Dodaj do ulubionych

Kiedy kobieta jest zainteresowana mężczyzną?

21.10.10, 12:53
Uczymy się razme na collegu od października. Razem siedzimy koło siebie na zajęciach, na przerwach pijemy kawę.( Ona jest bardzo osobą nieśmiałą, czasami czerwieni się na twarzy ) Jestem zainteresowany tą dziewczyną, chciałbym ją zaprosić na spacer nad morze. Ale nie wiem, czy nie za wcześnie?. W jakim momencie miałbym pewność, że ona jest mną zainteresowana?
Obserwuj wątek
    • maly.jasio Re: Kiedy kobieta jest zainteresowana mężczyzną? 21.10.10, 13:08
      anonim111.1 napisała:
      W jakim momencie miałbym pewność, że ona jest mną zainteresowana?

w zadnym.
      natomiast - jak sie bedziesz dalej ociagac
      to w pewnym momencie uzyskasz pewnosc,
      ze NIE jest.
      gdy zobaczysz ja idaca za reke z innym.
      • nothing.at.all Re: Kiedy kobieta jest zainteresowana mężczyzną? 21.10.10, 14:59
        I tu się zgadzam z Jasiem. Po prostu zaproś ją, spróbuj.
    • showmessage Re: Kiedy kobieta jest zainteresowana mężczyzną? 21.10.10, 14:47
      Skoro jest nieśmiała to w żadnym. Nie ma co oczekiwać, że sama wyjdzie z inicjatywą. Dowiesz się czy jest zainteresowana jak ją zaprosisz. ;)
    • sokoll1 Re: Kiedy kobieta jest zainteresowana mężczyzną? 21.10.10, 16:00
      Ona jest bardzo osobą nieśmiałą, czasami czer
      > wieni się na twarzy ) Jestem zainteresowany tą dziewczyną, chciałbym ją zaprosi
      > ć na spacer nad morze.

a uczelnia jest nad morzem, tak? ;))))) tak piszesz, że nic człowiek nie rozumie.... pij dalej ta kawę z nią i nie marudź ;P nad morze w taką pogodę???! oszalałeś? byłbyś spalony ;)
      nie trolluj, tylko zaproś do kina :P
    • sokoll1 Re: Kiedy kobieta jest zainteresowana mężczyzną? 21.10.10, 16:01
      jesteś cudzoziemcem? ale masz sposób pisania! :)))
      zabawny troszeczkę - ale bardzo ładna polszczyzna, nie to, żebym sie czepiała,. tylko taka troszeczkę zabawna, słodka ;)
    • szifty Re: Kiedy kobieta jest zainteresowana mężczyzną? 21.10.10, 18:32
      Spytaj się żartem czy lubi palca w tylek? Jak powie że lubi i spyta się czy chesz wsadzić to znaczy że masz szanse. Cham i glupek z początku dalej zajdzie z kobieta niż grzeczny chlopczyk. Jak będziesz się czaił to zostaniesz myśliwym : )
    • taki_sobie_ludzik pewność 21.10.10, 21:46
      po pierwszej nocy w łóżku, gdy wstaje i mówi- było bosko. Zrób to jak najszybciej , lub podaj jej nr telefonu. Do morza mam co prawda daleko, ale blisko do łodzi.
      • sokoll1 Re: pewność 22.10.10, 04:33
        nie słuchaj go...
        on ma takie kłopoty z babami - że cię wpuści na jakś mine!!! :P
    • seth.destructor Re: Kiedy kobieta jest zainteresowana mężczyzną? 22.10.10, 01:06
      Kiedy ma owulację. Albo pusty portfel.
      • sokoll1 Re: Kiedy kobieta jest zainteresowana mężczyzną? 22.10.10, 04:34
        seth.destructor napisał:

> Kiedy ma owulację. Albo pusty portfel.

nie, najbardziej zainteresowana NIM będzie po owulacji i z pełym portfelem :P
        Kimkolwiek z trakcie owulacji i z portfelem pustym...

co za inteligenci... no... no....
    • abrigado Re: Kiedy kobieta jest zainteresowana mężczyzną? 22.10.10, 21:14
      hahaha !!! Ty koleś myslisz, ze laski interesują sie nami tak jak my nimi?
      znaczy siedzi, czerwieni się, spojrzy z ukosa...tak? to żyj dalej w takim stanie i zostaw dziewczyny tym bardziej świadomym ;)
      • mariko8 Re: Kiedy kobieta jest zainteresowana mężczyzną? 23.10.10, 01:01
        nie domyślaj się, nie czekaj tylko ją zaproś:)
        dziewczyny lubią facetów z inicjatywą:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka