rat_canals 23.06.10, 13:03 jak wygladasz noca a jak w dzien, jaki jest wyraz modrej twarzy Twej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modrooka Re: modrooka 23.06.10, 13:20 W sumie tak samo. Z tą różnicą że rano mam mniejsze worki niż w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: modrooka 23.06.10, 13:30 kto z kim ma sie porownywac? wiesz, co u faceta swiadczy o bogatej przeszlosci u kobiet swiadczy o ... gownianym lekarzu plastyku Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: modrooka 23.06.10, 13:34 Znaczy się mój jest fatalny, szczególnie dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: modrooka 23.06.10, 16:21 :DDDDDDDD worków pod oczami na bank sobie nie porównują :) nie wiem czy w ogóle zdają sobie sprawę z istnienia takowego zjawiska :P Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: modrooka 23.06.10, 17:46 Nie chcę nic mówić, ale o inne worki mi chodziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: modrooka 23.06.10, 19:12 tym bardziej nie widzę powodów żeby inne worki porównywać w końcu w tym oczy myślisz nie one są najistotniejsze :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals modrooka 26.06.10, 01:29 zycze wspanialego weekendu i hehehe wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: modrooka 24.06.10, 09:26 Dzięki, nawzajem :) A co Ty taki miły jesteś dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: modrooka 24.06.10, 10:27 chyba taki typ faceta, co to rano tryska humorem i rzuca sie na robote, a dopiero wieczorem nieco mu siada :) Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: modrooka 24.06.10, 21:04 facettt napisał: > chyba taki typ faceta, co to rano tryska humorem i rzuca sie > na robote, a dopiero wieczorem nieco mu siada :) odrotnie heheh milego wieczoru modro:) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: modrooka 24.06.10, 21:34 > milego wieczoru modro:) Kontynuując czułości - miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: modrooka 24.06.10, 22:08 modrooka napisała: > Kontynuując czułości - miłego wieczoru czule rowniez zegnam Wszystkie i wszystkich i z luboscia udaje sie na (jak zwykle) niezasluzony wypoczynek. I niech wam Loze lekkim bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: modrooka 24.06.10, 22:26 Eh, facett, znowu się bawisz. Nie ładnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: modrooka 25.06.10, 00:06 modrooka napisała: > Eh, facett, znowu się bawisz. Nie ładnie tak Sam jesteś facet. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: modrooka 25.06.10, 00:22 modrooka napisała: > Wcale że nie-e. Jesteś u pani To napisz coś tak...no tak w żeńskim rodzaju...coby tym estrogenem ociekło...np. "co myśli facet mówiąc "uroda Twoich zębów jest ekstremalnie egzotyczna"... Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: modrooka 25.06.10, 01:42 eat.clitoristwood napisał: > modrooka napisała: > > Wcale że nie-e. Jesteś u pani > > To napisz coś tak...no tak w żeńskim rodzaju...coby tym estrogenem > ociekło...np. "co myśli facet mówiąc "uroda Twoich zębów jest > ekstremalnie egzotyczna"... hmm a tak samo zajadasz penisy? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: modrooka 25.06.10, 10:27 rat_canals napisał: > hmm a tak samo zajadasz penisy? Czegoś w rodzaju odpowiedzi na Twoje pytanie udzieliłem we wątku pimpągowym. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: modrooka 25.06.10, 08:54 A może być tak: Czy jeśli on nie beknął po skonsumowaniu kolacji to już mnie nie kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: modrooka 25.06.10, 10:26 modrooka napisała: > A może być tak: > Czy jeśli on nie beknął po skonsumowaniu kolacji to już > mnie nie kocha? Za cwane. :) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: modrooka 25.06.10, 10:40 To ja nie wiem jak jo mam udowodnić żem babo jest Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: modrooka 25.06.10, 10:46 modrooka napisała: > To ja nie wiem jak jo mam udowodnić żem babo jest Puść modre oczko w pończosze. Albo jeszcze lepiej, poka cycki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: modrooka 25.06.10, 11:06 modrooka napisała: > Proszę Dziękuję, przekonałaś mnie, o aksamitnobiusta. ;) Niemniej obraz skojarzył mi się z poniższym: www.cartonionline.com/gif/CARTOON/simpson/Simpson_bart.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Eehhh - ta Oka... jak Wisla... 25.06.10, 12:18 modrooka napisała: > Eh, facett, znowu się bawisz. Nie ładnie tak To sie zgadza. Na moje wytlumaczenie dodam (a mowie Ci to na ucho i zachowaj to tylko dla siebie), ze to nie ja zaczalem te zabawe. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: de finee 25.06.10, 12:51 "...prawda nie pomnaza wolnosci, pomnaza tylko zakres jej mozliwego uzycia..." a wlasciwe uzycie, zalezy od uczciwosci czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
facettt modra Oka 25.06.10, 14:38 to masz nagrode (pocieszenia). To ten Trojkacik (a kocham wszelkie Trojkaciki) gdzie Oka wpada do Wolgi. Czyz nie pieknie tam? www.skrz.sk/image/1/orig/10960.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Na rany koguta 25.06.10, 20:50 Na rany koguta, jak czytam jedno z drugim (facetta i kaa.lkę), to zaczynam wątpić w swoją inteligencję. Kompletnie nie kumam, o co w ich piśmie chodzi. Nie łapię aluzji, niuansów, podwójnego dna, ani nawet składni zdania. Zastanawiam się, czy to tylko ja wykazuję debilizm wtórny, czy inni też tak mają i nie jestem osamotniona. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Na rany koguta 25.06.10, 22:05 Wiesz, ja nie wiem, ale może te pretensje powinnam mieć do siebie. Nie wykluczam, że to moja ułomność umysłowa lub po prostu przeciętna inteligencja, którą posiadam, sprawia, że nie rozumiem wyższych przekazów. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Na rany koguta 25.06.10, 22:10 Przepraszam, co się wtręcę ale pani Kaa.lka nie była zbyt rozmowna w tym wątku. Bąkła była jeno coś o nieżyjącym już francuskim komiku, po czym się pokajała. Nie wyciągałbym zbyt daleko idących, oraz zbyt radykalnych wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Na rany koguta 25.06.10, 22:28 To był komentarz za całokształt grasowania na forum, sprowokowany krótką wymianą zdań w tutejszym wątku, wyżej wspomnianych Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Na rany koguta 25.06.10, 22:44 modrooka napisała: > To był komentarz za całokształt grasowania na forum (...) Aaaa, w takim razie pochodzą z tego samego skraju lasu albo nawet rodzeństwem są. Albo udają, wykorzystując forum do wymiany szpiegowskich komunikatów. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Na rany koguta 25.06.10, 22:54 Albo są bliźniakami jednojajowymi o takim samym wyglądzie i podobnej percepcji Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Na rany koguta 30.06.10, 01:02 a Tobie milego tygodnia i nie przejmuj sie prosze lechtaczkami Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Na rany koguta 30.06.10, 08:55 A czemuż miałabym się przejmować? Miłego również Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Na rany koguta 25.06.10, 22:13 kaa.lka napisała: > uups, > pszeprarzam ju nie bede. > :) Alerz proszę, kątynułój. Tutej sami rzyćliwi. Odpowiedz Link Zgłoś