Dodaj do ulubionych

kobiecy biust

IP: *.toya.net.pl 20.04.04, 20:00
Wczoraj na jednym ze spotkan ze znajomymmi ktos poruszyl temat biustu.Jak to
jest panowie, jaki biust podoba Wam sie najbardziej i dleczego tak sie
dzieje? Czy duzy dekolt to podstawa uwodzenie czy w golfie tez to mozna
zrobic? Jestem ciekawa...
Obserwuj wątek
    • warszawiak01 Re: kobiecy biust 20.04.04, 20:08
      Gość portalu: Izka napisał(a):

> Wczoraj na jednym ze spotkan ze znajomymmi ktos poruszyl temat biustu.Jak to
      > jest panowie, jaki biust podoba Wam sie najbardziej i dleczego tak sie
      > dzieje? Czy duzy dekolt to podstawa uwodzenie czy w golfie tez to mozna
      > zrobic? Jestem ciekawa...
      -----------------------------

Przede wszystkim w golfie !!!!!!! Nuie ma nic bardziej działającego na
      wyobrażnię faceta (OK na moją wyobrażnię) jak kobieta w golfie. Rozmiar -
      sprawa drugorzędna. Grunt by dziwczyna chodziła wyprostowana i z podniesioną
      głową.
    • Gość: xman Re: kobiecy biust IP: *.kabel.telenet.be 20.04.04, 20:08
      jestes ciekawa czy raczej glupia?Liczy sie ladna buzia a nie biust.i co mam
      miec do tego dekolt?Tzn.w zimie nikogo nie spotkasz bo bedziesz zapieta pod
      sama szyje? zycze zdrowia,bo na rozum juz zapozno. :)
      • diablica_28 Re: kobiecy biust 27.04.04, 20:22
        hohohohohp, ale fakt przeciez mezczyźni raczej zwracaja uwagę na kobietę jako
        cąłość a nei na jej poszczególne elementy. Przeciez to kobiecy uśmiech,
        roziskrzone oczy i sposób poruszania przyciagają uwagę
        • Gość: Buhaj Re: kobiecy biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 20:25
          Roziskrzone oczy, k... gdzie żeś to wytrzasnęła :-D Musi mieć w sobie seks i tyle.
          • diablica_28 Re: kobiecy biust 27.04.04, 20:52
            Gość portalu: Buhaj napisał(a):
            Roziskrzone oczy, k... gdzie żeś to wytrzasnęła :-D Musi mieć w sobie seks i
            tyle.

- no widzisz jak rozumiesz co to roziskrzone oczy?? I po co mam CI wyjaśniac
            tak dosadnie.
            Jednka inteligent czasami z Ciebie i tak wychodzi mimo woli
    • contia_tenuis Re: kobiecy biust 20.04.04, 20:41
      Izka - zadajesz oczywiste pytania.
      Oczywiście nie na każdego faceta podziała "fajny biust" - ale Ci akurat są w
      mniejszości :)))))
      Poza tym jak biust zaczyna się od rozmiaru C to możesz chodzić w dekolcie do
      pępka albo zapięta pod szyję a i on tak będzie on widoczny - i zadziała :))))))
    • Gość: buhaj Re: kobiecy biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 23:30
      Nie musi mieć gigantycznych cyców, ale musi być co chwycić w ręce i muszą być kształtne. Ani obwisłe, ani buły. No i oczywiście 100% naturalne, żadnych siliconów (doświadczony facet dość łatwo rozpozna, więc od razu mówię, że nie ma co kręcić).
      • maryi_ann Re: kobiecy biust 21.04.04, 06:12
        musi miec gigantyczne cyce.
        • Gość: jaki maszTY?? Re: kobiecy biust IP: *.sympatico.ca 26.04.04, 02:51
          Pytam im mysle ze masz kompleks co???????,nie tylko biust zdobi,a idealnych
          ludzi nie ma..... POZDRAWIAM
    • allabamma Re: kobiecy biust 26.04.04, 10:34
      Na pewno zwraca się uwagę na duży. A podoba się ten, który jest aktualnie pod
      ręką.
      Mówię to z doświadczenia, mam gigantyczny.
    • blanchet Re: kobiecy biust 26.04.04, 10:51
      mój faect zwraca uwage na rzebra widoczne na dekolcie
      i mówi że lubi małe cycuszki :)))
      • Gość: moniccc Re: kobiecy biust IP: *.osiedle.net.pl 27.04.04, 07:47
        fujjjj. mostek i wystające zebra, jeśli to ma być fetysz, to przepraszam, moze
        lepiej wyjąć swoją babcię z grobu:)))będzie niewiele gorzej. Współczuję
        bezguścia!!
        • blanchet Re: kobiecy biust 28.04.04, 08:00
          widoczne zaznaczam nie trupio-anorektyczne
          i dziękuje za treściwą krytykę :)
    • oleczeq Re: kobiecy biust 26.04.04, 23:16
      Ja preferuję mały (mały w 100% znaczeniu tego słowa) ale jędrny. :]
      Najlepiej A/B 70-75, C to już górna granica.
      Ważne, żeby było subtelnie, bez przesady - ale by przykuwało wzrok.

Co do dekoltu - zależy od faceta. Każdy facet ma inne upodobania w kwestii
      biustu i nie można tego uogólniać.
      • contia_tenuis Re: kobiecy biust 27.04.04, 21:53
        75 C nie nazwałabym małym biustem. Jest co potrzymać ;)
    • koaa Re: kobiecy biust 28.04.04, 00:30
      a mi się podoba tylko biust kobiety która kocham inne mnie nie interesuja
    • Gość: Gosc Biust to najbardziej podniecajacy element. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.04.04, 05:29
      Nie wiem co bym dal za biust moich marzen ????????
      • Gość: kohol Re: Biust to najbardziej podniecajacy element. IP: *.crowley.pl 28.04.04, 09:40
        A jaki to?
        • Gość: Gosc Re: Biust to najbardziej podniecajacy element. IP: 131.137.84.* 28.04.04, 20:40
          Gość portalu: kohol napisał(a):

> A jaki to?

Duzy, jedrny (nie obwisly) i z duzymi brodawami.
          • Gość: 20-LATKA Re: Biust to najbardziej podniecajacy element. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 13:10
            A JA MYŚLE,ŻE SKORO TAKIE PREFERUJESZ, TO ZNAK,Ż EMASZ JAKIŚ NIEDOSYT
            ZDZIECIŃSTWA.JAKIŚ URAZ, BRAK MATCZYNEJ MILOSCI. NAJZWYCZAJNIEJ W ŚWIECIE
            BRAKUJE CI CYCA KTÓRY BY CIE WYKARMIL DLATEGO PISZESZ ŻE PODOBA CIE SIE TAKI
            DUŻY KAWAŁ MIĘCHA :)) SPRAWDZONE NAUKOWO- PSYCHOLOGIA SIE KŁANIA...I JESZCZE TE
            DUE BRODAWKI== MIAŁEŚ DUŻE BRAKI W DZIECIŃSTWIE I PODŚWIADOMIE SZUKASZ DUŻEGO
            CYCA, SZKODA MI CIEBIE
            • clickkey Re: Biust to najbardziej podniecajacy element. 17.05.04, 05:31
              Gość portalu: 20-LATKA napisał(a):

> A JA MYŚLE,

że trzeba poczekać aż dorośniesz, to i wiedzy może Ci przybędzie.
              • libressa Re: Biust to najbardziej podniecajacy element. 17.05.04, 06:52
                ...cała Kobieta powinna byc ekscytująca, biust jest jednym z elementów,
                co do wyobraźni, kusi to co jest niewidoczne, kiedy spotykam sie z mezczyzną
                i podchodze do stolika w kawiarni jest taka kolejnosc: oczy,usta, biust, jak
                wychodzimy nogi, te elementy jakby składaja sie na wstepna ocene, w trakcie
                oczywiscie sprawdzany jest intelekt.
                Biust zaakceptowany na pierwszej randce jest akceptowany i później.
                Nigdy na pierwsza randkę nie wybieram dekoltów, jestem posiadaczka
                "dużych niebieskich oczu".
                pozdrawiam
                Libressa
                ---
                Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.
                • commentator + 18.05.04, 00:07
                  libressa napisała:
                  (...) oczy,usta, biust, jak wychodzimy nogi, te elementy jakby składaja sie
                  na wstepna ocene, w trakcie oczywiscie sprawdzany jest intelekt(...)
                  > pozdrawiam
                  > Libressa
                  > ---
                  > Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.

Zapomniałaś o .... dłoniach :)

• libressa Re: + 18.05.04, 00:28
                    ...tak dłonie, bardzo ważne, dziekuje:)
                    LIbressa
                    ---
                    Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.
            • Gość: chicarica Re: Biust to najbardziej podniecajacy element. IP: 213.199.221.* 17.05.04, 12:54
              Taaaa, a jak Ci się podoba mały, to jesteś gejem ;) Tak źle i tak niedobrze.
              Dziecko, natura Ci poskąpiła?
            • Gość: Gosc Do 20-latki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.08.04, 22:52
              Bez wzgledu na to czy masz racje czy nie to nie zmieni to moich upodoban. A ty -
              swoja droga - jaki masz biust ??
              • gomory Re: Do 20-latki 08.08.04, 23:07
                4 miesiace myslales nad odpowiedzia???
                Gdybys pracowal w sejmie pewnie mialbys fuche zwiazana z reforma sluzby
                zdrowia ;).
                • Gość: Gosc Do Gomory IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.08.04, 00:45
                  A czmuz to akurat w Sejmie ?? (mieszkam i pracuje za Oceanem). Wczoraj
                  przypomnial mi sie ten watek, spojrzlaem i widze, ze jakis ruch tu jest.

No wiec jak sie ma 'gomory' do '20-latki' ?? Ta sama osoba czy nie ?? No i jak
                  z tym biustem ??
                  • gomory Re: Do Gomory 09.08.04, 09:55
                    > przypomnial mi sie ten watek, spojrzlaem i widze, ze jakis ruch tu jest.

No to gratuluje pamieci, bez mala pol roku i jeszcze Ci zaswitalo :).
                    Ja nie jestem "20latka" na pewno, choc moglbym domniemywac ze w piersiach mam
                    od niej wiecej centymetrow ;-).
                    • Gość: Gosc Re: Do Gomory IP: 131.137.84.* 09.08.04, 16:28
                      Tak, mnie to tez troche zdziwilo. Po prostu mialem paromiesieczna
                      przerwe/wakacje od bytnosci na tym forum. Pare dni temu wrocilem i okazuje sie,
                      ze niektore pikantniejsze tematy jeszcze nie wyparowaly a pamieci.

Na czym opierasz domniemanie o malym biuscie 20-latki ??
                      • gomory Re: Do Gomory 09.08.04, 17:21
                        > Na czym opierasz domniemanie o malym biuscie 20-latki ??

Wcale nie twierdze ze jest maly. Statystycznie rzecz ujmujac jest pewnie
                        sredni ;).
                        • Gość: Gosc Re: Do Gomory IP: 131.137.84.* 09.08.04, 18:06
                          Cudownie. I tu sie zgadzam z Toba w 100%.

Nie mozna jednak wykluczyc, ze jest b.maly lub b.duzy, nieprawdaz ??
                          • gomory Re: Do Gomory 09.08.04, 23:55
                            Prawdaz :). Ale po co od razu ekstrema zakladac, z reguly wszystko jest
                            normalne, zwyczajne i przecietne.
                            • Gość: Gosc Re: Do Gomory IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.08.04, 04:21
                              No tak. Co prawda to prawda.
    • Gość: ☺haha☺ Re: kobiecy biust IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.04, 12:53
      Wiecie jaka jest różnica między ładnymi piersiami a brzytkimi?
      Między ładnymi jest łańcuszek
      a między brzydkimi pępek.
      • bart68 Re: kobiecy biust 18.05.04, 00:44
        Wielkość jest mniej istotna, wazniejsze żeby piersi były kształtne i jędrne:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka