Dodaj do ulubionych

weekend dla singli w wasilkowie

25.11.10, 13:10
Hej,
mam pytanie - czy ktoś byłby zainteresowany wyjazdem na taką imprezę? Mamy już ok. 40 osób i zastanawiamy się, czy więcej osób będzie miało ochotę wybrać się na taki weekend?
Nie mogę podać strony internetowej, bo wychodzi, że to reklama:)
Obserwuj wątek
    • ursyda Re: weekend dla singli w wasilkowie 26.11.10, 21:22
      nie dawaj reklamy bo ten wasz wasilkowski (i nie tylko zresztą ale inne też) to taka bardziej rozbudowana toaleta, przekaż Jarkowi D. żeby jednak zainwestował trochę w te swoje hotele a nie wszystko pod gości ze Wschodu robił
      Pierwszy i ostatni raz dałam się skusić i poszłam do was na Sylwestra - do Wasilkowa właśnie, nie dość że zimno było przeokrutnie (no bo po co grzać) to jeszcze o północy na stołach to się zostały jakieś dwa jajka nawet chyba bez majonezu
      • weekendjard Re: weekend dla singli w wasilkowie 29.11.10, 13:11
        Tak się sklada, że sama organizuje ten weekend, jest to moj autorski pomysl, Kompeks nad Zalewem to po prostu miejsce, gdzie organizuję imprezę. Bylam tam tez na festiwalu tanca i grzali, wszystko bylo dobrze, schludnie. Nie wiem, jak bylo kiedys, nie bywalam tam nigdy, ale teraz nie widzialam zadnych zastrzezen. Chcialabym, by taka impreza sie udala, bo wiem, ze ludzie potrzebuja rozrywki, a ja mam mnostwo pomyslow na urozmaicenie ludziom zycia:)
        Pozdrawiam serdecznie
        • pogoda.1 Re: weekend dla singli w wasilkowie 01.12.10, 23:12
          Proszę nawet pipy z białego (lub z okolic)zaglądają. Tak się zastanawiałem się kiedy się któraś ujawni. I tak nie skorzystam bo w noc sylwestrową pracuję, ale z ciekawości ile kosztuje tak bilecik?
          • tygrysio_misio Re: weekend dla singli w wasilkowie 01.12.10, 23:16
            pipa to Ty jestes cinki bolku

uj Ci w czolo

hahahah
            • weekendjard Re: weekend dla singli w wasilkowie 02.12.10, 08:25
              Hej, to nie jest sylwester tylko wyjazd walentynkowy - w lutym - 11-13 luty 2011:)
              Informacje o całym weekendzie są na stronie internetowej: wpiszcie sobie weekend dla singli w wasilkowie jard i pojawią się wszelkie informacje.
              Organizuję też weekend dla zakochanych, bo było sporo pytań od par;)
              Pozdrawiam
            • pogoda.1 Re: weekend dla singli w wasilkowie 02.12.10, 09:38
              Uważaj tygrsiu_misu bo cię złapią i zamkną w zoo. Tam będą pokazywać jako wymarły gatunek.
              Cienki bolku,a patyczkiem to się pobawisz sama.
              • sarawi Wasilków? 03.12.10, 23:51
                Mnie osobiscie odpycha juz sama nazwa miejscowosci ... sorry
                • weekendjard Re: Wasilków? 06.12.10, 09:08
                  Dlaczego? Co Cię w ten miejscowości odpycha? Przecież to miejscowość jak każda inna. Kompleks jest odnowiony, imprezę dopięłam na ostatni guzik. Nie rozumiem Twoich zarzutów.
                  Wyjaśnij, proszę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka