przekroczyli próg: bit.ly/6KJscR i pozostali sobą.
      Inna sprawa, że porada dość oczywista, zastanawia fakt, że uznano jednak za potrzebne przytoczenie jej.
    • Gość: tigga Re: Savoir vivre, e-mail IP: *.chello.pl 25.01.10, 10:04
      No proszę, odezwały się już korposzczury, gdzie CC/DW i żądanie potwierdzenia jest głównym narzędziem ich pracy (dupokrytki / podkładki jak kto woli)
    • leabela Re: Savoir vivre, e-mail 25.01.10, 10:05
      dziekuje za cenne rady
    • Gość: mmm Re: Savoir vivre, e-mail IP: *.fbx.proxad.net 25.01.10, 10:37
      Fajnie, ze zamiast w jakikolwiek sposob odniesc sie do tresci artykulu pojechaliscie po autorze. W sumie macie racje - facet ktory tak wyglada nie ma prawa nikomu nic doradzac. Bardzo chetnie zobaczylbym Wasze zdjecia, bo moze gdybym sie do Was upodobnil to zyskalbym prawo do rozjezdzania innych:) tak trzymac!
    • Gość: aristocrat Re: Savoir vivre, e-mail IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 10:46
      jeszcze pewnie noże oblizujecie
    • Gość: stas Re: Savoir vivre, e-mail IP: 195.47.201.* 25.01.10, 11:10
      repy z laptopami na kolanach w samochodzie
    • Gość: pracus Re: Savoir vivre, e-mail IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 11:12
      Ech, pisze Pan co wie wiedac... a w wiekszosci firm (nie koniecznie korporacji) skrzynki sa ustawione z "automatu" i wylaczyc sie nie da potwierdzenia. Z reszta automatycznie odpowidaja wiec "klient" nawet nie widzi tego "żądania".
      Podobnie jak polskie fonty ktorych ja nie uzywam z przyzwyczajenia (czesta korepondencja w jezykach obcych) a nie dla tego że pracuje w korporacjiiiii (w chwili obecnej).
      A tak do tych co psiocza na korporacje a nigdy nie pracowali - popracuj w spolce z o.o. polsiej a dopiero dowiesz sie gdzie Twoje miejsce... gdzie preziowi wydaje sie ze Bogiem jest...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka