larsleon 19.06.10, 17:44 Wybieram się na urlop i... trzeba coś zrobić z owłosionymi plecami, aby nie straszyć i zniesmaczać ludzi na plaży. Jakie metody depilacji polecacie (owłosienie jest bujne) pleców i górnej części ramion? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pochodnia_nerona Re: Plecy - depilacja 20.06.10, 15:23 Może idź do kosmetyczki, albo, jeżeli nie lubisz, bądź nie chcesz, kup krem do depilacji i smaruj obficie, trzymając trochę dłużej, niż instrukcja nakazuje ;-) Jeżeli owłosienie jest bujne, nie wystarczy raczej jedna tubka. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.ana1 Re: Plecy - depilacja 21.06.10, 18:26 pochodnia_nerona napisała: > > Jeżeli owłosienie jest bujne, nie wystarczy raczej jedna tubka. litościiiii już to sobie wyobraziłam :P he he he ciekawe kto go bedzie skrobał po tych plecach??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
misi.ak Re: Plecy - depilacja 13.02.11, 23:38 eee tam krem do depilacji. trzeba isc z duchem czasu. ja sie chyba wybiore na laser, np tu jest jakis fajny do plecow: esteticon.pl/index.php/laseroterapia/depilacja-laserowa/LEDA-EPI Odpowiedz Link Zgłoś
blacklogan Re: Plecy - depilacja 01.04.11, 15:07 wciąż zastanawiam się nad wyborem metody ! Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Plecy - depilacja 20.06.10, 22:46 Facet jest owłosiony i tyle. A jak kobiety się go boją to mają rację. Będą grzeczniejsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: Plecy - depilacja 13.02.11, 23:49 Zdecydowanie woskowanie polecam masz spokój na miesiac ale przed wizyta wypij jakiegos DRINA na znieczulenie ..... pozdrawiam ..... Odpowiedz Link Zgłoś
janzczikago Re: Plecy - depilacja 14.02.11, 07:53 U mnie w Czikago Polscy mezczyzni nie depilujo sie. Odpowiedz Link Zgłoś
atrgusia Re: Plecy - depilacja 14.02.11, 11:16 oj tam... Ja tam lubie kudlatych facetow. Po co sie katowac? Jak komus to przeszkadza to zawsze moze patrzyc w inna strone... Odpowiedz Link Zgłoś
showmessage Re: Plecy - depilacja 14.02.11, 15:53 :D Jak się już zdepilujesz to nie zapomnij sobie jeszcze maseczki strzelić. > aby nie straszyć i zniesmaczać ludzi na plaży. :D Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Wazniejsza jest depilacja jaj ..... 14.02.11, 18:46 ..... bo jaja pokazuje sie kobietom czesciej niz plecy Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Wazniejsza jest depilacja jaj ..... 01.04.11, 18:58 Sorry, moze ja dzika, ale wole owlosione "jaja" niz plecy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
joannagw1 Re: Plecy - depilacja 14.02.11, 20:34 Polecam kilkadziesiąt przeskoków przez ognisko nago :D a tak serio to do kosmetyczki zapraszamy Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Plecy - depilacja 01.04.11, 18:57 Oj... facet ma sporo testosteronu:) Jak chcesz usunac i miec dluzej spokoj , ok 3 -4 tyg, to - wosk. Przed - zainwestuj w krem EMLA;) bedzie bezbolesnie:) Odpowiedz Link Zgłoś