Dodaj do ulubionych

KUBA - czy można go usunąć ?!!!

IP: *.acn.waw.pl 06.03.04, 17:13
Mam dosyć osobnika, pomimo mojego wyższego wykształcenia i pochodzenia z
dobrego domu nie moge tolerowac takiego NIC, popiera mnie ktos ?.
Obserwuj wątek
    • barnaba7 NIE, spadaj stad. 06.03.04, 17:26
      tu jest forum mezczyzna.
      mamy tu swoja piaskownice i swoja "glupote".

jak Ty jestes "ponad to"
      - to wont i sio na forum np. feminizm.
      tam sie uzalaj.
    • Gość: KUBA PRZYZNAJĘ SIĘ - JESTEM IDIOTĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 17:40
      Tak, Beatko - Ja Cie popieram. Pisałem o Tobie straszne żeczy bo zwyczajny
      debil ze mnie i kretyn. Prubóje leczydź tu swoie komplekzy i dlatego tak na
      ciebie najerzdżałem.
      W domu siostra od dawna dupy nie daje wiedz próbóje z dyniom. Ale one sie
      rozpadaja i i tak nic s tego nie wyhodzi.
      Kurde-prymitywny jestem troche. Tak mi wszedzie muwia. Bo ja wiem...
      Napisalem ze durzo zarabiam i mam mgr inz a tak naprawde mam 15 lat i nie mam
      dziewczyny. Ale one mnie nie chcom (poza siostra ktora kiedys dawala a teraz
      jusz nie)... ktos polecił arbuzy, ale jeszcze nie widzialem ich w sklepie
      spozywczym w naszej wiosce. Chyba poczekam do lata.
      Jeszcze raz przepraszam za swoja glópote,
      KUBA
      • barnaba7 te, KUBA, Beatka Cie chiba jednak troche kocha? 06.03.04, 17:45
        ja myslisz?
        • cardamon Re: te, KUBA, Beatka Cie chiba jednak troche koch 06.03.04, 19:27
          Beata jestem z toba, aczkolwiek taki Kuba jest tylko smutnym obrazem zalosci
          dzisiejszych "mezczyzn" klasy sredniej.
          • marian_koniuszko1 Re: te, KUBA, Beatka Cie chiba jednak troche koch 07.03.04, 10:32
            cardamon napisał:

> Beata jestem z toba, aczkolwiek taki Kuba jest tylko smutnym obrazem zalosci
            > dzisiejszych "mezczyzn" klasy sredniej.

LIZUS.
    • diablica_28 Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! 06.03.04, 19:34
      Masz moje calkowite popacie w tej kwestii. Choc kilkakrotnie próbowałam
      polemizować z KUBĄ i traktować to co pisze jako specyficzn poczucie humoru i
      prowokację, uważam że zasady demokratycznego prawa do wypowiadania się, mogła
      by zostać w stosunku do KUBY zostać naruszona.
      • muczo.maczo Re: cardamon'ce i diablicy_28 06.03.04, 21:04
        a po co dziewczyny klocic sie z Kubą

to nie mozna z nim dojsc jakos do ladu po dobroci ?
        w duchu pojednania ?
        na pewno mozna

nadstawcie mu tyla (najlepiej obie naraz) a zobaczycie ze sie dogadacie i
        ze Kuba to klawy gosc

pozdrawiam obie panie
        • sociopata Re: cardamon'ce i diablicy_28 07.03.04, 00:47
          zgadzam sie z muczo ze na kube to tylko jeden sposob podziala czyli zrobienie
          laski z jezyczkiem ewentualnie liscik na skrzynke (poniewaz kuba nie ma wiec
          moze byc na moja a ja podam oczywiscie dalej...).

Kuba, czy zauwazyles krypto-email diablicy28 ze chce z toba miec stosunek?
          Sprawdz, wyraznie o tym pisze! Jak przeanalizujesz wypowiedzi tych feminazi to
          zauwazysz ze Freud jest widoczy z kazdego punktu: ONE LECA NA CIEBIE!!!!!

PS Polecam gruche-klapse w oczekiwaniu na arbuzy. Przeciez stad wlasnie wzielo
          sie 'walenie gruchy" no i mozna tez niezle nasycic... spirytusem, hehehe
          • diablica_28 Re: cardamon'ce i diablicy_28 08.03.04, 23:02
            zazdroscisz, czy chcesz sie podpiac na trzeciego??
    • Gość: Niewazne Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.04, 00:44
      Hehe, ja znam tego kube w rzeczywistosci, niezly z niego idiota, poziom
      prezentuje rownie debilny ;)
      Co kuba odkryty zostales?
      • Gość: KUBA Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! IP: *.acn.waw.pl 07.03.04, 10:18
        odrazu mnie zidentyfikowales/as, gratuluje :)
    • marian_koniuszko1 Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! 07.03.04, 10:36
      Najlepiej usunąć stąd wszystkich facetów, będą sobie baby same gadały o tym
      która ma głupszego męża.
      • diablica_28 Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! 07.03.04, 10:48
        Dlaczego wszystkich facetów, taki wniosek nie padł i sądzę, ze nie padnie,
        przynajmiej z mojej strony.
        Z większościa mężczyzn bywających w salonie ciekawie sie rozmawia. W końcu
        gdybyśmy chciały rozmawiać z kobietami tylko, to nie zaglądałybyśmy na to
        forum.
        • gibki wiec 07.03.04, 12:33
          morda w kubel i dostosowac sie do szowinistycznego charakteru tego forum
          • diablica_28 Re: wiec 08.03.04, 23:04
            uwazaj ty maly szowinisto, bo jak wezme kubel to bedziesz inaczej spiewal.
            Kazdy facet mocny w gebie szczegolnie taki jak Ty. i gdzie ty tu widzisz
            feminizm ???
    • Gość: J@nko Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! IP: 81.15.135.* 07.03.04, 12:34
      Co gurna na tym forum się dzieje jak nie do siociopaty to do kuby się
      dowalają , Kobitki tu jest forum meżczyzna i jesteście naszymi gościmi więc i
      trochę taktu z waszej strony my jesteśmy u siebie i gadamy tak jak chcemy. Oj
      chyba czas wziąć miotłe i zrobić świąteczny porządek.Jak idę ulicą i
      widze "brzydką" dziewczynę to nie opluwam jej tylko nie patrze ,a jak mi się
      podoba to się przyglądam i tyle ,zróbcie to samo przez grzecznośc w naszym forum
      • diablica_28 Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! 08.03.04, 23:07
        Doskonale wiemy ze to forum dla was Panowie, jednak polega ono na polemice i
        dyskusji, a skoro jestesmy tu goscmi to prosze o ciepla kawe i o odrobine
        szacunku. Czy az tak wiele wymagam??

Dziekuje skarbie kawa jak zawsze parzona przez ciebie jest pyszna
    • Gość: zuzia27 do bab IP: *.ar.wroc.pl 08.03.04, 08:44
      jak sie Wam nie podobają wypowiedzi Kuby to nie czytajcie, przecież nikt Wam
      nie każe, nie?
      Ja czytam i są ok, moze mam inne poczucie humoru niz inne kobiety :)
    • kobitka.24 Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! 08.03.04, 10:25
      ZGADZMA SIE USUNCIE TEGO " OSOBNIKA" JEST IRYTUJACY I DENERWUJACY
      • l_zaraza_l Re: KUBA - nie wolno usunac!!!!! 23.03.04, 00:39
        Od niedawna tu bywam i trzeba przyznac, ze na poczatku tez dalam sie nabrac.
        Teraz doceniam prowokacje KUBY. Wlasnie dzieki nim cos tu sie dzieje a
        niektorzy nawet naczynaja myslec.
        Slownictwo... Jest czesto nooo... dosadne ale to ma swoj sens i absolutnie mi
        nie przszkadza. A jesli faktycznie ktos (przewaznie ktoras)czuje sie urazony
        (czesciej -na) to zawsze moze zabrac swoje zabawki i przeniesc sie na forum
        kulinarne.

Pozdrawiam KUBO zadymiarzu :)
        • Gość: KUBA Re: KUBA - nie wolno usunac!!!!! IP: *.acn.waw.pl 23.03.04, 16:36
          Dziekuje Beatko :), od dzis bede sie staral jeszcze bardziej ;). Co do "-na"
          to "na" poprostu chyba wszystko zbyt emocjonalnie przezywaja ale taka juz ich
          natura.
          • l_zaraza_l Re: KUBA - nie wolno usunac!!!!! 24.03.04, 06:39
            KUBO, ale ja nie mam na imie Beata :)

pozdrawiam

!_ZARAZA_!

Gość portalu: KUBA napisał(a):

> Dziekuje Beatko :), od dzis bede sie staral jeszcze bardziej ;). Co do "-na"
            > to "na" poprostu chyba wszystko zbyt emocjonalnie przezywaja ale taka juz ich
            > natura.
    • Gość: Conveyor Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! IP: 82.139.154.* 23.03.04, 00:56
      Kuba, hehehe, znowu zadymy robisz? przeciez Beatka to Ty, herbatniku...
      • Gość: p.docent Re: KUBA - czy można go usunąć ?!!! IP: 10.30.133.* 23.03.04, 10:33
        Zgadzam sie z opiniami Kuby.
        Moje Panie takie Was damy?damy albo nie damy!Sami wezma!
        Tez maciew glowah tylko jedno,a wcikacie nam kit o polemice uczuciach.
    • Gość: Gargotłuk Pragnę przypomnieć, że to jest MĘSKIE forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 17:46
      Nie podoba się, to jazda do kuchni kanapki szykować :o)
      • Gość: Kaska moze nie usunac, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.04, 22:12
        ale sprawdzic i przetestowac drogiego Kubusia. On pewnie, tak jak krowa, ktora
        duzo ryczy, malo mleka daje, hehehe. I pewnie dlatego dowartosciowuje sie na
        Forum.
        Kogos mi przypominasz Kubusiu drogi, a moze to wlasnie Ty? Jesli tak, to wysle
        twoim obecnym paniom list z kondolencjami. ;) Ale glowa do gory, pewnie w koncu
        czegos sie nauczysz, takze w realu:) Tzymaj sie cieplutko! hehehehehe
    • sociopata czy to znaczy ze nazwalas swoje nienarodzone 24.03.04, 02:28
      dziecko KUBA i juz zalujesz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka