Gość: fanbat IP: *.baltnet.ru / *.baltnet.ru 31.03.04, 10:25 mam klopot robie bledy ortograficzne - zamiast znajdywac punkt G ja znajduje punkt H, zamiast odkryc punkt K ja odkrywam L ....pomocy - tylko powazne odpowiedzi prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batka5 Re: seks ortografia 31.03.04, 10:27 to nie jest chyba to miejsce którego szukasz, tu nie otrzymasz pomocy a tym bardziej poważnych opinii, kup sobie słownik i to wystarczy, a ile masz latek kolego, że masz takie problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanbat Re: seks ortografia IP: *.baltnet.ru / *.baltnet.ru 31.03.04, 10:44 od jakiegos juz czasu siusiam w dol..... a tak na marginesie - mezczyzne sie o wiek nie pyta.... Odpowiedz Link Zgłoś
balanga-n sex fotografia 31.03.04, 10:39 tos ty sczesliwy jest! bledy ortograficzne to ja tez umiem robic, ale do tego jeszcze robie nieustajaco bledy zyciowe. I do licha, nie wiem, kogo poprosic o powazna pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: sex fotografia 31.03.04, 13:42 Drogi balanga-n'ie , Twoja odpowiedz jest swietna.Winszuje... Ujales to wprost doskonale.Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś