Dodaj do ulubionych

wyjazd do Egiptu i "suka ogrodnika" ?

IP: *.acn.waw.pl 01.04.04, 16:44
mam nastepujacy problem: jade z kumplami do Egiptu i panna natarczywa jest ze
ona koniecznie ze mna jedzie a ja jej mowie ze nie ma bata bo kumple tez sami
jada i niebede jej zabieral. Teraz jakies "odpaly" ma ciagle z tego powodu
chyba i humorki usiluje miec az sobie poszedlem i powiedzialem zeby mnie
pocalowala w dupe. Jak jej kulturalnie wytlumaczyc ze jade z kumplami a nie z
nia i niech sobie da z tym spokoj ?. Oni beda laski obskakiwali a ona by
chciala zebym ja sie patrzyl i z nia za raczke sciskal chyba heh. dzieki za
rady
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: wyjazd do Egiptu i "suka ogrodnika" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 16:54
      dorośnij chłopcze, jesteś żenujący w tym co piszesz i robisz
      po co jesteś z kimś kogo nie masz ochoty brac na wakacje?jakie cię interesuję
      laski to po co ci twoja?
      chyba masz 14 lat i nawet nie wiesz gdzie Egipt
      • Gość: Bernard Re: wyjazd do Egiptu i "suka ogrodnika" ? IP: 193.59.91.* 01.04.04, 16:57
        Drogi i słodki marku. Widzisz że facet jeszcze się nie zdecydował na trwały
        związek i uskutecznia tzw zasady partnerskie. Są takie chwile że się nie chce
        ogona za sobą ciągać.
    • Gość: Bernard Re: wyjazd do Egiptu i "suka ogrodnika" ? IP: 193.59.91.* 01.04.04, 16:54
      Znam to, obawiam się że nie ma rady. I tak będzie orażona. Zlej ją bo jeszcze
      się nauczy fochy stroić.
    • Gość: Bernard [...] IP: 193.59.91.* 01.04.04, 17:02
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • sociopata Re: wyjazd do Egiptu i "suka ogrodnika" ? 01.04.04, 17:34
      Zastanawiam sie Kuba po jaki gwint do tego Egiptu. Ani to tanio, ani za bardzo
      tez nie ma tam jablek. Jak chcesz naprawde poznac smak przygody to polecam Kube
      (nomen omen a wiec musi byc dobra...). Koszt chyba taki sam a wrazenia lepsze
      niz u tych bezowych matolow. Poza tym arabki leca analka od kolyski mniej
      wiecej po to po co Polki biora pigulki. Zastanow sie bo to wyglada mi na jakas
      wieksza tragedie na horyzoncie.
      • kuba_ruchacz Re: wyjazd do Egiptu i "suka ogrodnika" ? 01.04.04, 17:38
        socjo odbierasz moze maila sociopata@gazeta.pl ?, jesli nie to podaj prosze
        jakiego odbierasz. dzieki
      • kuba_ruchacz Re: wyjazd do Egiptu i "suka ogrodnika" ? 01.04.04, 17:57
        Rosjanki sa tam fajne laseczki naprzyklad, kumpel wrocil i mowil ze przy
        polkach to bez porownania wogole, polki to jak telesfory z tlustymi siedzeniami
        toczace sie w porownaniu mowil. Czy to zaraz terzeba autohtonow pukac ? ;).
    • Gość: camel Kuba--- IP: *.dip.t-dialin.net 01.04.04, 18:28
      mam nadzieje, ze ta twoja laska, tez sobie od czasu do czasu zrobi wypad na
      Majorke na impreze..i powie zebyc ja pocalowal w dupe i ze nie ma ochoty z toba
      spedzac urlopu. jak juz tak sie miedzy wami "uklada" to ja jej wspolczuje.

camel
    • mary_an Re: wyjazd do Egiptu i "suka ogrodnika" ? 01.04.04, 19:03
      Hehe ja mam podobny problem, za kilka dni tez lece do Egiptu, faceta zostawiam
      w domu (a na cholere mi on tam???) ale jest problem z wakacjami, bo sie uparl,
      ze chce ze mna gdzies jechac. Na moja propozycje, ze wydziele dla niego kilka
      dni, zebysmy gdzies sie wybrali, po moich dwoch miesiacach imprezowania jakos
      niezbyt przychylnie zareagowal. Co za chory swiat!!
      Najgorsze jest to, ze raczej nie mozna powiedziec szczerze, ze sie planuje
      dzikie imprezy w towarzystwie swietnych facetow (kobiet) bo sie zaraz
      obrazaja...
      Nie, na pewno jej nie zabieraj, toz to zmarnowany wyjazd!
      • Gość: KUBA Re: wyjazd do Egiptu i "suka ogrodnika" ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.04.04, 19:11
        Kochanie buuuuuuzzziiiii !!!, gdzies ty byla przez te wszystkie lata ? hehe ;).
        Hurghada moze?, jak co to ja mam swietna brygadke kilkuosobowa, jak ci
        odpowiada 26-30 lat, tatuaze i dlugie wlosy to chetnie poznam Pani ekipe z moja
        ekipa :).
        • mary_an Re: wyjazd do Egiptu i "suka ogrodnika" ? 01.04.04, 22:14
          Heheh, nie, raczej tatuaze to nie jest to, o czym marze ;)) Nie do Hurghady
          tylko El Gouny za tydzien lece, planuje intensywne tygodniowe imprezowanie :D
        • Gość: camel:)))) BUROKI z Polski w Egipcie.. IP: 212.117.254.* 02.04.04, 14:20
          tak, to juz wiem dlaczego tak nie lubia tam Polakow i Ruskich... Buroki to
          takie, ze hej, sloma z butow wylazi...
          WOW:.POLOKI BUROKI jadu do legiptu.... wowowowowo, pokazu tera jak sie Poloki
          bawic potrafium...

camel
      • Gość: camel Re: wyjazd do Egiptu i " ogrodnika" ? IP: 212.117.254.* 02.04.04, 14:17
        a chcialabys zeby on sobie regularnie organizowal dzikie imprezy w towarzystwie
        innych kobiet i mezczyzn?

camel
    • Gość: mmm Re: wyjazd do Egiptu i "suka ogrodnika" ? IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 01.04.04, 19:15
      masz glupia panne - to jeszcze sie nie zorientowala ze ona od ruchania jest a
      nie od jakichs tam powaznych zwiazkow?
      • Gość: KUBA Re: wyjazd do Egiptu i "suka ogrodnika" ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.04.04, 19:26
        Drogi/droga mmm, panne mam nie ze ciebie zacytuje "od ruchania" tylko od
        kochania, z innymi tylko sypiam a kocham i tak tylko ta jedna (zreszta moje
        koty ja bardzo kochaja, po co to przerywac) ale pewnie dla ciebie trudne jest
        do zrozumienia ze ktos potrafi oddzielic milosc od seksu ?. Jak sie kiedys
        dowie nie wiem jak bedzie ale prawdopodobnie tolerancyjnie podejdzie, obydwoje
        przeszlismy w zyciu "przyspieszony kurs dojrzewania" i wiemy jak to w zyciu
        bywa a mamy ponad to i tak tylko siebie, kapisz ?, pewnie nie.
        • zdzichu-nr1 [...] 01.04.04, 23:41
        • Gość: mmm Re: wyjazd do Egiptu i "suka ogrodnika" ? IP: *.waw.pl 02.04.04, 13:39
          pewnie ze nie kapisz. bo jesli panna jest od kochania, inne od ruchania a od
          wyjezdzania do egiptu jeszcze inne (inni?) to ty sie kupe musisz narobic zeby
          to wszystko tak rowniutko porozdzielac. jakbys mial trzy osobowosci. a
          pracujesz moze jeszcze na zycie? to zes chlopie super gosc jak na to wszystko
          masz czas. a tak a propos jak sie objawia twoja milosc do owej "panny"? bo dla
          mnie to jednak milosc jest zwiazana i z ruchaniem i z wyjazdami i w ogole ze
          wspolnym spedzaniem czasu. a moze ona po prostu opiekuje sie twoimi kotami? to
          dziwna definicja milosci ale ja nie potepiam tylko sie dziwie. moze to ma cos
          wspolnego ze wspomnianym przez ciebie "przyspieszonym dojrzewaniem"? ja
          przeszlam dojrzewanie w normalnym rytmie i to dosc dawno wiec moze stad
          niezrozumienie - moje dojrzewanie przeszlo wiele etapow i zakonczylo sie
          dojrzaloscia a ty po prostu kilka etapow przeskoczyles i dojrzalosc jakos ci
          umknela. ale nie potepiam tylko komentuje. i jeszcze jedno: twoja "panna" chyba
          zauwazyla ze nie "macie tylko siebie" tylko ty masz jeszcze inne panny (te do
          ruchania) poza tym masz jeszcze kumpli (od wyjazdow do egiptu) o moze poczula
          ze zostala na lodzie. w kazdym razie zycze szczescia w "zwiazku" z "panna" -
          ale raczej bedzie ci trudno bo z tego co piszesz jej dojrzewanie wbrew twoim
          oczekiwaniom mialo inne efekty niz twoje "przyspieszone dojrzewanie".
          • Gość: camel do mmm IP: 212.117.254.* 02.04.04, 14:30
            e tam, pewnie jego panna tez ma na boku sporo kolegow do seksu. Kuba pewnikiem
            na zdaje sobie sprawy, ze jego laska ma niezly ubaw z kilkoma goscmi na raz w
            domu, pod jego nieobecnosc.

camel:))))
            • Gość: mmm Re: do mmm IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 02.04.04, 17:14
              niestety camel zycie jest wredne i nie ma sprawiedliwosci na swiecie. pewnikiem
              panna siedzi w domu i ryczy a kuba ma niezly ubaw. tacy goscie z reguly
              trafiaja na beznadziejne romantyczne kretynki ktore sie daja przerabiac jak
              kolesiowi sie podoba. a "kuboidalni" mysla ze tacy fajni z nich goscie ze jedna
              babke maja na stale w domu (sprzetanie, gotowanie, pranie, OPIEKA NAD KOTAMI -
              tu pewna oryginalnosc, czasami troszke fochow, ale tym sie nie trzeba
              przejmowac, najwyzej sie wymieni na inny model), kilka innych na boku (seks) a
              i tak najwazniejsi sa kumple (ktorzy utwierdzaja "kuboidalnego" w jego
              samouwielbieniu). bogu dziekuje ze dal mi szosty zmysl
              wyczuwania "kuboidalnych" na kilometr. ale ile ja sie takich historii
              nasluchalam!
        • Gość: ..... KUBA A TA TWOJA PANNA IP: 212.117.254.* 02.04.04, 14:23
          to tez sypia z innymi facetami?

• Gość: Artur Re: wyjazd do Egiptu i "suka ogrodnika" ? IP: *.acn.waw.pl 01.04.04, 23:49
      Kuba, popieram Cię. Drewna do lasu się nie wozi!
    • mary_an Re: wyjazd do Egiptu i "suka ogrodnika" ? 02.04.04, 10:49
      A wlasnie, wiesz moze jak to jest w tej Hurghadzie - sa jakies fajne kluby
      gdzie nie ma tych wstretnych Arabow?? Sa miejsca, gdzie ich w ogole nie
      wpuszczaja?
      Wy faceci macie fajnie, bo was Egipcjanki na ulicy nie zaczepiaja, ale
      Egipcjanie sa okropni w stosunku do kobiet, to jest jedyny powod, dla ktorego
      niechetnie jezdze do Afryki polnocnej, Turcji itp :( Tamci faceci sa po prostu
      nienormalni, jak ich babki ciagle w tych swoich szmatach pozawijane chodza to
      sie wyzywaja na biednych turystkach!
      • Gość: cam [...] IP: 212.117.254.* 02.04.04, 14:27
      • Gość: KUBA Re: wyjazd do Egiptu i "suka ogrodnika" ? IP: *.acn.waw.pl 02.04.04, 14:49
        mary_an nie napedzam koniungtury Forum Kuciapa i udzielam sie artystycznie
        tylko na forum Prawdziwy Mezczyzna jak co i chetnie tam udziele "wywiadu" na
        kazdy temat na jaki jestem w stanie :).
        • Gość: camel Re: wyjazd do Egiptu i "suka ogrodnika" ? IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.04, 18:39
          <Prawdziwy Mezczyzna

to niestety nie jest forum dla ciebie. polecam forum "dziecko"
      • Gość: camel mary IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.04, 18:38
        jak ci arabowie nie odpowiadaja to nie jedz, przeciez to TY chcesz do nich
        jechac. Zreszta nie dziw sie, ze gwizdza na kobiety z euroby, bo dla nich
        wygladaja jak prostytutki. krotkie sukienki, koszulki na ramiaczka. No i do
        tego to"wyniosle" zachowanie..jestem europejka, patrz na mnie, nie rusz mnie.
        zostan lepiej w swojej wsi.
        takim jak ty powinno sie zabronic wyjazdow.

camel
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka