dobryimadry 08.08.10, 11:53 Mam ochote wpakowac sie w klopoty,niestety , moze ktos mnie zniecheci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksenja1 Re: zona innego 08.08.10, 21:09 a co na to ta żona innego? a Ty swoją żonę/dziewczynę masz? Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: zona innego 08.08.10, 21:56 dobryimadry napisał: > Mam ochote wpakowac sie w klopoty,niestety , moze ktos mnie > zniecheci. wpakuj się :-) raz się żyje Odpowiedz Link Zgłoś
zalew-ajka Re: zona innego 09.08.10, 00:31 Jeśli Pani zainteresowana, to na co czekasz?? Jedno życie, nie wiesz jak długie. Jeśli nie ta, to inna - durne założenie. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: zona innego 09.08.10, 07:54 dobryimadry napisał: > Mam ochote wpakowac sie w klopoty,niestety , moze ktos mnie > zniecheci. _____________________________________ To w końcu chcesz czy nie chcesz?..;) Bo niby masz ochotę, a chcesz by Cię zniechęcano?;) A podobno to kobiety są niezdecydowane;)) Jak masz ochotę, "żona innego" też ma ochotę - to się "pakujcie" - może niekoniecznie to będą kłopoty.... Odpowiedz Link Zgłoś
manna_poranna Re: zona innego 09.08.10, 10:32 zniechęcam chociaż to prawdopodobnie nie ma sensu, bo sprawa i tak jest przesądzona ;) Odpowiedz Link Zgłoś