Dodaj do ulubionych

prawo mężczyzn do impotencji

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 13:18
jesli takowe zostanie usankcjonowane to ja żądam, w imieniu wielu milionow
kobiet na swiecie, prawa do NIEUDAWANIA ORGAZMU.
Obserwuj wątek
    • samowolny Re: prawo mężczyzn do impotencji 13.04.04, 14:06
      kobieta która udaje orgazm to sama potem jest sobie winna braku takowego
      • Gość: sekserka Samowolny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 14:13
        zamiast bezsensownych komentarzy obwiniających za brak orgazmu kobiety przyznaj
        sie , że że nie wytrzymujesz gry wstępnej:))
        • samowolny Re: Samowolny 13.04.04, 14:22
          obwiniam kobiete która udaje orgazm bo taki facet mysli że ja do niego
          doprowadził to potem powiela to samo czyli sama sobie jest winna.
          A co do mojej gry wstepnej..to nie zdradzam na forum tajemnic mojej alkowy:)))))
          • Gość: sekserka Re: Samowolny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 14:26
            jak mozna udawac orgazm jesli gra wstepna wynosila np. 15 minut? prawda jest
            taka, ze to wy panowie jestescie albo leniwi, albo nie wytrzymujecie i po 5
            minutach eksplodujecie
            • samowolny Re: Samowolny 13.04.04, 14:41
              może jakbyś sie bardziej skupiła na grze wstepnej niż na obserwacji zegarka i
              liczeniu upływających minut to osiagniesz orgazm?:)))))
              • Gość: sekserka Re: Samowolny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 14:47
                a czy nie przyszlo ci do glowy ze mozna walczyc dla kogos o cos, co sie juz
                samemu ma?
                • samowolny Re: Samowolny 13.04.04, 14:53
                  jeśli seks ma byc dla kogoś "walka" to lepiej niech sobie to odpusci unikajac
                  rozczarowań:))
                  • sekserka Re: Samowolny 13.04.04, 15:04
                    samowolny napisał:

> jeśli seks ma byc dla kogoś "walka" to lepiej niech sobie to odpusci unikajac
                    > rozczarowań:))

albo masz problem z odczytywaniem we wlasciwy sposob tego, co mowie, ale mylisz
                    pojecia.
                    • samowolny Re: Samowolny 13.04.04, 15:30
                      sekserka napisała:

> albo masz problem z odczytywaniem we wlasciwy sposob tego, co mowie, ale
                      mylisz pojecia.

masz racje niekiedy ciężko mi was kobiety zrozumieć :)))))
                  • sekserka Re: Samowolny 13.04.04, 15:04
                    samowolny napisał:

> jeśli seks ma byc dla kogoś "walka" to lepiej niech sobie to odpusci unikajac
                    > rozczarowań:))

albo masz problem z odczytywaniem we wlasciwy sposob tego, co mowie, albo
                    mylisz pojecia.
                    • mobypussy Re: Samowolny 13.04.04, 15:31
                      albo ktos tu zapuscil spama i proponuje -> zbanowanie nicka albo ja juz jestem
                      wstawiona i czytam podwojnie :]

znowu prosba do admina: nie kasuj jej wypowiedzi bo wyjdzie na to ze
                      rzeczywiscie sie wstawilam jeszcze przed 16tą. :)
                      • maryi_ann [...] 14.04.04, 03:52
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • sekserka Hej, Mobypussy! 14.04.04, 08:50
      Odpowiadam na Twoje pytanie: nie widzisz podwójnie, ale nie mogę też
      wykluczyć , że się nie napilaś lub naćpałaś. Ja się po prostu ZALOGOWAŁAM.
      Mówi Ci to coś?
      • poprioniony Re: Hej, Mobypussy! 14.04.04, 08:57
        sekserka napisała:

> Mówi Ci to coś?

Tak. Ze zawolalas wnuczka, zeby zalozyl Ci konto w Gazecie
        i nauczyl Cie logowac. To Cie tak rozemocjonowalo, ze wnuczek
        musial pobiec po respirator na kolkach. Teraz juz wiem, dlaczego
        piszesz tak niewyraznie - trudno wyraznie sie wypowiadac z maska
        tlenowa na ustach.
        • sekserka Re: Hej, Mobypussy! 14.04.04, 09:25
          poprioniony napisał:
          > a właściwie nie napisal tylko wybelkotal niewyraźnie chociaz to nie on (ona?)
          był (była) poproszony (a) do tablicy.

czyżby bełkot był spowodowany siedzeniem na czyms twardym?
          • alter50 Re: Hej, Mobypussy! 14.04.04, 12:11
            Straszny bełkot ,to fakt,ale to nie jest wynikiem siedzenia na czyms twardym
            tylko ,genetycznymi brakami pod sufitem.Bardzo to mi sie podoba,kobiety które
            udaja ograzm same sa sobie winne.Na miłośc boską a skąd one maja mieć ten
            orgazm,kiedy chłopcy to krótkodystansowcy,bez umiejetności uprawiania tego
            ogródka,nie krzyczcie ,że to nieprawda,prawda niestety prawda,wystarczy
            poczytac,co pisza biedne kobietki.Wam gra wstepna kojarzy sie z rozgrzewka
            piłkarzy,a to nie to samo niestety.Ale cóż to super,czym mniejsza
            konkurencja ,tym........
            • libressa Re: Hej, Mobypussy! 15.04.04, 11:01
              ...nie lubisz konkurencji?
              ;)
              Libressa
              ---
              Nadmiar zalet to duza wada.
          • poprioniony Re: Hej, Mobypussy! 14.04.04, 21:00
            sekserka napisała:

> poprioniony napisał:
            > > a właściwie nie napisal tylko wybelkotal niewyraźnie chociaz to nie on (on
            > a?)
            > był (była) poproszony (a) do tablicy.

To jest forum. Jesli nie wiesz co znaczy to slowo, zajrzyj do encyklopedii.
      • mobypussy Re: Hej, Mobypussy! 14.04.04, 19:18
        no i co w zwiazku z tym? wolno ci dublowac wpisy? chyba nie umiesz sie w takim
        badz razie LOGOWAC. a tak na marginesie to gratuluje odwazenia sie w
        zalogowaniu. latwiej bedzie cie usunac na wszelki wypadek :]
        a jesli to ty Pajdziocho to wolalam jak bylas zalogowana swoim nickiem :P
    • Gość: fanbat Re: prawo mężczyzn do impotencji IP: *.baltnet.ru / *.baltnet.ru 14.04.04, 12:42
      jesli takowe zostanie usankcjonowane to ja żądam, w imieniu wielu milionow
      kobiet na swiecie, prawa do NIEUDAWANIA ORGAZMU.

popieram jak najmocniej - ja to widze tak:
      bierze sie kobiete do sklepu, marketu itd itp ona powinna wyszalec sie
      intelektualnie zrobic zakupy, zadoscuczynic swojej fantazji sklepiarskiej(ja
      tak zawsze robie)
      nastepnie po przyjsciu do domu rozpoczac gre wstepna minimum 1 godz. - wylizac
      i wymacac co sie da(ja tak robie) i potem przejsc do kopulacji i wykopulowac -
      (i w tym momencie ja udaje orgazm od ok 7 juz lat) - ale panowi nie zwracajcie
      uwagi na siebie....bierzcie cala wine na siebie a pojdziecie do nieba -
      gwarantuje
      • sekserka Re: prawo mężczyzn do impotencji 14.04.04, 12:49
        Gość portalu: fanbat napisał(a):
        wymacac co sie da(ja tak robie) i potem przejsc do kopulacji i wykopulowac -

no dobra, ale jak facet jest impotenetm, bo ma do tego prawo, to jak sie ma
        wowczas zachować?
        • alter50 Re: prawo mężczyzn do impotencji 14.04.04, 13:29
          Jak facet jest impotentem,to powinien przestać chlać,palić i pójśc do urologa
          bo w przeciwnym wypadku na bank,żona kiedys z tego supermarketu wyjdzie z
          takim,który wie gdzie leża konfitury
          • Gość: sekserka Re: prawo mężczyzn do impotencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 13:35
            miło posłuchac dojrzalego mężczyzny:))) tez sie zgadzam, ze uzywki oslabiaja
            meskie libido. niestety, ale naduzywanie to przypadlosc polskich menow.
            a co do konfitur to, co z tymi kobietkami , ktore robia własne zapasy, hę?
          • libressa Re: prawo mężczyzn do impotencji 15.04.04, 10:58
            ...Ty wiesz, gdzie leza konfitury...
            ;)
            Libressa
            ---
            Nadmiar zalet to duza wada.
        • Gość: fanbat Re: prawo mężczyzn do impotencji IP: *.baltnet.ru / *.baltnet.ru 14.04.04, 13:36
          wycofac sie z erotycznego zycia - poprzec ociecie sobie, samobojstwo, pranie
          mozgu - metoda do wyboru
          mniej drastyczne to - zamkniecie sie w sobie - i znalezienie zajecia gdzie sie
          potencja nie przydaje - np. rower, bieganie, rozwiazywanie krzyzowek
          powinien nie przeszkadzac kobieta w spelnianiu sie -(poprostu zniknac)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka