Dodaj do ulubionych

KOBIETA, ktora pobila rekord seksualny..

23.02.04, 01:15
Niedawno na targach erotycznych w stolicy, urocza pani (nie pamietam
nazwiska) pobila rekord w ilosc partnerow podczas sexu. Publicznie w ciagu
kilku godzin uprawiala sex z ponad 640 mezczyznami. Panowie, ze Was taka
babka podnieca, to mnie dziwi. Nigdy chyba nie zrozumie psychiki i
rozumowania mezczyzn. Podejrzewam, ze jakby facetow namowic, to by sie
ustawiali w rzedzie i doic dawali. Do wszystkiego jestescie zdolni, nawet do
rzeczy po ktorych wiekszosci kobiet jeza sie wlosy na glowie..
Czuje niesmak..
W dodatku nie zasne dzis.. Wlasnie obejrzalam reportaz o tym Belgu, ktory
trzymal w piwnicy dzieci i je brutalnie gwalcil. Znowu wznawiaja proces, a sa
podejrzenia ze w cala sprawe wmieszani sa sedziowie i politycy, etc..
Sorry, troche pomieszalam dwa watki, wypowiadajcie sie na ktorykolwiek temat
chcecie. Tylko piszac prosze, dajcie dojsc do slowa mozgowi (to ten organ
miedzy uszami pod czaszka) Z gory dziekuje..
Obserwuj wątek
    • przemek_przemek_przemek Re: KOBIETA, ktora pobila rekord seksualny.. 23.02.04, 01:29
      "zabawka dla doroslych dziewczynek ;)
      Jak zereagowalibyscie Panowie, gdyby Wasza partnerka posiadala taki oto
      przedmiot:

images.jlist.com/c2/kittyvib5.gif
      O co cie rozchodzi, chyba sie domyslacie ? ;)"

Nie chcę być niemiły, ale jesteś dość głupia.
      OK, żeby nie było przykro i bezwzględnie -
      jesteś średnio-konsekwentna.

A mózg?
      (...)

Pozdrawiam,

Przemek
      • kokieteryjna Re: KOBIETA, ktora pobila rekord seksualny.. 23.02.04, 01:45
        Jesli nastrojowa, poddajaca sie czasem wplywom swiata zewnetrznego, znaczy dla
        ciebie glupia i niekonsekwentna, to gratuluje wyobrazni.. Proponuje nastepnym
        razem odzywac sie do stalowych cyborgow, bo mnie twoja nieczulosc i prostota
        porazaja..
    • Gość: manowar Re: KOBIETA, ktora pobila rekord seksualny.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 02:25
      Mnie nie podnieca i nikt by mnie nie namówił na taką impreze. A czy Ciebie nie
      dziwi, że ta urocza pani uprawiała sex z taką ilością facetów - zresztą o ile
      wiem była tylko jedną z trzech kobiet, które próbowały bić ów rekord...
    • kohanek do kokieteryjnej 23.02.04, 07:32
      z watku i z nicka wynika ze jestes zazdrosna, ze ty nie jestes taka nimfomanka.
      Nie masz "tych" talentow. Ale nie przejmuj sie, moze dobrze gotujesz.
      • kokieteryjna Re: do kokieteryjnej 23.02.04, 15:12
        kohanek napisał:

> z watku i z nicka wynika ze jestes zazdrosna, ze ty nie jestes taka
        nimfomanka.
        > Nie masz "tych" talentow. Ale nie przejmuj sie, moze dobrze gotujesz.

dzieki za interpretacje. Jest niestety bledna. A talenty owszem mam, tylko na
        smietniku mnie rodzice nie znalezli.. ;)
    • muczo.maczo Re: KOBIETA, ktora pobila rekord seksualny.. 23.02.04, 09:14
      > Sorry, troche pomieszalam dwa watki
      nie ma byc ci co przykro to typowe dla kobiet ze nie potrafia sie skupic
      wystarczajaco dlugo na jednym problemie,
      akurat w twoim przypadku przybralo to wymiar ze nie potrafisz spojnie sklecic 5
      zdan, ale nie przejmuj sie i tak jestes slodka

Co do tej pani od rekordu do mozesz byc dumna - to kobieta,
      niewiele jest rekordow nalezacych do kobiet.
      I to rekord w kategori w ktorej faceci chca brylowac.
      A tu prosze baba i 640 numerkow, a facet 1x gora 2x i dyszy jak ryba na brzegu.
      widzisz kobiety mimo ze nie moga sie skupic moga byc lepsze od mezczyzn.

a miedzy uszami mam sznurek co te uszy trzyma - dołucz sie
    • Gość: KUBA Re: KOBIETA, ktora pobila rekord seksualny.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.04, 10:13
      kokieteryjna ty glupia normalnie jestes na maksa ze az dupe sciska, pewnie 1a z
      tych 3ech to ty bylas tylko teraz zale wylewasz bo rodzinie i znajomym sie
      pochwalilas odrazu ze juz wygralas a nawet tego nie potrafilas nieudacznico
      zyciowa. Misiu co do "rekordu" - panie wlasnie do tego sluza i powinnas byc
      dumna ze swojego gatunku ze raz w czyms chociaz lepszy byl od mezczyzn :).
    • envi Re: KOBIETA, ktora pobila rekord seksualny.. 24.02.04, 19:31
      nawt odpowiedzi tych palantów potwierdzają ze faceci to wszy.mam obrzydzenie do
      takich facetów.szkoda ze co raz mniej jest normalnych.ja po tej akcji też czuje
      niesmak.
    • Gość: ppp Re: KOBIETA, ktora pobila rekord seksualny.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 21:47
      Ta kobieta ma nie podniecac (moze podnieca organizatorow tego badziewnego
      przedstawienia) ale ma byc dziwolagiem wystawionym publicznie. Zupelnie jak
      kiedys kobieta z broda w cyrku.
    • Gość: Karol Re: KOBIETA, ktora pobila rekord seksualny.. IP: *.atr.bydgoszcz.pl 25.02.04, 10:04
      Dziwię Ci się, że przy tej okazji wysnuwasz wnioski nt. upadku mężczyzn.
      Feministka jakaś, czy co?
      W końcu to kobieta a nie facet dała się wydymać 600 razy. To dopiero upadek
      kobiety, kobiecości.
      Je zadaj pytanie czy ją to podnieciło czy miała przyjemność i czy miała to coś
      między uszami.
      • kokieteryjna Re: KOBIETA, ktora pobila rekord seksualny.. 25.02.04, 19:48
        Gość portalu: Karol napisał(a):

> Je zadaj pytanie czy ją to podnieciło czy miała przyjemność i czy miała to coś
        > między uszami.

Chetnie bym zadala ale nia mam sposobnosci ;)
        A dla niektorych mezczyzn nie liczy sie to, co miedzy uszami, a to co miedzy
        nogami ;)
        • sociopata troche wyjasnien technicznych 26.02.04, 08:27
          mezczyzna potrzebuje min 20kilka rucho frykcyjnych zeby sie spuscic. Ten test
          ustawiono tylko tak zebby wlozyl i wyjal. Stalo pewnie kilku miesniakow obok z
          niezykle dlugimi rekami i go pewnie sciagali najdalej jak probowal nieleglnie
          posunac ja drugi raz i potem dostawal upomnienie i pewnie zakaz drugiego razu
          ale co uzyl to jego: okraglutkie dwa razy czyli jeden do a drugi od sie.

Jak sie tak ustawi to np taki sredniak jak ja swoja obracam mniej wiecej tyle
          co rownowaznosc 300 facetow w ciagu jednej nocy, z czwartku na piatek (dlatego
          mnie tutaj jutro nie ma!). Jezeli chodzi o to jak taka osoba 'moze' to robic 'z
          tyloma' facetami', to spiesze poprosic zeby sie panienka nie pekal z powodu
          nadmiernej wrrazliwosci. Kazda kobieta jest wyposazona emecjonalnie do akcji w
          seksie grupowym wiec nie zmieniajmy biologii. A jak ktoras w stadzie nie
          chciala to zostawala sama i nie miala co jesc. To juz lepiej te witamine B2
          bylo jej lykac co w tamtych czasach musialo byc niezla fucha w stadzie.

Tak sie zastanawiam, czy mona zyebac watek gorzej niz ja to robie? Ot tak dla
          ciekawosci. Acha, nie lecze sie.

• balbinia Re: troche wyjasnien technicznych 27.02.04, 15:03
            ha ha ha
            socjopato, rozbawiles mnie :)
            Powodzenia w lozkowych poczynaniach ;)
            A co do tematu: mnie takie praktyki obrzydzaja, ale kazdy robi co lubi, wolna
            wola. Wspolczuje tej babce, bo owszem wzbudza zainteresowanie, ale raczej
            szokuje i na szacunek nie ma co liczyc.
            Milego dnia Aniolki :)))
            • Gość: KUBA bralem udzial IP: *.acn.waw.pl 27.02.04, 15:19
              na Eroticonie jako "Zawodnik" i to co Socjo mowi to prawda, najpierw stalem w
              kolejce w samej koszulce i skarpetkach i takie Lachociagi siedzialy na
              krzeslach w ponczochach i pokolei nam laski ciagnely (mi 4y rozne babki ssaly
              bez gumki) a gumke trzymalem w rece. Potem szybciutenko podchodzisz do fotela
              ginekologicznego o jediesz w sumie na czas, 2-3 ruchy to nie sa ale sondzac po
              wzroku pilnujacych wiesz odrazu ze masz sie sprezac.
              • envi Re: bralem udzial 27.02.04, 20:43
                jako zawodnik?jako kurwa chyba!czym się chwalisz?stary,miałam do Ciebie jako
                taki szacunek,jednak na to szkoda mi słów!napisz jeszcze który byłeś w kolejce?
                367?bravo.
                • sociopata Re: bralem udzial 02.03.04, 01:47
                  nie przesadzaj... ja tez mialem kiedys opory z tego tytulu ale jak skonczylem
                  17 lat to samo przeszlo... to przechodzi po pewnym czasie... wyleczyla mnie
                  pewna 20 lataka ktora orzekal ze bylem jej 50 partnerem... jej recordem bylo
                  spedzenie nocy z kolezanka ze strazakami na dyzurze.
    • Gość: Robert Re: KOBIETA, ktora pobila rekord seksualny.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 12:26
      Podajcie strone gdzie jest opis tych targow erotycznych
      • envi Re: KOBIETA, ktora pobila rekord seksualny.. 28.02.04, 12:41
        a najlepiej od razu wpiszcie kolegę na listę kolejki w przyszłym roku :DDDDD
        • Gość: prion Re: KOBIETA, ktora pobila rekord seksualny.. IP: *.acn.waw.pl 29.02.04, 23:43
          Do jednych kobiet jest pociag, a do innych kolejka.

prion
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka