Gość: tre IP: *.devs.futuro.pl 01.10.06, 20:45 Olac ten sezon! wy.. matołów!!!! Niehc sobie psy nie drwia z Radomiaka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gela Re: Radomiak i Kozienice standardowo na minus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 20:47 czy ktoś mówił o II lidze????? ja do tego artykułu tylko potwierdzam liste obecności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fe jezeli widujecie pilkarzy Radomiaka ja pija IP: *.devs.futuro.pl 01.10.06, 21:02 po knajpach dlaczego zaden z was megahools nie przyjebie jednemu z drugim kopa w dupe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix Re: czas budowac nowa druzyne od podstaw IP: *.tkdami.net 02.10.06, 09:06 Jedna rada rozgonic to towarzystwo na cztery wiatry i zaczac budowac - nowego Radomiaka od poczatku , wybierajac z lokalnego srodowiska pilkarskiego mlode talenty, - stworzyc druzyne , za ktora nie trzeba sie bedzie wstydzic , tak jak teraz, troche to potrwa , ale nie mozna dalej ciagnac tego cyrku i osmieszac sie w calej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T@T Panie Antoniak, a może to Pana trza wymienić? IP: *.chello.pl 03.10.06, 00:22 Czytać się odechciewa to co wypowiada, przewspaniały trener Antoniak. Jak ja mógłbym o czymś w Radomiaku decydować, to pierwsze co bym zrobił, to bardzo grzecznie, ale stanowczo podziękował bym Panu, trenerze Antoniak, za "wielce owocną, pełną olśniewających sukcesów prace trenerską w RKS Radomiak". Pan na dzień dzisiejszy nie ma cienia poważania u zawodników! To Oni rządzą drużyną i ustalają z kim przegrać, a z kim wygrać. Jak Pan teraz może spojrzeć w oczy nam kibicom po Pana wypowiedzi, "że zawodnicy, mają grać do upadłego". Więc pokazują Panu swą grą co Oni o tym pańskim "ględzeniu" sądzą. Taka gra pokazuje jednoznacznie grę przeciwko trenerowi i Zarządowi klubu, który tego to trenera zatrudnił. To takie logiczne, że też nie widzi tego nikt z władz klubu. Zaćma zaszła wszystkim na oczy, czy inne jakieś są przeszkody aby zobaczyć "nagą prawdę". A zawodnicy śmieją się z Was panowie zarządcy i robią to co chcą. Jest też oczywiście hipoteza jaka usłyszalem na stadionie podczas meczu ze Switem, "że to co wyprawiają zawodnicy odbywa się za pełną aprobatą Zarządu". Chyba, że to jest prawda, to bardzo przepraszam za stwierdzenie, że to nie Zarząd a zawodnicy rządzą! Odpowiedz Link Zgłoś