klaryfikacja 12.10.10, 19:55 no właśnie...dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vijet Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 12.10.10, 20:41 Bzdura, osobiście uciekam od takich kobiet gdzie pieprz rośnie. Ale pewnie jacyś amatorzy mocnych wrażeń się znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
raneczek Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 12.10.10, 20:43 Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki.. To samo pytanie mozna zadać w drugą stronę.. dlaczego kobiety kochają alkoholików i agresorów... Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 12.10.10, 20:42 Naści: forum.gazeta.pl/forum/w,150,83849559,83849559,Dlaczego_mezczyzni_kochaja_zolzy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
korent A kim są zołzy ? 12.10.10, 23:22 Zołzy to kobiety, które miały farta i pierwsze złapały faceta na którego ma chrapkę inna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
foremny Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 13.10.10, 08:59 Wielu mężczyzn woli zołzy bo wielu mężczyzn miało matki które im warunkowały miłość - więc się nauczyli że miłość to ból. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupaga_ostra_jak_brzytew Nasilenie cech zołzy jest proporcjonalne do 13.10.10, 14:15 wielkości cycków. Im większa zołza tym wieksze=fajniejsze cycki. Dlatego kochamy te cycatki o okropnych charakterach, a za zony bierze,y sobie te liche szre myszki, bo tylko je da się uziemic w domu żby hodowały nasze dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Nasilenie cech zołzy jest proporcjonalne do 13.10.10, 14:49 ciupaga_ostra_jak_brzytew napisała: . Im większa zołza tym wieksze=fajniejsze cycki. _____________________________________________ Większej głupoty i zależności to chyba stworzyć się nie da;-)))) Zaryzykować stwierdzenie, że ..im większe przyrodzenie;-)) u faceta, tym większy z niego idiota??;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Nasilenie cech zołzy jest proporcjonalne do 05.08.16, 14:34 Ale masz seksistowską sygnaturkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
voytas67 Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 13.10.10, 17:08 Tylko raz i tylko z ciekawości. Gdy już taka się po tobie przebiegnie tracisz zainteresowanie i zmykasz od takich dziwadeł jak najdalej. Przyda się każdemu ale tylko do nauki. Zawsze będą mieć powodzenie, nowych pokoleń ryzykantów nigdy nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada88 A kto to zołza? 13.10.10, 20:53 Mam watpliwosci czy kazdy odpowiada na to samo pytanie. Jest rozny prog pobudliwosci na to haslo, dla jednych to okreslenie pasuje do suk, dla innych zołzą już będzie osoba o wiekszym temperamencie niż srednia krajowa. __________________________________________________________________ "When I think that I'm over you, I'm overpowered" Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: A kto to zołza? 13.10.10, 21:01 no największa zołza z możliwych to taka, co nie daje... yyyy facetom żyć! :D tak wynika z mojej życiowej wielo... naprawdę wielo wieloletniej mądrosci. Jestem mądra jak Sowa z Kubusia Puchatka :D i nie daję... facetom żyć!!! :D ale nikt mnie jeszcze w życiu naprawdę nie kochał :P pożadanie to insza inszość ;D z tym problemów nigdy nie było i.... nie ma!!!! zołza może mieć wiele znaczeń;) to taka, co bije wałkiem - czy raczej taka, co ma swoje zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Ty posloochaj, Zolzia :) 14.10.10, 13:29 Nadstawiaj - ile wlezie Zanadto sie nie wymadrzaj (chyba - ze Cie o to poprosza) a walka uzywaj tylko do walkowania ciasta. I bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 dowód............................................. 14.10.10, 15:22 facettt napisał: niema więcej pytań dzięki facet 0 uwiarygodniłeś moje zeznania staruszku :D:D:D Tobie już sie żadan taka zołaza nie przytrafi... Ale zamknąć oczy, ścisnąć wacka i sobie zamarzyć - możesz. Tyle ci pozostało! > Nadstawiaj - ile wlezie > Zanadto sie nie wymadrzaj > (chyba - ze Cie o to poprosza) > a walka uzywaj tylko do walkowania ciasta. > > I bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt a skad 14.10.10, 20:51 sokoll1 napisała: > Tobie już sie żadna taka zołza nie przytrafi... a skad - mam 2 takie na widoku u mnie w pracy same baby :) Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: a skad 14.10.10, 21:54 he he... nie zrozumiałeś tak do końca jestem bardziej pełna paradoksów i zołzowatości (skrajnej!!!!!!! zapewniam) niż Cię się to wydaje... czasem myślę, że drugiej takiej zołzy w promieniu 500 km nie ma;) :):):) tu nie oi byle jaką babę chodzi, ale o babę z taką ciezżką przypoadłością... jaką mam ja! :D wczytaj sie lepiej w mój wpis.... jest głębszy w swojej wymowie niz Ci sie wydaje :DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: a skad 14.10.10, 21:56 sokoll1 napisała: > tu nie o byle jaką babę chodzi, ale o babę z taką ciezżką przypadłością... jaką mam ja! :D wiem, widzialem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna_po_turecku Re: a skad 15.10.10, 17:37 moze by tak nobla za caloksztalt tworczosci? aha - i gratuluje skladni. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt a skad 15.10.10, 23:04 mala_czarna_po_turecku napisała: aha - i gratuluje skladni. nie musisz skladnia jest cakowicie w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: Ty posloochaj, Zolzia :) 14.10.10, 15:27 a i jeszcze jedno... bywamy cholernie denerwujące, co??? :DDDDD uwielbiam was panowie!!!! mam dzięki was w życiu taki fun - i w rzeczywistości i wirtualni! oj miśki miśki z brzuszkami :) no narowistymi rycerzami na czarnych koniach (bo narowiste, bo inne od wszystkich, gorącej krwi jak konie arabskie - mówie o rycerzu i koniu) to wy nie bedziecie nigdy i... byliście może krótko, jak jeszcze wasze partnerki miały co do was jakiekolwiek złudzenia... ale cóż, złudzeń jak podejrzewa zostały pozbawione... i teraz trzeba szukjać pań na krótko, na jedna noc - bo takiej łatwo wmówić, żeś rycer na czarnym. a jak głupia c.i.p.a to tym bardziej uwierzy. Rasowa Zołza Czystej, Niemieszanej nigdy w życiu Krwi :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: Ty posloochaj, Zolzia :) 14.10.10, 15:36 no w takiej zołzie po prostu nie możn sie na Amen (skojarzenia dozwolone!!!!!!!) zakochać :):) Nie ważne kiedy - ważne JAK. Medycyna idzie naprzód, życie długie... Istnieje coś takiego jak seks tantryczny... Do pracy na dobrą sprawę choidzić aż tak bardzo nie muszę - spadek po baci z Las Vegas :P Okoliczności sprzyjające.... Jeszcze to sobie odbiję... Będę nadstawiać (...) , ile wlezie (...) .... ........................................................................................ "The rest is the silence" W Szekspir "Hamlet" didaskalia: więc litościwie spuszczam zasłonę milczenia... dziękujemy facet za szoł, odezwiemy się (w domyśle: nigdy w życiu!) Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: Ty posloochaj, Zolzia :) 14.10.10, 15:37 korekta odautorska przed wydrukiem: > no w takiej zołzie po prostu nie możn sie na Amen (skojarzenia dozwolone!!!!!!! NIE > ) zakochać :):) - zgodnie z tezą autorki wątku :P jak mogłam popełnić TAAAKI błąd.... :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: Ty posloochaj, Zolzia :) 14.10.10, 15:38 tak tak... zołza prócz tego, że nie daje... żyć - jest także pyskata. potrafi pyskować długo - co widać na załączonym obrazku :DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
facettt jest jeden problem 14.10.10, 20:00 sokoll1 napisała: > bywamy cholernie denerwujące, co??? :DDDDD - nie zauwazylem, a w czym ? > oj miśki miśki z brzuszkami :) - nie mam brzuszka, wiec ?. Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: jest jeden problem 14.10.10, 21:59 jesteś za cienki Bolek dla mnie. jak przyjdzie/zadzwoni kiedys mój ulubiony kolega - to z nim sobie pogimnastykuję...... wszystko :P:P:P:P a jak będzie po wszystkim - to także intelekt :PPPPPPPPPPPP Ty wyraźnie nie nadążasz Bracie. Pa, idź do swoich koleżanek z pracy... pani Ziutka czy Pani Jola z pewnością sie Tobą zachwycą. Mi to nie grozi. Nie potrafisz zauroczyć mnie nawet intelektualnie... o bardziej zaawansowanym zauroczeniu, będącym punktem wyjścia do penetracji damskiego ego nie wspominając :PPPPPPPPPPPPPP Zmykam! Nuuuuuudzi mi się........ :> Chwilowo. Wszak inteligentnmy człek nie nudzi się w swoim towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nie ma prolemu 14.10.10, 22:13 sokoll1 napisała: > jesteś za cienki Bolek dla mnie. wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: nie ma prolemu 16.10.10, 12:48 facettt napisał: > sokoll1 napisała: > > > jesteś za cienki Bolek dla mnie. > > > wierze... i to nadzwyczaj chetnie gdyz penetracja czyjegos Ego fatalnie mi sie kojarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada88 Re: A kto to zołza? 14.10.10, 19:38 Jesleś przyjaciółką Dmollki czy jej siostrą? Jakiś dziwny klan tu pęcznieje.... __________________________________________________________________ "When I think that I'm over you, I'm overpowered" Odpowiedz Link Zgłoś
yzek Definicja zołzy 14.10.10, 18:10 To jasne: zołzą jest każda, która sprzątneła sprzed nosa potencjalnego partnera. Odpowiedź na postawione pytanie w świetle tej definicji jest trywialna. Y. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada88 Re: Definicja zołzy 14.10.10, 19:45 Myślałam że to by było zbyt proste:) __________________________________________________________________ "When I think that I'm over you, I'm overpowered" Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 13.10.10, 23:34 klaryfikacja napisała: > no właśnie...dlaczego ? .. proste,bo jest sliczna i mnie kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
jezus_z_nazaretu Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 14.10.10, 09:48 klaryfikacja napisała: > no właśnie...dlaczego ? Zołzy są dobre na kochanki ale na partnerki życiowe już średnio. Z prostego powodu: Człowiek do egzystencji potrzebuje emocji. Tak jak kobiety czują pociąg seksualny do facetów niegrzecznych tak i faceci kochają się w kobietach, które mają w sobie tą drapieżną iskrę. Poza tym faceci kochają się w pięknych kobietach a to zazwyczaj piękne kobiety są zołzami. Brzydka zołza raczej nie ma co liczyć na powodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
whereisnemo Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 14.10.10, 13:00 książkę by można na ten temat napisać:D Odpowiedz Link Zgłoś
yulija Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 14.10.10, 20:16 ale masz jakąś definicję ZOŁZY? czy tylko tak pytasz, bo właśnie to Ci przyszło do głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
klaryfikacja Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 15.10.10, 16:12 zołza to kobieta, która facetem manipuluje, bawi się, wywołuje ekstremalne huśtawki nastrojów, wciska swoim 10 cm obcasem faceta w ziemię... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 16.10.10, 08:18 klaryfikacja napisała: > zołza to kobieta, która facetem manipuluje, bawi się, wywołuje ekstremalne huśt > awki nastrojów, wciska swoim 10 cm obcasem faceta w ziemię... To ratuj człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
klaryfikacja Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 17.10.10, 20:16 no właśnie...ja też tego nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
yulija Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 18.10.10, 10:13 w sumie.. może pytanie jest postawione zbyt ogólnie.. może to nie o "mężczyzn " chodzi tylko o nieliczne wyjątki , które według cech biologicznych uważane są za rodzaj męski... w rzeczywistości pozostając jednak stworem nieidentyfikowalnym... tak samo zresztą jak z "kobietami", które kochają drani... ..... Odpowiedz Link Zgłoś
klaryfikacja Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 19.10.10, 15:44 hmm...z moich obserwacji wynika, ze gdy się staram, słucham, rozmawiam, nie strzelam fochów...to facet to wykorzystuje, nie dając wiele w zamian i odchodzi...za to gdy zgrywam niedostępną, buduję dystans itd, to wtedy "opór wzmaga napór", o co chodzi ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_owy Ja nie kocham. 15.10.10, 11:53 Nigdy nie lubiłem zołz. Zawsze mnie mierziło takie zachowanie. I tyle. :) Odpowiedz Link Zgłoś
klaryfikacja Re: Ja nie kocham. 15.10.10, 16:13 to bardzo dobra wiadomość....dobrze wiedzieć, że są jeszcze takie Wyjątki :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_owy Re: Ja nie kocham. 16.10.10, 17:13 Tak, nieskromnie powiem, że jestem wyjątkowy. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 15.10.10, 12:37 klaryfikacja napisała: > no właśnie...dlaczego ? _________________________________ ... bo jeśli już kochają, nie mają wyjścia:-) Bo każda kobieta to ...zołza (na swój własny indywidualny sposób";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szifty Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 15.10.10, 14:04 Nie jestem pewien czy kochają zołzy. Ta książka wcale nie jest jakaś rewelacyjna, "zjadłem" jakiś rok temu. Najśmieszniejsze to, że podwędziłem tytuł od partnerki, która chyba chciała z niej czerpać wzory. Cóż w jej wykonaniu to był fail, bo i tak już nią była a double zołza to już przesada która trzeba było zostawić w piguły. Książka zrobiona typowo dla $, nie kierowałbym się jej radami tylko potraktował jako wskazówkę do żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
alexon19 Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 15.10.10, 14:45 zołzy chcemy posiąść , natomiast kochamy kobiety mądre , piękne, dbające o dom potrafiące zapewnić "atmosferę domowego ogniska" :) Jak to mówił pewien aktor żony są w domach a zołzy za płotem :) a popęd u faceta i burza hormonów i prymitywne instynkty reproduktora to już zupełnie inna sprawa ( kobiety są z wenus a mężczyźni z marsa ) :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 15.10.10, 20:50 A kogo moją jak kobiety dzielą się na zołzy lub dewoty?... wybór jest oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
klaryfikacja Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 15.10.10, 21:39 taak....bo na świecie wszystko jest albo czarne, albo białe...współczuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 15.10.10, 21:51 Cytując za z dupy prawie wieszczem : Nikt nam nie powie, że białe jest białe, a czarne jest czarne buhahahhaa ;p Odpowiedz Link Zgłoś
trot79 Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 19.10.10, 10:39 faceci kochają zołzy, bo te nie są nudne, zawsze coś się dzieje, to jakaś sprzeczka, to mały opier, no i życie nie jest takie monotonne z taką panią Odpowiedz Link Zgłoś
tamara8 Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 19.10.10, 13:04 ...Czy ktoś z was przeczytał książkę??..... Odpowiedz Link Zgłoś
nicky113 Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 28.05.16, 17:01 Przeczytałem-za...fajna.Powiem więcej-cieszy mnie jak próbuje mnie ustawiać po kątach:))Jak to było?...gdyby faceci...etc.to mieliby go dużo więcej Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 19.10.10, 14:53 Spotyka się dwóch kolegów. - Nooo słyszałem, że się ożeniłeś! - Ano tak... - Musisz być szczęśliwy, co? -Nooo... MUSZĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
nicky113 Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 28.05.16, 16:51 Najpierw przeczytajcie książkę pod tym tytułem....następnie pomyślcie Odpowiedz Link Zgłoś
misianita Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 01.06.16, 22:02 ale przecież czytanie nie jest teraz modne... Odpowiedz Link Zgłoś
taysky Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 02.06.16, 16:16 ja tam lubie. mimo, ze jestem facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
pajollo Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 02.06.16, 15:20 moja dziewczyna przeczytała tą książkę i uważa że jak będzie się zachowywać tak jak opisuje autorka to będę się bardziej starał i będę ją bardziej kochał...głupia ta książka :( Odpowiedz Link Zgłoś
checizbig Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 06.06.16, 22:24 kochają tylko sliczne i inteligentne zołzy. Jeśli jesteś brzydka, lepiej bądź dobra dla faceta, bo nie znajdziesz innego. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylbury Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 09.06.16, 00:23 ee tam, jeden lubi zołze inny normlaną, a przed okresem to każda jest zołzą! xD Odpowiedz Link Zgłoś
adolf24123 Re: dlaczego faceci kochają zołzy ? 03.08.16, 20:19 Dokładnie, to zależy od faceta Odpowiedz Link Zgłoś