Dodaj do ulubionych

Chinos, czyli co?

• Gość: stary byk Re: Chinos, czyli co? IP: *.centertel.pl 08.06.10, 07:39
      ja tam jestem niereformowalnym miłośnikiem i wiernym użytkownikiem bojówek. nie przeszkadza mi nawet to, że dobiegam 40.
    • Gość: stary byk Re: Chinos, czyli co? IP: *.centertel.pl 08.06.10, 07:39
      ja tam jestem niereformowalnym miłośnikiem i wiernym użytkownikiem bojówek. nie przeszkadza mi nawet to, że dobiegam 40.
    • dzioucha_z_lasu Re: Chinos, czyli co? 08.06.10, 07:45
      Fuj! Jaka ohydna, włochata, chuda pęcina!
    • Gość: iwona Re: Chinos, czyli co? IP: *.chello.pl 08.06.10, 08:22
      Jakież one są brzydkie!!! Tragedia... Ciekawe kto napędza całą machinę żeby wam wmówić jakie to niezastąpione i modne spodenki i bić na tym kasę ;) Naprawdę, porażka.
    • Gość: mi Re: Chinos, czyli co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 08:23
      I z czego tu robić takie halo? Przecież to zwykłe gacie!
    • Gość: a Re: Chinos, czyli co? IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 10:13
      No jedna sprawa, że zwykłe gacie i 500 zł, ale tansze do 95 złotych też są. A jak pewnie się przejdziemy do sieciówek to znajdą się tansze. To, że coś ma markę i jest drozsze mimo, że szyte gorzej niż ubrania z targu to wiadome, ze ma cene wyższą. Norma.

Ale mi się te spodnie podobają. Zawsze lubiłem taki luźny krój i sprawię sobie takie spodnie. Oczywiście w normalnych cenach, a nie 500 zł za kawalek bawełny.
    • Gość: Gość Re: Chinos, czyli co? IP: 195.42.249.* 08.06.10, 11:38
      heh, kupiłem prawie identyczne na Stadionie za 30 zł :) i jeszcze polski producent!
    • Gość: mariachi77 Re: Chinos, czyli co? IP: 91.111.81.* 08.06.10, 13:39
      Do ted.
      Też mógłbyś się udusić własnym językiem. Jest polskie słowo "nieformalny".
      Skąd biorą się takie potworki jak "każualowy"? Wymyślają je jakieś nieoru..ne półmózgi, znające 3 angielskie słówka na krzyż i próbujące dodać sobie nimi splendoru?
    • Gość: Adam Re: Chinos, czyli co? IP: 188.33.141.* 08.06.10, 22:47
      Rzeczywiście Gardeur ma duży wybór chinosów.
    • Gość: fezior Re: Chinos, czyli co? IP: *.warszawa.mm.pl 17.07.10, 14:35
      Świetne spodnie. Polecam na upały. Wprost rewelacja. Jeśli nie chcecie przepłacać za taki styl, polecam C&A. Ostatnio kupiłem za 79 zł, a wygląd bardzo zbliżony!!. Fezior

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka