Gość: Beata IP: *.acn.waw.pl 06.03.04, 17:13 Mam dosyć osobnika, pomimo mojego wyższego wykształcenia i pochodzenia z dobrego domu nie moge tolerowac takiego NIC, popiera mnie ktos ?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barnaba7 NIE, spadaj stad. 06.03.04, 17:26 tu jest forum mezczyzna. mamy tu swoja piaskownice i swoja "glupote". jak Ty jestes "ponad to" - to wont i sio na forum np. feminizm. tam sie uzalaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA PRZYZNAJĘ SIĘ - JESTEM IDIOTĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 17:40 Tak, Beatko - Ja Cie popieram. Pisałem o Tobie straszne żeczy bo zwyczajny debil ze mnie i kretyn. Prubóje leczydź tu swoie komplekzy i dlatego tak na ciebie najerzdżałem. W domu siostra od dawna dupy nie daje wiedz próbóje z dyniom. Ale one sie rozpadaja i i tak nic s tego nie wyhodzi. Kurde-prymitywny jestem troche. Tak mi wszedzie muwia. Bo ja wiem... Napisalem ze durzo zarabiam i mam mgr inz a tak naprawde mam 15 lat i nie mam dziewczyny. Ale one mnie nie chcom (poza siostra ktora kiedys dawala a teraz jusz nie)... ktos polecił arbuzy, ale jeszcze nie widzialem ich w sklepie spozywczym w naszej wiosce. Chyba poczekam do lata. Jeszcze raz przepraszam za swoja glópote, KUBA Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba7 te, KUBA, Beatka Cie chiba jednak troche kocha? 06.03.04, 17:45 ja myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
cardamon Re: te, KUBA, Beatka Cie chiba jednak troche koch 06.03.04, 19:27 Beata jestem z toba, aczkolwiek taki Kuba jest tylko smutnym obrazem zalosci dzisiejszych "mezczyzn" klasy sredniej. Odpowiedz Link Zgłoś
marian_koniuszko1 Re: te, KUBA, Beatka Cie chiba jednak troche koch 07.03.04, 10:32 cardamon napisał: > Beata jestem z toba, aczkolwiek taki Kuba jest tylko smutnym obrazem zalosci > dzisiejszych "mezczyzn" klasy sredniej. LIZUS. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! 06.03.04, 19:34 Masz moje calkowite popacie w tej kwestii. Choc kilkakrotnie próbowałam polemizować z KUBĄ i traktować to co pisze jako specyficzn poczucie humoru i prowokację, uważam że zasady demokratycznego prawa do wypowiadania się, mogła by zostać w stosunku do KUBY zostać naruszona. Odpowiedz Link Zgłoś
muczo.maczo Re: cardamon'ce i diablicy_28 06.03.04, 21:04 a po co dziewczyny klocic sie z Kubą to nie mozna z nim dojsc jakos do ladu po dobroci ? w duchu pojednania ? na pewno mozna nadstawcie mu tyla (najlepiej obie naraz) a zobaczycie ze sie dogadacie i ze Kuba to klawy gosc pozdrawiam obie panie Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: cardamon'ce i diablicy_28 07.03.04, 00:47 zgadzam sie z muczo ze na kube to tylko jeden sposob podziala czyli zrobienie laski z jezyczkiem ewentualnie liscik na skrzynke (poniewaz kuba nie ma wiec moze byc na moja a ja podam oczywiscie dalej...). Kuba, czy zauwazyles krypto-email diablicy28 ze chce z toba miec stosunek? Sprawdz, wyraznie o tym pisze! Jak przeanalizujesz wypowiedzi tych feminazi to zauwazysz ze Freud jest widoczy z kazdego punktu: ONE LECA NA CIEBIE!!!!! PS Polecam gruche-klapse w oczekiwaniu na arbuzy. Przeciez stad wlasnie wzielo sie 'walenie gruchy" no i mozna tez niezle nasycic... spirytusem, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: cardamon'ce i diablicy_28 08.03.04, 23:02 zazdroscisz, czy chcesz sie podpiac na trzeciego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewazne Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.04, 00:44 Hehe, ja znam tego kube w rzeczywistosci, niezly z niego idiota, poziom prezentuje rownie debilny ;) Co kuba odkryty zostales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! IP: *.acn.waw.pl 07.03.04, 10:18 odrazu mnie zidentyfikowales/as, gratuluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
marian_koniuszko1 Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! 07.03.04, 10:36 Najlepiej usunąć stąd wszystkich facetów, będą sobie baby same gadały o tym która ma głupszego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! 07.03.04, 10:48 Dlaczego wszystkich facetów, taki wniosek nie padł i sądzę, ze nie padnie, przynajmiej z mojej strony. Z większościa mężczyzn bywających w salonie ciekawie sie rozmawia. W końcu gdybyśmy chciały rozmawiać z kobietami tylko, to nie zaglądałybyśmy na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gibki wiec 07.03.04, 12:33 morda w kubel i dostosowac sie do szowinistycznego charakteru tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: wiec 08.03.04, 23:04 uwazaj ty maly szowinisto, bo jak wezme kubel to bedziesz inaczej spiewal. Kazdy facet mocny w gebie szczegolnie taki jak Ty. i gdzie ty tu widzisz feminizm ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J@nko Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! IP: 81.15.135.* 07.03.04, 12:34 Co gurna na tym forum się dzieje jak nie do siociopaty to do kuby się dowalają , Kobitki tu jest forum meżczyzna i jesteście naszymi gościmi więc i trochę taktu z waszej strony my jesteśmy u siebie i gadamy tak jak chcemy. Oj chyba czas wziąć miotłe i zrobić świąteczny porządek.Jak idę ulicą i widze "brzydką" dziewczynę to nie opluwam jej tylko nie patrze ,a jak mi się podoba to się przyglądam i tyle ,zróbcie to samo przez grzecznośc w naszym forum Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! 08.03.04, 23:07 Doskonale wiemy ze to forum dla was Panowie, jednak polega ono na polemice i dyskusji, a skoro jestesmy tu goscmi to prosze o ciepla kawe i o odrobine szacunku. Czy az tak wiele wymagam?? Dziekuje skarbie kawa jak zawsze parzona przez ciebie jest pyszna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia27 do bab IP: *.ar.wroc.pl 08.03.04, 08:44 jak sie Wam nie podobają wypowiedzi Kuby to nie czytajcie, przecież nikt Wam nie każe, nie? Ja czytam i są ok, moze mam inne poczucie humoru niz inne kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobitka.24 Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! 08.03.04, 10:25 ZGADZMA SIE USUNCIE TEGO " OSOBNIKA" JEST IRYTUJACY I DENERWUJACY Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: KUBA - nie wolno usunac!!!!! 23.03.04, 00:39 Od niedawna tu bywam i trzeba przyznac, ze na poczatku tez dalam sie nabrac. Teraz doceniam prowokacje KUBY. Wlasnie dzieki nim cos tu sie dzieje a niektorzy nawet naczynaja myslec. Slownictwo... Jest czesto nooo... dosadne ale to ma swoj sens i absolutnie mi nie przszkadza. A jesli faktycznie ktos (przewaznie ktoras)czuje sie urazony (czesciej -na) to zawsze moze zabrac swoje zabawki i przeniesc sie na forum kulinarne. Pozdrawiam KUBO zadymiarzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: KUBA - nie wolno usunac!!!!! IP: *.acn.waw.pl 23.03.04, 16:36 Dziekuje Beatko :), od dzis bede sie staral jeszcze bardziej ;). Co do "-na" to "na" poprostu chyba wszystko zbyt emocjonalnie przezywaja ale taka juz ich natura. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: KUBA - nie wolno usunac!!!!! 24.03.04, 06:39 KUBO, ale ja nie mam na imie Beata :) pozdrawiam !_ZARAZA_! Gość portalu: KUBA napisał(a): > Dziekuje Beatko :), od dzis bede sie staral jeszcze bardziej ;). Co do "-na" > to "na" poprostu chyba wszystko zbyt emocjonalnie przezywaja ale taka juz ich > natura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conveyor Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! IP: 82.139.154.* 23.03.04, 00:56 Kuba, hehehe, znowu zadymy robisz? przeciez Beatka to Ty, herbatniku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.docent Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! IP: 10.30.133.* 23.03.04, 10:33 Zgadzam sie z opiniami Kuby. Moje Panie takie Was damy?damy albo nie damy!Sami wezma! Tez maciew glowah tylko jedno,a wcikacie nam kit o polemice uczuciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargotłuk Pragnę przypomnieć, że to jest MĘSKIE forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 17:46 Nie podoba się, to jazda do kuchni kanapki szykować :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska moze nie usunac, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.04, 22:12 ale sprawdzic i przetestowac drogiego Kubusia. On pewnie, tak jak krowa, ktora duzo ryczy, malo mleka daje, hehehe. I pewnie dlatego dowartosciowuje sie na Forum. Kogos mi przypominasz Kubusiu drogi, a moze to wlasnie Ty? Jesli tak, to wysle twoim obecnym paniom list z kondolencjami. ;) Ale glowa do gory, pewnie w koncu czegos sie nauczysz, takze w realu:) Tzymaj sie cieplutko! hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata czy to znaczy ze nazwalas swoje nienarodzone 24.03.04, 02:28 dziecko KUBA i juz zalujesz? Odpowiedz Link Zgłoś