Dodaj do ulubionych

Czego może chcieć od życia taki gość jak ja

22.05.10, 18:56
Po dogłębnym przemyśleniu doszedłem do wniosku że, puknięcie największej
możliwej liczy cycatych młódek, zanim mój czas definitywnie dobiegnie końca
jest jedynym oczekiwaniem które ma szansę na spełnienie. Oczekiwanie
czegokolwiek innego byłoby nieracjonalne, nierealistyczne i byłoby
okłamywaniem samego siebie. Hmmm. Wychodzi na to że skoro nie ma wyboru, bo
istnieje tylko jedna droga to trzeba nią pójść.
Obserwuj wątek
    • devilyn Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 22.05.10, 19:01
      Pamiętaj: nie ma dupczenia bez ogumienia.
    • 1efekt_motyla Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 22.05.10, 20:13
      Koniecznie cycatych...i koniecznie młódek...A kiedy masz zamiar zakończyć żywot?
      Masz jakieś informacje? I co ci napisać w epitafium? To był gość co pukał cycate
      młódki?
      • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 22.05.10, 22:34
        W sumie masz rację. Nie powinienem ograniczać się tylko do cycatych młódek. Brak
        tego ograniczenia zwiększa moje szanse, a lepszy wróbel w garści niż gołąb na
        dachu. Z drugiej jednak strony koszt puknięcia cycatej młódki jest porównywalny
        do kosztu puknięcia starej płaskiej deski. A wybierając niewłaściwy cel mogę
        nieoptymalnie wykorzystywać swoje zasoby. Ciężka sprawa. :-|
        • 1efekt_motyla Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 12:57
          Moment, ta stara deska, w dodatku płaska(swoją drogą nie widziałam niepłaskiej
          deski;) to nieoptymalne wykorzystanie Twoich zasobów? No tak, to musisz uważać;)
          Każdy ma ograniczone zasoby, jeden bardziej, drugi mniej...Ja np. nie
          "pukam"gości powyżej 45 roku życia,niezależnie jaką furą jeżdżą, i ile zer za
          cyfrą mają wypisane na koncie, takie moje zboczenie;) Więc jak najbardziej Cię
          rozumiem i poniekąd łączę się w "bólu":)Jak będziesz miał bliższe informacje nt.
          ew. daty swego zgonu to daj znać...lubię ubierać się na czarno, a to jest OKAZJA;)
          Ps. widzę że mam do czynienia z "ekonomistą";)Pozdrawiam
          • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 17:38
            Oczywiście że to może, choć nie musi być nieoptymalnym wykorzystaniem zasobów.
            Czas także jest jednym z moich zasobów które są ograniczone. Przeznaczenie go na
            płaską deskę pozbawia mnie możliwości wykorzystania go na np. cytatą młódkę. W
            sumie cały problem sprowadza się do prawidłowej oceny ryzyka w kontekście
            możliwych do osiągnięcia zysków.
            • 1efekt_motyla Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 22:46
              Bilans musi wyjść na zero;) Twoja piramida potrzeb ma w podstawie cycate młódki,
              a na szczycie stare płaskie deski;)więc rozumiem preferencje. Co prawda uważam,
              że stare deski są fajne, bo dobrze wysezonowane, a przez to nie będą się
              rozchodzić po paru latach, no ale to moja opinia wynikająca z doświadczeń
              remontowo-budowlanych;) W każdym razie pracuj nad zapylaniem cycatych młódek i
              koniecznie opisz swoje doświadczenia w tym temacie. Możesz zaprowadzić nawet
              dziennik tzw. pukania...gdzie zapiszesz gdzie kiedy za ile udało ci się puknąć
              młódkę. Wierzę że stanie się on skarbnicą wiedzy dla potomnych...;)
              • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 23:13
                Nie przekonuje mnie pomysł z dziennikiem. Co mnie obchodzi potomność.

p.s
                Tego tekstu o piramidzie to zupełnie nie rozumiem.
                • amanda-lear Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 23:21
                  A ja rozumiem:) Zaspokaja się podstawowe potrzeby w pierwszej kolejności, a na
                  końcu te, które są na szczycie piramidy...Sorry, że się wtrącam...
                  • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 23:27
                    To w takim razie to błędne rozumowanie. Deska może być substytutem cycatej
                    młódki na zasadzie "z braku laku dobry kit" ale na pewno nie jest potrzebą
                    wyższego rzędu.
                    • 1efekt_motyla Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 24.05.10, 00:08
                      diabel-tasmasnki-reaktywacja-d napisał:

> To w takim razie to błędne rozumowanie. Deska może być substytutem cycatej
                      > młódki na zasadzie "z braku laku dobry kit" ale na pewno nie jest potrzebą
                      > wyższego rzędu.

Jest potrzebą wyższego rzędu, której sobie jeszcze nie uświadomiłeś;D
                      Nie dziwi mnie to, ponieważ musisz się skupić na zaspokajaniu pierwszego głodu...
                      • kalllka Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 24.05.10, 00:43
                        uoj defekt,
                        cyce to drugorzedne cechy. plciowe.
                        i zdaje tasmowy deville o nich traktuje.

ps
                        jakkolwiek bys nie probowala, nigdy bedac kobieta, nie zobaczysz ogromu cycow.i jakkolwiek nie skojarzylabys.
                        wiec czy z wyzszego rzedu czy raczej zrzedu, nie imputuj chlopom wlasnego chleba na mysli.
                        tyle.
                        • 1efekt_motyla Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 24.05.10, 00:54
                          kalllka napisała:

> uoj defekt,
                          > cyce to drugorzedne cechy. plciowe.
                          > i zdaje tasmowy deville o nich traktuje.
                          >
                          > ps
                          > jakkolwiek bys nie probowala, nigdy bedac kobieta, nie zobaczysz ogromu cycow.
                          > i jakkolwiek nie skojarzylabys.
                          > wiec czy z wyzszego rzedu czy raczej zrzedu, nie imputuj chlopom wlasnego chleb
                          > a na mysli.
                          > tyle.

Ok, wyłączam się i nie imputuję;D Niech sam wybiera co dla niego dobre...Jeśli
                          baba chłopa bierze w obronę to ja...druga baba wymiękam;) Zaopiekuj się nim...tyle;)
                • 1efekt_motyla Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 24.05.10, 00:05

> Nie przekonuje mnie pomysł z dziennikiem. Co mnie obchodzi potomność.

Poświęcasz się w imię wyższej konieczności;) Poddaję ci pomysł na podryw na
                  "tacy" mówisz młódce, że jej przypadek zostanie udokumentowany i stanie się
                  materiałem dydaktycznym;) Wiele młódek w celu lansu się na to załapie;)Widzisz
                  jak ci sprzyjam;)

• diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 24.05.10, 20:51
                    Naprawdę jesteś przekonana że ten pomysł z lansem załapie? No bo ja mam niejakie
                    wątpliwości. Wprawdzie już dawno czytałem tę historię ale skoro poruszyłaś
                    podobny temat to się zaparłem i znalazłem.
                    www.miaminewtimes.com/2004-10-14/news/the-ride-to-perdition/
                    Z tego wynika że raczej dokumentowanie będzie raczej czynnikiem zniechęcającym
                    niż zachęcającym
                    • 1efekt_motyla Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 24.05.10, 21:46
                      Ja uważam, że załapie:) Poza tym uważam, że skoro Twój osobisty urok nie
                      wystarcza, trzeba sięgnąć po środki silniejsze...Możesz np. udawać, że jesteś
                      znanym reżyserem z krainy X(wybierz jak najbardziej egzotyczny kraj;) i właśnie
                      poszukujesz gwiazdy do swojej super produkcji...którą dodatkowo musisz
                      przetestować na okoliczność... Chcesz więcej ciekawych pomysłów...Daj mi trochę
                      czasu to Cię nimi zasypię;D
                      • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 25.05.10, 22:34
                        Pomysł z castingami wcale nie jest aż tak odkrywczy jak się Tobie wydaje.
                        Powstały całe serie takich produkcji: Casting coutch teen, Exploited college
                        girls, Try teens, czy najlepsza moim zdaniem seria autorstwa
                        <a href=http://pl.wikipedia.org/wiki/Pierre_Woodman> Pierra Woodmana </a>
                        Private Castings.
                        Woodamn kręcił swoje dzieła w europie wschodniej dlatego że tak wychodziło to
                        taniej. Tak wiec to powiedzenie: "oko za oko, ząb za ząb, dupa za pieniądze".
                        Jak widać cały problem sprowadza się w sumie do pieniędzy.
                      • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 25.05.10, 22:40
                        Poprawiony link mam nadzieję :)

<a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Pierre_Woodman> Pierra Woodmana" </a>
                        Private Castings.

• diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 25.05.10, 22:41
                        Teraz albo nigdy :)

Pierra Woodmana
                        Private Castings.
                        • 1efekt_motyla Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 25.05.10, 23:29

> Teraz albo nigdy :)
                          >
                          > Pomysł z castingami wcale nie jest aż tak odkrywczy jak się Tobie wydaje.
                          > Powstały całe serie takich produkcji: Casting coutch teen, Exploited college
                          > girls, Try teens, czy najlepsza moim zdaniem seria autorstwa
                          > Pierra Woodmana
                          > Private Castings.
                          > Woodamn kręcił swoje dzieła w europie wschodniej dlatego że tak wychodziło to
                          > taniej. Tak wiec to powiedzenie: "oko za oko, ząb za ząb, dupa za pieniądze".
                          > Jak widać cały problem sprowadza się w sumie do pieniędzy.

Nieważne czy odkrywczy, ważne czy skuteczny ;) W sumie wszystko już było. Możesz
                          np. atelier stworzyć, na malarza się kreować, ew. jakiś uznanym fotografem
                          mógłbyś być, no inwencja twórcza w tym wypadku nieodzowna, pisarze też są seksi.
                          No chyba że wolisz postawić na materializm wtedy należałoby się zaopatrzyć w
                          gruby portfel i fajna "furę".W każdym razie, życzę Ci abyś wybzykał stado
                          chętnych cycatych panienek i niech Ci idzie na zdrowie:)Pozdrawiam
    • waszahanusia Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 22.05.10, 20:22
      Jakbys był dosc inteligentny to bys miał wybor. Nie mam nic
      przeciwko pukaniu, choc jestem kobieta, ale jest naprawde wiele
      innych rzeczy ktore ma szanse na spełnienie. Chyba ze tylko tak
      nisko mierzysz.
      • mvszka Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 22.05.10, 20:55
        a co, to prof. dr hab. nie ma prawa mieć ochoty na pukanie swoich
        studentek ???? jeśli do tego ma ok.60 lat to naprawdę wysoko
        mierzy ;)
      • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 22.05.10, 22:39
        Jestem naprawdę bardzo inteligentny. Dzięki temu jestem w stanie zrozumieć że
        pukanie jest jedyną sensowną opcją jaka mi pozostała. Piszesz że jest wiele
        alternatyw podaj je, a ja wykażę że alternatywy te nie są warte rozważenia.
        • marusia2010 Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 22.05.10, 23:06

> Jestem naprawdę bardzo inteligentny. Dzięki temu jestem w stanie zrozumieć że
          > pukanie jest jedyną sensowną opcją jaka mi pozostała.

" Stworzyciel przygląda się nie ukończonemu jeszcze w pełni Adamowi i mówi do niego:
          - ”Adamie: mam dla ciebie dwie wiadomości jedną dobrą drugą złą. Dobra wiadomość
          jest taka, że zamierzam cię wyposażyć w dwa bardzo ważne organy: mózg i penis.
          - Świetnie, a jaka jest ta zła wiadomość?!- pyta Adam.
          - Dam ci tylko tyle krwi, że w tym samym czasie będziesz mógł korzystać albo z
          jednego albo z drugiego.”

Pukaj chłopie,przynajmniej mózg w tym czasie odpocznie i przyda się na stare lata
          • 1efekt_motyla Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 13:02
            marusia2010 napisała:
            >
            > " Stworzyciel przygląda się nie ukończonemu jeszcze w pełni Adamowi i mówi do n
            > iego:
            > - ”Adamie: mam dla ciebie dwie wiadomości jedną dobrą drugą złą. Dobra wi
            > adomość
            > jest taka, że zamierzam cię wyposażyć w dwa bardzo ważne organy: mózg i penis.
            > - Świetnie, a jaka jest ta zła wiadomość?!- pyta Adam.
            > - Dam ci tylko tyle krwi, że w tym samym czasie będziesz mógł korzystać albo z
            > jednego albo z drugiego.”

Dobre:) Nie znałam:)
          • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 17:40
            > Pukaj chłopie,przynajmniej mózg w tym czasie odpocznie i przyda się na >stare lata

A konkretnie do czego się przyda i czy ta potrzeba jest warta zachodu?
    • lolcia-olcia Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 22.05.10, 21:04
      Stojąc na skraju życia seksualnego dmuchaj ile wlezie, no może zwracaj uwagę na
      jakość, bo kiła i inne gó#na szaleją;p
      • obrotowy ilosc x jakosc 23.05.10, 14:02
        otoz to.
        ostro do przodu - ale selektywnie
        tak by mnoznik - ilosc x jakosc - wyszedl najwyzszy.
        • grassant Re: ilosc x jakosc 27.05.10, 20:06
          obrotowy napisał:
          > ostro do przodu - ale selektywnie
          > tak by mnoznik - ilosc x jakosc - wyszedl najwyzszy.

mnożnik, czy iloczyn? :)
      • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 17:46
        Właśnie to miałem na myśli pisząc o najlepszym wykorzystaniu czasu jaki mi
        pozostał. Co do przesadnego przejmowania się kiłą wędrowniczką, czy innymi
        gównami ... W zasadzie nie widzę dramatycznej różnicy czy schodzi się na zawał
        czy na AIDS - efekt ostateczny jest taki sam.
        • kalllka Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 19:45
          dokladnie,
          bo przeciez zdecydowanie bardziej po Bozemu jest przyjac, iz wielkie cyce sa uzasadniona kara za prowadzenie doczesnego zycia, nizli, nielogicznie przeciez jesli o cycach mowa- kila i zebrzaczka, ciagniete (nie daj Boze) posmiertnie wprost do nieba!
          podobnie logicznie uzasadniony, cycaty poglad, choc odwolujac sie do mniej mizoginicznych przykladow(jesli za takowe cyce uznac), za to rownie malarsko,przedstawia w swem traktacie o szcesciu Pana Boga, Leszek Kolakowski:

"A jesli w rzeczy samej celem kary jest grzesznika, chocby najgorszego uleczyc i w koncu uleczonego przyjac do przybytkow niebianskich, to chyba Sad Ostateczny musi inaczej wygladac, niz sobie ludzie na ogol wyobrazali.Malowidla Sadu Ostatecznego sugeruja- chyba zawsze- nieodwolalny podzial na owce i kozly. Czy sa takie gdzie milosierdzie Boze obejmuje wszystkich? Nie wiem."

amen
      • devilyn Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 18:00
        Dlatego mu napisałam nie ma dupczenia bez ogumienia... ;-)
        • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 19:19
          Bezsensem jest dbać o zdrowie po to by zgnić sędziwie.
          • devilyn Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 19:57
            Ale jak coś złapiesz to jak dalej będzie "pukał" te cycate??? ;)
            • marusia2010 Re ;mężczyzna chce dużo od życia, facet tylko puka 23.05.10, 20:18
              Taaak,:) będzie pukał te młode,cycate? chyba krowy!:):):)

Diabeł - bogaty jesteś? zostaw sobie trochę kasy na leczenie skutków tego
              pukania (nawet dzięcioł jak długo puka tępi sobie dziób).

To że taki temat poruszyłeś to nic, ale siedzisz tutaj na forum dalej i piszesz
              zamiast szukać tych młodych cycatek do pukania. (a czas ucieka,nieubłaganie im
              starszy tym będziesz więcej podatku od pukania płacił)

Proponuje galerie.....:),ale tam trzeba mieć gest;)
              • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Re ;mężczyzna chce dużo od życia, facet tylko 23.05.10, 23:20
                Masz racje. Różnica między chińską a polską galerianką jest taka że chińska mówi:
                "kup mi loda a zrobię ci jeansy"
                natomiast polska mówi:
                "kup mi jeansy zrobię ci loda"
            • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 23:10
              Tak jak Simmon Mol pl.wikipedia.org/wiki/Simon_Mol
    • wredna.suka Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 22.05.10, 21:12
      Hahahaha... sorry poniosło mnie.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 13:16
      > Po dogłębnym przemyśleniu doszedłem do wniosku że, puknięcie największej
      > możliwej liczy cycatych młódek,

Dlaczego puknięcie jak największej ilości stanowi dla ciebie taką wartość?
      Co zrobisz jak okaże sie że np. ta 20 była genialna w łóżku, a każda następna to
      już spadek jakości???
      • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 17:30
        Dlatego że jest to jedynym oczekiwaniem co do którego mogę jeszcze mieć nadzieje
        że oczekiwanie to ma realną szansę na realizację.
        Napisałem że do takich wniosków doszedłem po dogłębnych przemyśleniu opcji.
        Znaczy to, że oceniłem szansę spotkania tej genialnej w łóżku i są one równie
        realne co szanse na puknięcie miss Moskwy, czy Kijowa. Jak pisałem nie mam
        zamiaru okłamywać samego siebie. Dlatego zagadnienie o którym pisałeś nie może
        być brane przeze mnie pod uwagę jako zbyt mało prawdopodobne.
    • 1_konkretna Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 14:40
      pukaj, pukaj, póki Ci się nie zapali czerwona lampka.
    • bogo2 Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 17:58
      to ty ile masz lat,,,?

diabel-tasmasnki-reaktywacja-d napisał:(...)
      > zanim mój czas definitywnie dobiegnie końca(...)
    • rzeka.chaosu Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 19:11
      A ile już masz na koncie?
      • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 19:22
        Na tyle dużo by móc zostać prezydentem RP
        • rzeka.chaosu Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 19:37
          100000?

Czy jedną fajną i 5 zer?
    • lacido tak też myślałam 23.05.10, 21:22
      że to pytanie retoryczne :)
      • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: tak też myślałam 23.05.10, 23:08
        rzeczywiście to pytanie na które nie oczekiwałem odpowiedzi. Chciałem raczej
        podzielić się moimi przemyśleniami z forumowiczami, by mogli oni wskazać
        ewentualne błędy w moim rozumowaniu, lub zwrócili moja uwagę na kwestie które
        przeoczyłem.
        • lacido Re: tak też myślałam 23.05.10, 23:12
          mówisz i masz: za dużo gadasz za mało robisz :)
          • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: tak też myślałam 23.05.10, 23:16
            Przed podjęciem działań należy te działania zaplanować. Jeśli nie potrafimy
            czegoś zaplanować to nie ma podstawa przypuszczać ze potrafimy to zrealizować.
            • lacido Re: tak też myślałam 24.05.10, 08:52
              za to labidzenie na forum opanowałeś do prefekcji :)
              • lacido Re: tak też myślałam 24.05.10, 08:53
                perfekcji rzecz jasna :)
              • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: tak też myślałam 24.05.10, 20:05
                A niby cóż innego mógłbym robić na forum? Chwalenie się sukcesami w tej
                dziedzinie to domena pryszczatych czternastolatków. Dżentelmenowi i mężczyźnie
                takie cos nie przystoi :)
                • lacido Re: tak też myślałam 24.05.10, 21:05
                  ta bo biadolenie to jest to :D
                  • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: tak też myślałam 25.05.10, 22:38
                    No gdybym miał przerób na interesie taki jak
                    Rocco Siffredi
                    Pierre Woodman , czy
                    ten rusek z try teens to nie miałbym powodów biadolić :)
    • modrooka Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 21:24
      Chłopaku, musisz wreszcie zacząć a nie ciągle o tym mówić. Przez same gadanie
      nikogo nie pukniesz
      • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 23.05.10, 23:04
        A cóż innego mogę robić na forum poza gadaniem? Póki co jeszcze nie wymyślono
        metody pukania przez tcp/ip. Swoją droga ten kto znajdzie taka metodę w ciągu
        kilku dni będzie milionerem.
        • 1efekt_motyla Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 24.05.10, 00:15

> A cóż innego mogę robić na forum poza gadaniem? Póki co jeszcze nie wymyślono
          > metody pukania przez tcp/ip.

Pracuję nad tym;) Jest nisza trzeba ją wypełnić.

Swoją droga ten kto znajdzie taka metodę w ciągu
          > kilku dni będzie milionerem.

Kilku dni? Powiedziałabym raczej kilku godzin;)
        • modrooka Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 24.05.10, 10:26

> A cóż innego mogę robić na forum poza gadaniem? Póki co jeszcze nie wymyślono
          > metody pukania przez tcp/ip. Swoją droga ten kto znajdzie taka metodę w ciągu
          > kilku dni będzie milionerem.

A nie myślałeś, żeby tak urzeczywistnić w realu, pukanie cycatych licealistek
          (oczywiście tych pełnoletnich)? Czy wystarczy Ci samo gadanie :)
          To może być także pogadał o pukaniu inteligentnych, niebanalnych, atrakcyjnych
          trzydziestolatek :)
          • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 24.05.10, 20:02
            Robię co mogę by urzeczywistniać to w realu. Niestety jak się jest w wieku ojców
            tych cycatych licealistek to jest wielce skomplikowana sprawa. Gadanie pomaga mi
            zwalczyć frustracje związaną z niepowodzeniami.

> To może być także pogadał o pukaniu inteligentnych, niebanalnych,
            >atrakcyjnych trzydziestolatek :)

Powyższe potwierdza tezę że: nikt nie zareklamuje ciebie tak dobrze jak ty sam
            • modrooka Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 24.05.10, 20:22
              > Robię co mogę by urzeczywistniać to w realu. Niestety jak się jest w wieku ojcó
              > w
              > tych cycatych licealistek to jest wielce skomplikowana sprawa. Gadanie pomaga m
              > i
              > zwalczyć frustracje związaną z niepowodzeniami.

Prawie Ci zaczęłam współczuć. Faktycznie fatalnie. Pozostaje Ci gadanie i
              oglądnie seksnastolatek na niegrzecznych stronach internetowych.

> Powyższe potwierdza tezę że: nikt nie zareklamuje ciebie tak dobrze jak ty sam

Po pierwsze nie wiem z której strony potwierdza, a po drugie, lepiej jak
              rekomendują Cię inni, bo jest to bardziej wiarygodne :)
              • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 24.05.10, 21:02
                Jeśli rzeczywiście pozostałoby mi tylko oglądanie niegrzecznych stron
                internetowych to musiałbym poszukać sobie jakiejś solidnej gałęzi by się na niej
                powiesić.
                Tamto zdanie było zdaje się całkiem zgrabną charakterystyką Twojej osoby :)
                Co do tych 30lat to nie jestem pewien, ale z tego co kojarzę to chyba cos koło tego

• modrooka Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 25.05.10, 09:26
                  > Jeśli rzeczywiście pozostałoby mi tylko oglądanie niegrzecznych stron
                  > internetowych to musiałbym poszukać sobie jakiejś solidnej gałęzi by się na nie
                  > j
                  > powiesić.

Nie, no to by była strata

> Tamto zdanie było zdaje się całkiem zgrabną charakterystyką Twojej osoby :)
                  > Co do tych 30lat to nie jestem pewien, ale z tego co kojarzę to chyba cos koło
                  > tego
                  >
                  Po pierwsze to nigdy nie nazałabym siebie niebanalna, bo to jest zbyt
                  pretensjonalne, po drugie NIE MAM JESZCZE TRZYDZIESTKI, przynajmniej przez
                  najbliższy rok i tego się trzymamy, a po trzecie czekam na wątek na tema jaki
                  już podałam :)
                  • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 25.05.10, 22:57
                    >przynajmniej przez najbliższy rok i tego się trzymamy

A więc jednak dobrze kojarzyłem że coś koło tego. Miałem racje jak zwykle :)
                    A co do wątku to chcesz i masz
                    forum.gazeta.pl/forum/w,150,112003531,112003531,Inteligentne_niebanalne_atrakcyjne_30latki.html
                    • modrooka Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 26.05.10, 00:11
                      Nie raz już udowodniłeś, że masz niesamowicie dobrą pamięć :)

> A co do wątku to chcesz i masz
                      >

No proszę, ale jakoś nie o takie ogarnięcie tematu mi chodziło ;)
                      • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 26.05.10, 17:03
                        Czego więc oczekiwałaś?
                        • modrooka Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 26.05.10, 18:31
                          No wątku pełnego zachwytu, takiego jak o cycatych nastolatkach :)
                          • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 26.05.10, 19:29
                            Myślisz że trzydziestki uwierzyłyby w taki zachwyt? Ja rozumiem ze kobiety są
                            próżne, lubią się oszukiwać etc. etc. , ale przecież nie są głupie.
                            • modrooka Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 26.05.10, 19:31
                              A to byłby jedynie fałszywy zachwyt?
                              • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 26.05.10, 20:17
                                Byłby fałszywy gdybym go wyartykułował.
                                Mówimy tu o porównaniu trzydziestolatki z nastolatką czy dwudziestolatką.
                                A jak pisali w starej encyklopedii "Koń jaki jest każdy widzi". Jeśli ktoś chce
                                udawać że nie widzi, to jest to jego problem.
                                Potrafię zrozumieć że kobietom wielką przyjemność sprawia gdy wciska im się kit
                                jakie to są piękne młode i powabne, bo to bez wątpienia musi być przyjemne.
                                Natomiast to że kobiety wiedząc o tym wciskanym im kicie, równocześnie upierają
                                się by faceci doceniali ich walory intelektu jest dla mnie niepojęte. Jak można
                                oszukiwać samego siebie i równocześnie uważać się za mądrego?
                                No i jest jeszcze kwestia tego że ja sam oszukując kobiety byłbym świadom że łżę.
                                No a teraz powiedz czy takie przekonanie o własnej urodzie, zapewniania o niej
                                ze strony faceta dawały by Ci szczęście? Nawet gdybyś w głębi wiedziała ze to kity?
                                • modrooka Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 26.05.10, 20:29
                                  Oczywiście że nie nawidze fałszywych komplementów. Problem polega na tym, czy
                                  rzeczywiście wg Ciebie istnieje aż tak istotna różnica między ciałem
                                  dwudziestolatki a nietykanym przez poród ciałem zadbanej trzydziestolatki. Nie
                                  wiem czy widziałeś z bliska oba przedziały wiekowe, ale prawda jest taka że
                                  trzydziestolatki nie mają jeszcze zmarszczek a ciało jeszcze nie dążyło zacząć
                                  więdnąć. Rozumiałabym różnicę miezy 20-latką a 40-latką. A tak to nie bardzo.

p.s.
                                  Jakim cudem można być przekonanym o swojej urodzie i jednoczesnie wgłębi czuć że
                                  to kity? To się wyklucza. Przekonanie o czymś i brak przekonania.
                                  • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 26.05.10, 22:18
                                    Czy ta różnica jest istotna i jak jest duża to faktycznie zależy od egzemplarza.
                                    Jenak w większości przypadków już na pierwszy rzut oka można ocenić czy kobieta
                                    ma 20 czy 30 lat. Dwudziestolatki są świeże, trzydziestolatki dojrzałe. Świeżość
                                    dwudziestolatek po prostu bije po oczach.
                                    Weźmy jako przykład Lubę Shumeyko - miss Kijowa, żona Petera Hegre,
                                    fundamentjego fotograficznego biznesu, urodzona w 1982.
                                    Nadal jest piękna, jednak kilka lat temu była zjawiskowa.
                                    W ogóle to trochę infantylne jest udawanie że czas nie ma na nas wpływu -
                                    niezależnie czy chodzi o facetów czy o kobiety. Świadomość, że czas działa na
                                    naszą niekorzyść to nic przyjemnego, ale negowanie tego faktu jest po prostu
                                    głupie.
                                    ad p.s
                                    Wiele kobiet tak właśnie się moim zdaniem zachowuje. Z jednaj strony twierdzą że
                                    czas nie ma na nie wpływu. Co im nie przeszkadza w żaden sposób w stosowaniu
                                    kosmetyków dla jakiegoś przedziału wiekowego. O ile dobrze pamiętam to pierwsza
                                    klasą kosmetyków z podziałem na segmenty wiekowe jest 25+ - tak mi przynajmniej
                                    tygrysio_misio wyjaśniła.
                                    • modrooka Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 27.05.10, 08:40
                                      Diabeł, ale Ty się dziwisz że tak się zachowują??
                                      Skoro słyszą, że w wieku trzydziestu lat nadają się na zwałkę, że już nikt je
                                      nie będzie chciał, bo są stare raszple, a jedyne co się liczy to dwadzieścia
                                      lat? Na prawdę to takie dziwne, że zaczynają się tak zachowywać? Na prawdę, jak
                                      się coś takiego czyta, to po zakończeniu 25 lat powinnam się powiesić.
                                      • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 27.05.10, 19:37
                                        Niespecjalnie się temu dziwie, chyba już przywykłem że tak jest i tyle. Prawda
                                        jest tak że większość ludzi jest próżnych, podatnych na pochlebstwa etc. etc.
                                        Kobiety są bardziej próżne od mężczyzn i przywiązują bardzo duża wagę do swojego
                                        wyglądu, urody, atrakcyjności.
                                        To w sumie też dziwne nie jest. Szpetny czy stary facet zawsze może kasy by
                                        zdobyć kobietę. Kobiety chyba aż takich możliwości nie mają i chyba nie bardzo
                                        im zależy na posiadaniu partnera którego kupiły. Tej ostatniej kwestii nie
                                        jestem pewny. Mylę się?

A teraz link do anonsu który jest teraz na głównej GW
                                        cafe.pl/ecafe/1,667,,1274979745295.html
                                        Jak widać pod presją są nie tylko kobiety. Tylko co z tego wynika ...
                                        • modrooka Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 27.05.10, 23:15
                                          > Kobiety są bardziej próżne od mężczyzn i przywiązują bardzo duża wagę do swojeg
                                          > o
                                          > wyglądu, urody, atrakcyjności.

Tu nie mogę się zgodzić. Wy jesteście równie próżni ale nie jeśli chodzi o
                                          wygląd. Wolicie zachwyty typu:
                                          Ach jaki jesteś mądry, silny, wspaniały. Nie dałabym sobie bez Ciebie rady. i
                                          takie tam. Broń boże nie krytykować.

Mylę się?

Nie mylisz się. Owszem sa takie co to utrzymują kochanków, ale wydaje mi się, że
                                          jest ich znacznie mniej niż mężczyzn. A przynajmniej nie spprawia im to równej
                                          satysfakcji co mężczyznom
                                          • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 28.05.10, 18:25
                                            No nie jestem przekonany równym stopniu próżności mężczyzn. Wydaje mi się że
                                            faceci są bardziej gruboskórni i zdecydowanie lepiej od kobiet znoszą brak
                                            pochlebstw. Kobiety bez tego czuja się niedowartościowane i autentycznie
                                            nieszczęśliwe. Tak mi się wydaje.

"Ach jaki jesteś mądry, silny, wspaniały."
                                            Ja po takim tekście zacząłbym się zastanawiać: "czego też ta baba che ode mnie?
                                            i kiedy przedstawi żądania" :)
                                      • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 27.05.10, 19:53
                                        poprawiony link. Widać wynika wyszukiwania maja krótkie życie

cafe.pl/ecafe/1,102,,05lv80nr3jy8a0,0.html
                                        • modrooka Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 27.05.10, 23:19
                                          Tak, gorące dwudziestki też. Czy też uważasz, że z nią musi być coś nie tak?
                                          • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 28.05.10, 18:15
                                            > Tak, gorące dwudziestki też. Czy też uważasz, że z nią musi być coś nie tak?

Chyba nie do końca doczytałaś co ta gorąca dwudziestka pisze
                                            "Panom po 30-stce wstęp wzbroniony! " dlatego chciałem mieć linka z wyników
                                            wyszukiwania bo wtedy to było bardziej widoczne.

"Skoro słyszą, że w wieku trzydziestu lat nadają się na zwałkę, że już nikt je
                                            nie będzie chciał, bo są stare raszple, a jedyne co się liczy to dwadzieścia
                                            lat? Na prawdę to takie dziwne, że zaczynają się tak zachowywać? Na prawdę, jak
                                            się coś takiego czyta, to po zakończeniu 25 lat powinnam się powiesić. "

Jak widać to samo można powiedzieć o panach po trzydziestce. I to miałem na
                                            myśli że nie tylko kobiety są pod presją

A czy z nią jest coś nie tak... Jeśli nie liczyć tego że jest średnio
                                            fotogeniczna (w najlepszym przypadku) to chyba wszystko z nią w porządku. Gusty
                                            nie podlegają dyskusji. Uważam jej preferencje za całkowicie naturalne.
                                            Pozostaje mi jedynie przyjąć do wiadomości że u niej nie mam szans. Takie życie.
                                    • amanda-lear Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 28.05.10, 20:28

> Weźmy jako przykład Lubę Shumeyko - miss Kijowa, żona Petera Hegre,
                                      > fundamentjego fotograficznego biznesu, urodzona w 1982.
                                      > Nadal jest piękna, jednak kilka lat temu była zjawiskowa.
                                      > W ogóle to trochę infantylne jest udawanie że czas nie ma na nas wpływu -
                                      > niezależnie czy chodzi o facetów czy o kobiety. Świadomość, że czas działa na
                                      > naszą niekorzyść to nic przyjemnego, ale negowanie tego faktu jest po prostu
                                      > głupie.

Poniekąd masz rację. Problem w tym, że "dusza" się nie starzeje;) I to dotyczy i
                                      mężczyzn i kobiet. Mężczyźni chcą się sprawdzać w ramionach coraz młodszych od
                                      siebie kobiet, kobiety chcą być adorowane przez mężczyzn.
    • kordet Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 24.05.10, 03:41
      Seks jest nudny. Lepiej zjedz coś dobrego i pograj na kompie.
    • deodyma Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 24.05.10, 07:46
      nie dosyc, ze mesz fiu bzdziu w glowie, to jeszcze nie wiesz, czego
      chcesz od zycia?
      z takim chlopem to ja bym sie nawet wiazac nie chciala:D
      • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 24.05.10, 20:09
        W topiku dokładnie napisałem czego chcę. Moim zdaniem to żadne fiu bzdziu.
        • deodyma Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 24.05.10, 21:56
          no ja dziekuje bardzo...
    • green-chmurka Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 24.05.10, 10:36
      bierz wszystko tylko to nie co na drzewo ucieka i do wody, a jak juz zaliczysz
      iles tam tych dup, syfilisa i aidsa to bedziesz mogl spokojnie umrzec.
    • voytas67 Mistrzu mów jeszcze 25.05.10, 19:18
      Twoje krótkie i dogłębne przemyślenia zmieniły mój świat i moje życie. A ja
      szukałem miłości. Idę temu drugiemu co mi takie głupoty naopowiadał dać w pysk.
      • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Mistrzu mów jeszcze 25.05.10, 22:21
        Pytanie tylko czy owa miłość znalazłeś? Bo jeśli do tej pory nie znalazłeś to
        już nie znajdziesz.
        Miłość bez wątpienia fajna sprawa tylko kłopot z nią taki że przytrafia się
        młodym ludziom. Z wiekiem ludzie stają się bardziej wyrachowani, a to nie
        sprzyja miłości.
        • 1efekt_motyla Re: Mistrzu mów jeszcze 26.05.10, 00:26

> Pytanie tylko czy owa miłość znalazłeś? Bo jeśli do tej pory nie znalazłeś to
          > już nie znajdziesz.
          > Miłość bez wątpienia fajna sprawa tylko kłopot z nią taki że przytrafia się
          > młodym ludziom. Z wiekiem ludzie stają się bardziej wyrachowani, a to nie
          > sprzyja miłości.

Miłość jest przereklamowana;) Tyle.
          • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Mistrzu mów jeszcze 26.05.10, 17:05
            Możesz mieć rację. Ja już te sprawy kiepsko pamiętam, a wiadomo że we
            wspomnieniach wiele rzeczy jest lepszych niż w rzeczywistości.
    • fastwinter Re: Czego może chcieć od życia taki gość jak ja 27.05.10, 21:50
      Jaki mężczyzna,takie przemyślenia i dylematy.Tylko po co to obwieszczać
      całemu światu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka